thomasp
Junior Member
Μάρκα: Dacia duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 31/8/2011
|
Post by thomasp on Jun 16, 2018 6:39:20 GMT 2
Ένα δείγμα. .. Αυτό είναι από τα πιο όμορφα πού έχω δεί.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jun 16, 2018 22:39:17 GMT 2
Τελικά το "Hellas" παγιώθηκε σαν τελική λύση;;;;
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 17, 2018 4:58:36 GMT 2
Ελπίζω πως όχι...
|
|
|
Post by alkaios on Jun 17, 2018 9:21:23 GMT 2
Είναι το παλιό αυτοκόλλητο.
|
|
mimis
Junior Member
Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Jun 19, 2018 2:44:04 GMT 2
Άριστο!!! Οτι και να βγάλετε....... εμένα θα μου αρέσει !!
|
|
|
Post by odyDuster on Jun 19, 2018 11:57:58 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφω με τα τελικό logo με βάση την ψηφοφορία, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις που ακούστηκαν από όλους. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε καθυστέρηση αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων ο χρόνος μου είναι αρκετά (έως πολύ θα έλεγα) περιορισμένος.... Στα συγκεκριμένα αρχεία θα προστεθεί και το URL, δεν έχει προστεθεί ακόμα (αναμένουμε μία επιβεβαίωση ότι έγινε κράτηση του domain για μελλοντικό site του club). Παρόλα αυτά όμως είναι υψηλής ανάλυσης και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Με βάση τη διαδικασία που έχουμε αναφέρει δεύτερος γύρος αλλαγών δεν θα υπάρξει (θα μπορούσαμε να μιλάμε για χρόνια για τα γούστα του καθενός... ). Για όποιον το επιθυμεί, χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο logo, δεν είναι υποχρεωτικό. Για όσους όμως το χρησιμοποιήσουν δεν νοούνται παραλλαγές χρησιμοποιώντας αυτό σαν βάση (αλλαγές χρωμάτων, γραμματοσειρών, όνομα club κτλ.). Ο λόγος είναι να έχουμε μια ενιαία εικόνα σαν club πέρα από τα θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Τώρα όσον αφορά πως αυτό γίνεται αυτοκόλλητο θα γίνει από τη μεριά της διαχείρισης προσπάθεια προς τυπογραφεία ώστε να πετύχουμε καλύτερες τιμές. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να προτείνει ή να βοηθήσει καλοδεχούμενο. i.imgur.com/buGmQ0S.pngi.imgur.com/q7E3cZo.pngi.imgur.com/9RGjCaA.png
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 19, 2018 13:37:03 GMT 2
Αυτό μάλιστα!Πολύ ωραίο!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2018 14:21:05 GMT 2
Πολυ ομορψα ειναι μπραβο σε ολους σας
|
|
|
Post by alkaios on Jun 19, 2018 15:18:05 GMT 2
Πολύ ωραία είναι μπράβο!
στο επίσημο site θα υπάρχει και το forum ή θα χρησιμοποιούμε το υπάρχον forum;
|
|
|
Post by odyDuster on Jun 19, 2018 16:03:01 GMT 2
Πολύ ωραία είναι μπράβο! στο επίσημο site θα υπάρχει και το forum ή θα χρησιμοποιούμε το υπάρχον forum; Προς το παρόν το URL του site θα οδηγεί εδώ, σε αυτό το forum. Αργότερα όταν δημιουργηθεί και το site βλέπουμε (λογικά θα έχουμε δικό μας forum ενσωματωμένo στο site).
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 19, 2018 17:04:59 GMT 2
Πάρα πολύ όμορφο ! Μπράβο σε όλους !
|
|
|
Post by nikosperisteri on Jun 19, 2018 17:38:14 GMT 2
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jun 21, 2018 22:44:43 GMT 2
Ωραίο το τελικό σχέδιο και είμαι χαρούμενος για το ότι επικράτησε το Hellenic.... Πάντως θα κάνω μια ερώτηση σε δικό μου άνθρωπο για τιμές κ.λ.π (είναι φωτοτυπείο αλλά λογικά θα συνεργάζεται με τυπογραφείο) και θα μου πει επακριβώς τι συμφέρει να κάνουμε και πως. Θεωρώ πως έχω άδεια να του δείξω και τα τρία αυτοκόλλητα για να μου μιλήσει πιο εξειδικευμένα. Σωστά; Απλά μια ερώτηση και μου λέει κάποιος από όσους έχουν ασχοληθεί με τη σχεδίαση. Στο πρώτο αυτοκόλλητο θα είναι άσπρο το φόντο, στο 2ο πάλι άσπρο και στο 3ο μαύρο;;; Ή μήπως έχετε σκεφτεί κάτι άλλο; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 22, 2018 7:14:31 GMT 2
Ολα ειναι πολυ ωραια μπραβο σε ολους!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 22, 2018 8:16:24 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό απουσίας επιστρέφω με τα τελικό logo με βάση την ψηφοφορία, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις που ακούστηκαν από όλους. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε καθυστέρηση αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων ο χρόνος μου είναι αρκετά (έως πολύ θα έλεγα) περιορισμένος.... Στα συγκεκριμένα αρχεία θα προστεθεί και το URL, δεν έχει προστεθεί ακόμα (αναμένουμε μία επιβεβαίωση ότι έγινε κράτηση του domain για μελλοντικό site του club). Παρόλα αυτά όμως είναι υψηλής ανάλυσης και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Με βάση τη διαδικασία που έχουμε αναφέρει δεύτερος γύρος αλλαγών δεν θα υπάρξει (θα μπορούσαμε να μιλάμε για χρόνια για τα γούστα του καθενός... ). Για όποιον το επιθυμεί, χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο logo, δεν είναι υποχρεωτικό. Για όσους όμως το χρησιμοποιήσουν δεν νοούνται παραλλαγές χρησιμοποιώντας αυτό σαν βάση (αλλαγές χρωμάτων, γραμματοσειρών, όνομα club κτλ.). Ο λόγος είναι να έχουμε μια ενιαία εικόνα σαν club πέρα από τα θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Τώρα όσον αφορά πως αυτό γίνεται αυτοκόλλητο θα γίνει από τη μεριά της διαχείρισης προσπάθεια προς τυπογραφεία ώστε να πετύχουμε καλύτερες τιμές. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να προτείνει ή να βοηθήσει καλοδεχούμενο. i.imgur.com/buGmQ0S.pngi.imgur.com/q7E3cZo.pngi.imgur.com/9RGjCaA.pngΑγαπω το τριτο για εμας τους μαυρους!
|
|