|
Post by teo on Sept 4, 2022 9:11:38 GMT 2
Θα ήθελα να ξαναπαρακολουθήσω το rally Ακρόπολις. Η περσινή εμπειρεία ήταν ανεπανάληπτη. Σκέφτομαι την Παρασκευή να παω Ιτέα και να δω την ειδική Βοξίτες. ( Αυτό προϋποθέτει άδεια την ημέρα εκείνη διότι η ειδική ξεκινάει στις 17.48 και ως γνωστόν οι ειδικές κλείνουν 3 ώρες πριν το πρωτο αυτοκίνητο). Μετά το τέλος της ειδικής κατεύθυνση προς Λαμία. Διανυκτέρευση μέσα στην ειδική Πύργος που έχει 2 περάσματα, 8.33 το πρωί και 14.33 το μεσημέρι. Φεύγοντας μετά το τέλος της, κατεύθυνση προς την ειδική Ελευθεροχώρι. Διανυκτέρευση μέσα στην ειδική η οποία περνάει 2 φορές την Κυριακή. 9.08 και 13.28. Μετά το τέλος της επιστροφή Αθήνα μέσω εθνικής οδού. Νομίζω αρκετά χαλαρό πρόγραμμα με πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου για κουβέντα, καφεδάκι, ψησίματα, κλπ. Σίγουρα είναι 600+ χιλιόμετρα. Εάν κάποιος ενδιαφέρετε ή εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση το συζητάμε.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 5, 2022 14:17:58 GMT 2
Γεια σου, φιλαράκι! Φοβερό πρόγραμμα! Και off-road, και υπαίθρια διαμονή, και ψησίματα, και Ακρόπολις...! Θα είναι κορυφαία περιπέτεια. Μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω. Αν τα καταφέρω, έχω υπόψιν κάτι λιγότερο μάχιμο. Αναχώρηση Σάββατο πρωί, full off-road και άφιξη το απόγευμα στην ειδική "Ελάτεια-Ρεγγίνι", ψησίματα, υπαίθρια διαμονή. Παρακολούθηση της διαδρομής, αναχώρηση και επιστροφή την Κυριακή.
|
|
|
Post by teo on Sept 6, 2022 7:24:32 GMT 2
Ωραίο και αυτό αλλά θα προτιμούσα περισσότερες ειδικές. Θα δούμε τελικά πως θα εξελιχθεί. Προς το παρόν δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας. Μίλησα και με τον Πάνο που προτείνει κάτι και αυτός. Θα δούμε μέχρι την Πέμπτη.
|
|
|
Post by makedon110 on Sept 6, 2022 8:22:06 GMT 2
Καιγώ για ΣΚ ακόμη δεν ξέρω αν θα μπορέσω αλλά για την ειδική την Πέμπτη λέω να πάω ΟΑΚΑ. Πέρυσι πάντως περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 6, 2022 14:59:23 GMT 2
Ωραίο και αυτό αλλά θα προτιμούσα περισσότερες ειδικές. Θα δούμε τελικά πως θα εξελιχθεί. Προς το παρόν δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας. Μίλησα και με τον Πάνο που προτείνει κάτι και αυτός. Θα δούμε μέχρι την Πέμπτη. Εννοείται, φίλε, ότι είναι καλύτερο το πρόγραμμά σου. Για αυτό το δικό μου δε στο αντιπρότεινα αλλά, απλά, το ανέφερα. Με τον Πάνο μπορεί να συναντηθούμε το απόγευμα του Σαββάτου στο σημείο που θα κατασκηνώσουμε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...
|
|
spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Sept 6, 2022 16:40:57 GMT 2
εγω παιδες δεν θα μπορεσω,θα φυγω δευτερα ταξιδι οποτε φετος δεν εχει ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,δυστυχως,να περασετε υπεροχα οσοι θα πατε,και περιμενουμε πολλες φωτο....
|
|
|
Post by KostasArgitis on Sept 6, 2022 21:42:24 GMT 2
Θοδωρη ελπιζω να συναντηθουμε στο Πυργο η Ελευθεροχωρι.Το προγραμμα το δικο μου ειναι Λουτρακι(2 περασματα)και μετα Πυργος & Ελευθεροχωρι.Αυτο που εχω να σου προτεινω μετα τους Βωξιτες(αν δεν το εχεις ηδη σκεφτει)ειναι απο το Βαγονετο να ανεβεις για Καλοσκοπη-Παυλιανη και να ακολουθησεις το δρομο για Μαυρολιθαρι-Καστριωτισσα οπου απο την εξοδο του χωριου σε 4,5χλμ εχει χωματοδρομο δεξια που βγαινει στο 12ο χλμ της ειδικης.Ελπιζω να βοηθησα και να συναντηθουμε σε μια απο τις δυο ειδικες.
|
|
|
Post by teo on Sept 7, 2022 16:51:17 GMT 2
Θοδωρη ελπιζω να συναντηθουμε στο Πυργο η Ελευθεροχωρι.Το προγραμμα το δικο μου ειναι Λουτρακι(2 περασματα)και μετα Πυργος & Ελευθεροχωρι.Αυτο που εχω να σου προτεινω μετα τους Βωξιτες(αν δεν το εχεις ηδη σκεφτει)ειναι απο το Βαγονετο να ανεβεις για Καλοσκοπη-Παυλιανη και να ακολουθησεις το δρομο για Μαυρολιθαρι-Καστριωτισσα οπου απο την εξοδο του χωριου σε 4,5χλμ εχει χωματοδρομο δεξια που βγαινει στο 12ο χλμ της ειδικης.Ελπιζω να βοηθησα και να συναντηθουμε σε μια απο τις δυο ειδικες. Κώστα φυσικά και βοήθησες. Το πρόγραμμα που έχω σκεφτεί είναι ελαστικό διότι εξαρτάτε μόνο από εμένα. Μπορώ να τροποποιήσω την Παρασκευή και να βρεθούμε στην ειδική Λουτράκι. (Αρκεί να θέλεις παρέα). Από εκεί και μετά νομίζω έχουμε την ίδια σκέψη. Οπότε εάν θέλεις πες μου το πρόγραμμά σου για το Λουτράκι να δω πως μπορώ να το ακολουθήσω. Το τηλ. μου είναι 6972402001. Μπορούμε να συνεννοηθούμε και τηλεφωνικά.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 7, 2022 17:46:01 GMT 2
Καλά να περάσετε!!!! Ο κουμπάρος μου είναι ο ηλεκτρολόγος ασφαλείας για τα αγωνιστικά της Toyota. Αν πάτε στα πιτς μπορεί να τον δείτε.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Sept 7, 2022 20:24:45 GMT 2
Καλά να περάσετε!!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 8, 2022 17:54:45 GMT 2
ΟΑΚΑ  
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 8, 2022 18:15:55 GMT 2
!! 
|
|
|
Post by Dusterakias on Sept 9, 2022 23:39:27 GMT 2
Θοδωρη ελπιζω να συναντηθουμε στο Πυργο η Ελευθεροχωρι.Το προγραμμα το δικο μου ειναι Λουτρακι(2 περασματα)και μετα Πυργος & Ελευθεροχωρι.Αυτο που εχω να σου προτεινω μετα τους Βωξιτες(αν δεν το εχεις ηδη σκεφτει)ειναι απο το Βαγονετο να ανεβεις για Καλοσκοπη-Παυλιανη και να ακολουθησεις το δρομο για Μαυρολιθαρι-Καστριωτισσα οπου απο την εξοδο του χωριου σε 4,5χλμ εχει χωματοδρομο δεξια που βγαινει στο 12ο χλμ της ειδικης.Ελπιζω να βοηθησα και να συναντηθουμε σε μια απο τις δυο ειδικες. Κώστα φυσικά και βοήθησες. Το πρόγραμμα που έχω σκεφτεί είναι ελαστικό διότι εξαρτάτε μόνο από εμένα. Μπορώ να τροποποιήσω την Παρασκευή και να βρεθούμε στην ειδική Λουτράκι. (Αρκεί να θέλεις παρέα). Από εκεί και μετά νομίζω έχουμε την ίδια σκέψη. Οπότε εάν θέλεις πες μου το πρόγραμμά σου για το Λουτράκι να δω πως μπορώ να το ακολουθήσω. Το τηλ. μου είναι 6972402001. Μπορούμε να συνεννοηθούμε και τηλεφωνικά. Θοδωρή και Κώστα θα ανέβω και γω Πύργο αύριο το πρωί από Νεωχορι, εκεί που είχαμε πάει και πέρυσι και μετά Ταρζάν 2. Ελπίζω να συναντηθούμε...
|
|
|
Post by KostasArgitis on Sept 11, 2022 21:42:48 GMT 2
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2022 22:16:56 GMT 2
Είσαστε ωραίοι!! Πάντα τέτοια!!
|
|