|
Post by konstantinos on Jan 15, 2018 23:49:25 GMT 2
Ενδιαφέρεται κανένας για ομαδική αγορά λασπωτηρων?
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jan 16, 2018 6:44:28 GMT 2
Είναι ένα αξεσουάρ που οι περισσότεροι βάζουμε απο τα πρώτα.
|
|
|
Post by odyDuster on Jan 16, 2018 12:50:25 GMT 2
Και εγώ ενδιαφέρομαι. Από daciamag με την έκπτωση που έχουμε συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών (αν πάρουμε 2 σετ, δηλαδή 8 λασπωτήρες) βγαίνει 62 Ευρώ έκαστος και για τους 4 λασπωτήρες. Αν μαζευτούμε 4 βγαίνει 60 Ευρώ έκαστος. www.daciamag.com/dacia-duster-mudguards-set-front-and-rear-638537420r-788121885r.html Τι τιμές τους βρήκατε οι υπόλοιποι που έχετε και που τους αγοράσατε; Συμπεριλάμβανε εγκατάσταση; Αν όχι είναι εύκολη ή χρειάζεται να βγει η ρόδα;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 16, 2018 13:02:42 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους...και καλή χρονιά!
Νέος στο φόρουμ...και νέος κάτοχος duster! Πρώην κάτοχος SUZUKI Grand Vitara....
Χρόνια στα βουνά και τα λαγκάδια....μιας και ασχολούμαι με το κυνήγι....και με αφορμή τους λασπωτήρες είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος βάζει λασπωτήρες...
Θέλω να πω...ότι μόνο καλό δεν κάνουν! Γεμίζουν λάσπη....βρίσκουν σε πέτρες και γενικά μόνο πρόβλημα δημιουργούν....όπως και τα σκαλοπάτια που βάζουν αρκετοί!
Λασπωτήρες και off road παιδιά...δεν πάνε μαζί! Βάλτε τους μόνο αν θέλετε να μην λερώνετε τα φτερά από μικρές ποσότητες λάσπης. Αν έχετε όμως στο μυαλό σας λασπωμένες off road διαδρομές...καλό είναι να τους ξεχάσετε!
Καλή συνέχεια σε όλους!
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 18, 2018 10:10:34 GMT 2
Το 85% κινουμαστε σε ασφαλτο οποτε εγω το θεωρω οτι οι λασπωτηρες ειναι βασικη,εμενα με εχουν σωσει γιατι δεν γινεται χαλια στα πλαίνα κ επισης δεν πεταω πετραδακια στους πισω μου απο τα λαστιχα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 18, 2018 14:10:09 GMT 2
Το 85% κινουμαστε σε ασφαλτο οποτε εγω το θεωρω οτι οι λασπωτηρες ειναι βασικη,εμενα με εχουν σωσει γιατι δεν γινεται χαλια στα πλαίνα κ επισης δεν πεταω πετραδακια στους πισω μου απο τα λαστιχα... Έτσι έχει ένα νόημα να τους βάλεις!
Αν όμως ποτέ...βάλεις το αμάξι σε μπόλικη λάσπη...τουλάχιστον του μπροστινούς...θα τους κλάψεις!
2 σετ λασπωτήρες στο προηγούμενο αμάξι...τους έκλαψα...οπότε δεν έβαλα ξανά!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 18, 2018 17:10:37 GMT 2
Και εγώ ενδιαφέρομαι. Από daciamag με την έκπτωση που έχουμε συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών (αν πάρουμε 2 σετ, δηλαδή 8 λασπωτήρες) βγαίνει 62 Ευρώ έκαστος και για τους 4 λασπωτήρες. Αν μαζευτούμε 4 βγαίνει 60 Ευρώ έκαστος. www.daciamag.com/dacia-duster-mudguards-set-front-and-rear-638537420r-788121885r.html Τι τιμές τους βρήκατε οι υπόλοιποι που έχετε και που τους αγοράσατε; Συμπεριλάμβανε εγκατάσταση; Αν όχι είναι εύκολη ή χρειάζεται να βγει η ρόδα; απο κει αγόρασα κι εγώ με κόστος αν θυμαμαι καλά μαζί με τα μεταφορικά 70 ευρώ οπότε εγκατάσταση(πανέυκολη αλλά) σε φιλικό συνεργείο (κόστος 10 ε)γιατί οι πίσω τροχοί πρέπει να βγουν επειδή μία από τις βίδες είναι δραπανόβιδα και δεν χωρά τρυπάνι ακόμα και νάνο κατσαβίδι αν έχεις(η τρύπα?)...τώρα κάποιοι είχαν στο παρελθόν γράψει ότι τροχό δεν έβγαλαν(που σημαίνει ότι δεν τους έβαλαν όπως λένε οι οδηγίες και μάλλον κάποια στιγμή θα τους κλαίνε) υγ. όταν λέω τρύπα μη φανταστείς, στο υπάρχον πλαστικό χρειάζεται μία, για τις υπόλοιπες υπάρχουν αναμονές.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Mar 8, 2019 9:01:53 GMT 2
Συγνώμη για το ελαφρώς οφτοπικ, αλλά γιατί δεν μπορώ να δω στο θέμα "εκπτωτικοι κωδικοί ";
|
|
|
Post by Duster4X4 on Mar 9, 2019 8:02:49 GMT 2
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να δω αυτό το θέμα;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 27, 2019 10:25:57 GMT 2
Τελικά θα γίνει αυτή η αγορά? Ενδιαφέρομαι
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 27, 2019 16:21:50 GMT 2
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να δω αυτό το θέμα; Tο κοίταξα απο περιέργεια.Ούτε σε μένα ανοίγει...
|
|