|
Post by teo on Dec 19, 2021 10:41:45 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, μέλη του HDC.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το HDC θέλει να συνεισφέρει σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη από βοήθεια.
Η θερμή μας παράκληση και παρότρυνση είναι να συμβάλλουν όλα τα μέλη του Club, ώστε η προσπάθεια αυτή να αντικατοπτρίζει πραγματικά την ύπαρξη μιας ενωμένης ομάδας, η οποία όχι μόνο μοιράζεται από κοινού τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το Duster, αλλά συνεισφέρει και στην κοινωνία όπου ζει και κινείται.
Το μόνο που χρειάζεται από όλους είναι πρόθεση, διάθεση και λίγο χρόνο, ώστε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά και να φέρουμε σε πέρας αυτό το κοινωφελές έργο.
Τα ιδρύματα αυτά έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά καθημερινής χρήσης (όπως κάλτσες, προσωπικά είδη καθαριότητας, τροφές μακράς διαρκείας) τα οποία προμηθευόμαστε οι ίδιοι χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, σίγουρα όλοι μας έχουμε κάπου ξεχασμένο ένα παιχνίδι, ένα βιβλίο, ένα ρούχο, ένα κόμικς. Για τα ιδρύματα αυτά, τα παραπάνω έχουν μεγάλο νόημα και αξία, και θα δώσουν τεράστια χαρά στους ανθρώπους που φροντίζουν. Επίσης, για τα δικά μας παιδιά, η συνεισφορά αυτή θα είναι ένα ωραίο και χρήσιμο μάθημα, να ευαισθητοποιηθούν σε αυτό τον τομέα την μελλοντικής τους ζωής, να αντιληφθούν την αξία της συνεισφοράς, να συναντήσουν ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδάκια, ανθρώπους σε οικονομική στενότητα που δεν έχουν ούτε τα αναγκαία.
Είμαστε πλέον πολλοί. Πάνω από 1000 μέλη. Πιστεύουμε ότι αξίζει και πρέπει ως μια ενωμένη ομάδα να κάνουμε τη διαφορά.
Για το σκοπό αυτό, δημιουργούνται γεωγραφικές ομάδες σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
• Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη και περίχωρα) με συντονιστή τον Χρήστο (ChrisPapSKG), τηλ. επικοινωνίας: 6987706442
• Κεντρική Ελλάδα (Λαμία, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα κλπ) με συντονιστή τον Δημήτρη (jimduster), τηλ. επικοινωνίας: 6983508323
• Αττική (Βόρεια) με συντονιστή τον Αλκαίο (Alkaios), τηλ. επικοινωνίας: 6972777014
(Ανατολικά) με συντονιστή τον Κωνσταντίνο (konstantinos) τηλ. επικοινωνίας: 6932351199
(Δυτικά) με συντονιστή τον Νίκο (Nikos Duster 2) τηλ. επικοινωνίας: 6942559537 (Νότια) με συντονιστή τον Θοδωρή (Τεό) τηλ. επικοινωνίας: 6972402001
• Πελοπόννησος (Πάτρα, Πύργος, Ναύπακτος και πέριξ) με συντονιστή τον Ραφαήλ (Dusterwarrior), τηλ. επικοινωνίας: 6936632074
• Κρήτη με συντονιστή τον Γιώργο (georgeg), τηλ. επικοινωνίας: 6979116326.
Σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε όλους να έρθετε άμεσα σε επαφή με το συντονιστή της γεωγραφικής περιοχής σας, ώστε να πάρετε οδηγίες για το ίδρυμα που έχει επιλεγεί, τα πράγματα που χρειάζεται, καθώς και τον τόπο και χρόνο της επίσκεψης για την παράδοση των υλικών.
Στόχος είναι η επίσκεψη της κάθε ομάδας για την παράδοση των αγαθών να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022. Οι συντονιστές θα σας περιμένουν στον τόπο συνάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας σε αυτό το ευαίσθητο ζήτημα.
|
|
|
Post by teo on Dec 19, 2021 11:04:10 GMT 2
Παράκληση για οποιαδήποτε πληροφορία και απορία έχετε να επικοινωνείτε απευθείας τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο συντονιστή της περιοχής σας. Μην γράφετε εδώ μηνύματα ζητώντας πληροφορίες και άσχετα με το νήμα πράγματα. Σύντομα ο συντονιστής κάθε περιοχής θα αναρτήσει στο ίδιο νήμα ένα μήνυμα με το ίδρυμα ή την δράση που έχει επιλεχθεί καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν για αγαθά. Τα μέλη παρακαλούνται να βάζουν το όνομά τους κάτω από το όνομα του υπεύθυνου συντονιστή κάθε περιοχής όπως κάνουμε όταν δηλώνουμε συμμετοχή στις εκδρομές.
|
|
jimduster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Dec 19, 2021 18:28:19 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι και μέλη του HDC, σας γνωρίζω ότι ορίστηκα από τους διαχειριστές του HDC ως συντονιστής για την Κεντρική Ελλάδα (Λαμία, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα κλπ). Μετά από έρευνα που έκανα στη περιοχή μου, κατέληξα να προσφέρουμε στους Ενεργούς Πολίτες της Λάρισας οι οποίοι έχουν υιοθετήσει 120 άπορες οικογένειες στη Λάρισα και τους βοηθούν με τρόφιμα. Για το λόγω αυτό οι ανάγκες τους είναι σε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια ,ρύζι , ζυμαρικά, μπισκότα, γάλατα, μαρμελάδες μερέντες, σάλτες ντομάτας). Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, να συμπληρώσουν κάτω από το δικό μου όνομα, την συμμετοχή τους και τη περιοχή τους . Καλό είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ολοκληρωθεί οι συμμετοχές ώστε την επομένη η μεθεπομένη εβδομάδα ανάλογα με τις συμμετοχές και τις περιοχές να οργανώσουμε τη μεταφορά και την παράδοση στον πρόεδρο και στα μέλη των Ενεργών Πολιτών. Για ερωτήσεις στο τηλ μου 6983508323. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας
1. jimduster Λαρισα
|
|
|
Post by teo on Dec 20, 2021 20:04:54 GMT 2
Η περιοχή της Αττικής θα προσφέρει στο ίδρυμα Χατζηκώνστα. Το ανωτέρω ίδρυμα περιθάλπει, μεγαλώνει, σπουδάζει, τρέφει, ντύνει κλπ αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών. Σημειωτέο ότι δεν παίρνει από πουθενά καμία επιχορήγηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου ανέφεραν τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή την εποχή είναι τα τρόφιμα, κάθε είδους, αλλά περισσότερο τα μακράς διάρκειας, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, γάλατα, χυμούς κλπ κλπ. Επίσης τα είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης όπως σαμπουάν, σαπούνια, σφουγγάρια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ κλπ. καθώς και μάσκες, αντισηπτικά.
Ενδεικτική λίστα με τα υλικά αγαθά που έχουν προτεραιότητα: 2 βραστήρες 1 φούρνο μικροκυμάτων 2 φουρνάκια – κουζινάκια 2 μικρό ψυγεία πλυντήρια ρούχων 2 τηλεοράσεις κλιματιστικά 2 ηλεκτρικά σίδερα 6 φωτιστικά δαπέδου 6 ρολόγια τοίχου 6 εκτυπωτές 20 καρέκλες επισκέπτη 10 καρέκλες γραφείου 4 φοιτητικούς καναπέδες 5 Η/Υ (πύργος και οθόνη) 3 τοστιέρες 3 ηλεκτρικές σκούπες (οικιακές ή επαγγελματικές) πλύσης – απόπλυσης Πλαστικά χρώματα και λαδομπογιές Αφίσες και κάδρα για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Χαλιά για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Υφάσματα για κουρτίνες και τραπεζομάντηλα Εφηβικά μπουρνούζια για ηλικίες 13-15 ετών Ρούχα (καινούργια) για ηλικίες 6-18 ετών (φόρμες, ζακέτες, φούτερ, μπλούζες κοντομάνικες και μακρυμάνικες, βερμούδες) Υποδήματα (αθλητικά)για αγόρια (Νο 33-45)και κορίτσια (Νο 36-41) Αθλητικές κάλτσες άσπρες ή μαύρες για ηλικίες από 8-18 ετών Εσώρουχα (καινούργια) παιδικά και εφηβικά για αγόρια και κορίτσια Πιτζάμες (καινούργιες) για αγόρια και κορίτσια (8-16 ετών) Είδη προσωπικής υγιεινής Υλικά γραφικής ύλης Υποστρώματα και επιστρώματα αδιάβροχα με λάστιχο Σεντόνια με λάστιχο για μονά κρεβάτια μονόχρωμα Πλαστικές κούπες και πιάτα Ομπρέλες Αδιάβροχα μπουφάν Είδη οικιακής χρήσης (μαγειρικά σκεύη κ.λπ.) Είδη καθαρισμού Μάσκες μιας χρήσης Αντισηπτικά
Επίσης υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως: Δημητριακά και μπάρες δημητριακών Κονσερβοποιημένα προϊόντα Γλυκίσματα Ξύδι, ελαιόλαδο Σάλτσες Μέλι Φρυγανιές Ζυμαρικά, Ρύζι, Αλεύρι, Ζάχαρη Χαλβάς Γάλατα μακράς διάρκειας Όσπρια Χυμοί μακράς διάρκειας κλπ κλπ.
Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας κάτω από το δικό μου καθώς επίσης και την περιοχή σας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις γεωγραφικές ομάδες. 1) Τεό νότιος τομέας. 2) Dusterlover νότιος τομέας.
|
|
|
Post by soto on Dec 23, 2021 19:56:35 GMT 2
Η περιοχή της Αττικής θα προσφέρει στο ίδρυμα Χατζηκώνστα. Το ανωτέρω ίδρυμα περιθάλπει, μεγαλώνει, σπουδάζει, τρέφει, ντύνει κλπ αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών. Σημειωτέο ότι δεν παίρνει από πουθενά καμία επιχορήγηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου ανέφεραν τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή την εποχή είναι τα τρόφιμα, κάθε είδους, αλλά περισσότερο τα μακράς διάρκειας, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, γάλατα, χυμούς κλπ κλπ. Επίσης τα είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης όπως σαμπουάν, σαπούνια, σφουγγάρια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ κλπ. καθώς και μάσκες, αντισηπτικά. Ενδεικτική λίστα με τα υλικά αγαθά που έχουν προτεραιότητα: 2 βραστήρες 1 φούρνο μικροκυμάτων 2 φουρνάκια – κουζινάκια 2 μικρό ψυγεία πλυντήρια ρούχων 2 τηλεοράσεις κλιματιστικά 2 ηλεκτρικά σίδερα 6 φωτιστικά δαπέδου 6 ρολόγια τοίχου 6 εκτυπωτές 20 καρέκλες επισκέπτη 10 καρέκλες γραφείου 4 φοιτητικούς καναπέδες 5 Η/Υ (πύργος και οθόνη) 3 τοστιέρες 3 ηλεκτρικές σκούπες (οικιακές ή επαγγελματικές) πλύσης – απόπλυσης Πλαστικά χρώματα και λαδομπογιές Αφίσες και κάδρα για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Χαλιά για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Υφάσματα για κουρτίνες και τραπεζομάντηλα Εφηβικά μπουρνούζια για ηλικίες 13-15 ετών Ρούχα (καινούργια) για ηλικίες 6-18 ετών (φόρμες, ζακέτες, φούτερ, μπλούζες κοντομάνικες και μακρυμάνικες, βερμούδες) Υποδήματα (αθλητικά)για αγόρια (Νο 33-45)και κορίτσια (Νο 36-41) Αθλητικές κάλτσες άσπρες ή μαύρες για ηλικίες από 8-18 ετών Εσώρουχα (καινούργια) παιδικά και εφηβικά για αγόρια και κορίτσια Πιτζάμες (καινούργιες) για αγόρια και κορίτσια (8-16 ετών) Είδη προσωπικής υγιεινής Υλικά γραφικής ύλης Υποστρώματα και επιστρώματα αδιάβροχα με λάστιχο Σεντόνια με λάστιχο για μονά κρεβάτια μονόχρωμα Πλαστικές κούπες και πιάτα Ομπρέλες Αδιάβροχα μπουφάν Είδη οικιακής χρήσης (μαγειρικά σκεύη κ.λπ.) Είδη καθαρισμού Μάσκες μιας χρήσης Αντισηπτικά Επίσης υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως: Δημητριακά και μπάρες δημητριακών Κονσερβοποιημένα προϊόντα Γλυκίσματα Ξύδι, ελαιόλαδο Σάλτσες Μέλι Φρυγανιές Ζυμαρικά, Ρύζι, Αλεύρι, Ζάχαρη Χαλβάς Γάλατα μακράς διάρκειας Όσπρια Χυμοί μακράς διάρκειας κλπ κλπ. Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας κάτω από το δικό μου καθώς επίσης και την περιοχή σας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις γεωγραφικές ομάδες. 1) Τεό νότιος τομέας. 2) Dusterlover νότιος τομέας. 3) soto Αττική ανατολικά.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Dec 23, 2021 21:23:03 GMT 2
Ώς υπεύθυνος Δυτικού τομέα ενημερώνω ότι όποιος θέλει να προσφέρει αλλά δεν μπορεί να παραβρεθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο που έχει αναρτηθεί από τον Τεο ώστε να μπορέσω να τα πάω εγώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Υ.Γ Εννοείται πως όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορεί και πάλι να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου😉.
|
|
|
Post by Nik on Dec 23, 2021 21:41:07 GMT 2
1) Τεό νότιος τομέας. 2) Dusterlover νότιος τομέας. 3) Nik νότιος τομέας. Ελπίζω να μπορέσω να έρθω και ο ίδιος, μπορεί και μετά της συζύγου και γιατί όχι και με το παιδάκι μας 
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Dec 23, 2021 21:52:51 GMT 2
Νικ εννοείται πως εγώ θα έχω τα παιδιά μαζί να δούνε την κίνηση αυτή, θα είναι κάτι πολύ όμορφο.
|
|
panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Dec 24, 2021 1:01:27 GMT 2
Ώς υπεύθυνος Δυτικού τομέα ενημερώνω ότι όποιος θέλει να προσφέρει αλλά δεν μπορεί να παραβρεθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο που έχει αναρτηθεί από τον Τεο ώστε να μπορέσω να τα πάω εγώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Υ.Γ Εννοείται πως όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορεί και πάλι να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου😉. Panos11 (Περιστέρι)
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 26, 2021 19:36:37 GMT 2
Η περιοχή της Αττικής θα προσφέρει στο ίδρυμα Χατζηκώνστα. Το ανωτέρω ίδρυμα περιθάλπει, μεγαλώνει, σπουδάζει, τρέφει, ντύνει κλπ αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών. Σημειωτέο ότι δεν παίρνει από πουθενά καμία επιχορήγηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου ανέφεραν τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή την εποχή είναι τα τρόφιμα, κάθε είδους, αλλά περισσότερο τα μακράς διάρκειας, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, γάλατα, χυμούς κλπ κλπ. Επίσης τα είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης όπως σαμπουάν, σαπούνια, σφουγγάρια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ κλπ. καθώς και μάσκες, αντισηπτικά. Ενδεικτική λίστα με τα υλικά αγαθά που έχουν προτεραιότητα: 2 βραστήρες 1 φούρνο μικροκυμάτων 2 φουρνάκια – κουζινάκια 2 μικρό ψυγεία πλυντήρια ρούχων 2 τηλεοράσεις κλιματιστικά 2 ηλεκτρικά σίδερα 6 φωτιστικά δαπέδου 6 ρολόγια τοίχου 6 εκτυπωτές 20 καρέκλες επισκέπτη 10 καρέκλες γραφείου 4 φοιτητικούς καναπέδες 5 Η/Υ (πύργος και οθόνη) 3 τοστιέρες 3 ηλεκτρικές σκούπες (οικιακές ή επαγγελματικές) πλύσης – απόπλυσης Πλαστικά χρώματα και λαδομπογιές Αφίσες και κάδρα για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Χαλιά για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Υφάσματα για κουρτίνες και τραπεζομάντηλα Εφηβικά μπουρνούζια για ηλικίες 13-15 ετών Ρούχα (καινούργια) για ηλικίες 6-18 ετών (φόρμες, ζακέτες, φούτερ, μπλούζες κοντομάνικες και μακρυμάνικες, βερμούδες) Υποδήματα (αθλητικά)για αγόρια (Νο 33-45)και κορίτσια (Νο 36-41) Αθλητικές κάλτσες άσπρες ή μαύρες για ηλικίες από 8-18 ετών Εσώρουχα (καινούργια) παιδικά και εφηβικά για αγόρια και κορίτσια Πιτζάμες (καινούργιες) για αγόρια και κορίτσια (8-16 ετών) Είδη προσωπικής υγιεινής Υλικά γραφικής ύλης Υποστρώματα και επιστρώματα αδιάβροχα με λάστιχο Σεντόνια με λάστιχο για μονά κρεβάτια μονόχρωμα Πλαστικές κούπες και πιάτα Ομπρέλες Αδιάβροχα μπουφάν Είδη οικιακής χρήσης (μαγειρικά σκεύη κ.λπ.) Είδη καθαρισμού Μάσκες μιας χρήσης Αντισηπτικά Επίσης υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως: Δημητριακά και μπάρες δημητριακών Κονσερβοποιημένα προϊόντα Γλυκίσματα Ξύδι, ελαιόλαδο Σάλτσες Μέλι Φρυγανιές Ζυμαρικά, Ρύζι, Αλεύρι, Ζάχαρη Χαλβάς Γάλατα μακράς διάρκειας Όσπρια Χυμοί μακράς διάρκειας κλπ κλπ. Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας κάτω από το δικό μου καθώς επίσης και την περιοχή σας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις γεωγραφικές ομάδες. 1) Τεό νότιος τομέας. 2) Dusterlover νότιος τομέας. 3) soto Αττική ανατολικά. vagg75 Ανατολική Αττική
|
|
|
Post by dusterwarrior on Jan 2, 2022 18:44:29 GMT 2
Αν και ακόμη δεν έχω λάβει το mail απ το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Πατρών με τις ακριβείς ανάγκες του ιδρύματος. Εντούτοις απ' την τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί τους μου έγινε σαφές ότι οι μεγαλύτερες ανάγκες τους είναι σε είδη ρουχισμού και λιγότερο σε είδη επισιτισμού, καθώς αυτά ακόμη καλύπτονται απ τα κονδύλια του Δήμου. Επίσης ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν είναι σε ηλεκτρονικά είδη για τις τηλεκπαιδεύσεις των παιδιών (εν μέσω covid) όπως pc, laptop και tablet...
Επομένως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και είναι απ τις περιοχές Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας να έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί μου ευχαριστώ!
|
|
|
Post by nemmesis on Jan 3, 2022 22:34:16 GMT 2
Η περιοχή της Αττικής θα προσφέρει στο ίδρυμα Χατζηκώνστα. Το ανωτέρω ίδρυμα περιθάλπει, μεγαλώνει, σπουδάζει, τρέφει, ντύνει κλπ αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών. Σημειωτέο ότι δεν παίρνει από πουθενά καμία επιχορήγηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου ανέφεραν τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή την εποχή είναι τα τρόφιμα, κάθε είδους, αλλά περισσότερο τα μακράς διάρκειας, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, γάλατα, χυμούς κλπ κλπ. Επίσης τα είδη προσωπικής υγιεινής και περιποίησης όπως σαμπουάν, σαπούνια, σφουγγάρια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ κλπ. καθώς και μάσκες, αντισηπτικά. Ενδεικτική λίστα με τα υλικά αγαθά που έχουν προτεραιότητα: 2 βραστήρες 1 φούρνο μικροκυμάτων 2 φουρνάκια – κουζινάκια 2 μικρό ψυγεία πλυντήρια ρούχων 2 τηλεοράσεις κλιματιστικά 2 ηλεκτρικά σίδερα 6 φωτιστικά δαπέδου 6 ρολόγια τοίχου 6 εκτυπωτές 20 καρέκλες επισκέπτη 10 καρέκλες γραφείου 4 φοιτητικούς καναπέδες 5 Η/Υ (πύργος και οθόνη) 3 τοστιέρες 3 ηλεκτρικές σκούπες (οικιακές ή επαγγελματικές) πλύσης – απόπλυσης Πλαστικά χρώματα και λαδομπογιές Αφίσες και κάδρα για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Χαλιά για παιδικά και εφηβικά δωμάτια Υφάσματα για κουρτίνες και τραπεζομάντηλα Εφηβικά μπουρνούζια για ηλικίες 13-15 ετών Ρούχα (καινούργια) για ηλικίες 6-18 ετών (φόρμες, ζακέτες, φούτερ, μπλούζες κοντομάνικες και μακρυμάνικες, βερμούδες) Υποδήματα (αθλητικά)για αγόρια (Νο 33-45)και κορίτσια (Νο 36-41) Αθλητικές κάλτσες άσπρες ή μαύρες για ηλικίες από 8-18 ετών Εσώρουχα (καινούργια) παιδικά και εφηβικά για αγόρια και κορίτσια Πιτζάμες (καινούργιες) για αγόρια και κορίτσια (8-16 ετών) Είδη προσωπικής υγιεινής Υλικά γραφικής ύλης Υποστρώματα και επιστρώματα αδιάβροχα με λάστιχο Σεντόνια με λάστιχο για μονά κρεβάτια μονόχρωμα Πλαστικές κούπες και πιάτα Ομπρέλες Αδιάβροχα μπουφάν Είδη οικιακής χρήσης (μαγειρικά σκεύη κ.λπ.) Είδη καθαρισμού Μάσκες μιας χρήσης Αντισηπτικά Επίσης υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως: Δημητριακά και μπάρες δημητριακών Κονσερβοποιημένα προϊόντα Γλυκίσματα Ξύδι, ελαιόλαδο Σάλτσες Μέλι Φρυγανιές Ζυμαρικά, Ρύζι, Αλεύρι, Ζάχαρη Χαλβάς Γάλατα μακράς διάρκειας Όσπρια Χυμοί μακράς διάρκειας κλπ κλπ. Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας κάτω από το δικό μου καθώς επίσης και την περιοχή σας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις γεωγραφικές ομάδες. 1) Τεό νότιος τομέας. 2) Dusterlover νότιος τομέας. 3.nemmesis Νότιος Τομεας
|
|
|
Post by teo on Jan 4, 2022 12:57:24 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Την Κυριακή στις 9/1/2022 μας περιμένουν στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα στις 12.00 το μεσημέρι για να παραδώσουμε τα πράγματα που ό καθένας μπορεί να μαζέψει. Η διεύθυνση είναι Λ. Κηφισίας 374, Χαλάνδρι 15233. Στην άνοδο απέναντι από το Golden Hall, αλλά στον παράδρομο. Ανεβαίνοντας τον παράδρομο περνάμε το ίδρυμα και στρίβουμε δεξιά στην οδό Γιάννη Σταυρουλάκη. Υπάρχει μία πύλη, μία γκαραζόπορτα. Θα μπούμε μέσα στο parking του Ιδρύματος και θα παραδώσουμε τα πράγματα. Θα προτείναμε όλοι να τηρήσουν την ώρα ευλαβικά. Καλύτερα 15 λεπτά νωρίτερα για να μαζευτούμε όλοι μαζί. Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα που πρέπει (μάσκες, αποστάσεις κλπ). Εάν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος δεν μπορεί να έρθει, αλλά θέλει να συνεισφέρει, παρακαλώ να έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο περιοχής που τον βολεύει. Σας περιμένουμε όλους!!!
|
|
|
Post by alkaios on Jan 6, 2022 19:10:13 GMT 2
Ίσως είναι η πιο σημαντική κοινωνική δραστηριότητα του club. Παρακαλούμε για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή!
|
|
|
Post by teo on Jan 16, 2022 11:51:07 GMT 2
|
|