|
Post by nikosperisteri on Jan 8, 2022 17:25:21 GMT 2
|
|
giorgosk
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.0tce LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Highland Grey
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Γιώργος
|
Post by giorgosk on Jan 8, 2022 20:42:05 GMT 2
Αγορασα το δικο μου καινούριο πριν περιπου δυο μηνες. Με το που το πηρα εφυγα και εκανα ταξιδι πεντε ημερων στην επαρχια. Καθε πρωι εβλεπα θαμπαδα-υγρασια στα φαναρια μου. Παραξενευτηκα αλλα δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια. Το επαιρνα, εκανα τη βόλτα μου και οταν κατεβαινα ηταν πεντακαθαρα. Ακομα και αυτες τις μέρες καποια πρωινά έχουν θαμπάδα αλλα οταν φτανω στη δουλειά εχουν ξεθαμπωσει. Σε πλυσιμο με πιεστικο δεν μπαζουν νερο αρα δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικό πχ ραγισμα ή κακη εφαρμογη του κρυσταλλου
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jan 8, 2022 21:25:59 GMT 2
Νικόλα φυσιολογικό μου φαίνεται. Το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου, μετά από ταξίδι με βροχή και τα Φώτα ανοιχτά ή βράδυ με υγρασία. Απλά είναι η διαφορά θερμοκρασίας τίποτα άλλο και εγώ όταν το πλένω με πιεστικό δεν βλέπω νερά μέσα. Αν είχε πρόβλημα θα είχε κάνει λιμνούλα.
|
|
|
Post by teo on Jan 12, 2022 16:12:44 GMT 2
Νίκο όπως είπαμε και στο τηλ. είναι φυσιολογικό. Σου μεταφέρω ακριβώς ότι λέει ο κατασκευαστής για αυτό το θέμα.
Συμπύκνωση: φυσικό φαινόμενο. Σχηματίζεται όταν η υγρασία στον αέρα (νερό σε αέρια κατάσταση) φτάνει σε κορεσμό. Αυτό συμβαίνει όταν ο αέρας μέσα στο εξάρτημα είναι υγρός και έρχεται σε επαφή με μια ψυχρότερη επιφάνεια (προβολέας / κρύσταλλο φωτός). Χωρίς κίνδυνο δυσλειτουργίας του εξαρτήματος.
|
|
|
Post by nikosperisteri on Jan 12, 2022 19:07:50 GMT 2
Νίκο όπως είπαμε και στο τηλ. είναι φυσιολογικό. Σου μεταφέρω ακριβώς ότι λέει ο κατασκευαστής για αυτό το θέμα. Συμπύκνωση: φυσικό φαινόμενο. Σχηματίζεται όταν η υγρασία στον αέρα (νερό σε αέρια κατάσταση) φτάνει σε κορεσμό. Αυτό συμβαίνει όταν ο αέρας μέσα στο εξάρτημα είναι υγρός και έρχεται σε επαφή με μια ψυχρότερη επιφάνεια (προβολέας / κρύσταλλο φωτός). Χωρίς κίνδυνο δυσλειτουργίας του εξαρτήματος. Σε ευχαριστώ πολύ θοδωρη , λογικά είναι αυτό που λες!!
|
|