|
Post by alkaios on Feb 14, 2018 13:34:11 GMT 2
Το προσθέτω σαν τροφή για σκέψη, να φτιαχτούν αυτοκόλλητα του club για τα αυτοκίνητα. Οι φίλοι μας στην απέναντι μεριά του Αιγαίου έχουν αυτό www.dusteroffroadturkiye.com/forum/
|
|
savvas
Junior Member

Δημοσιεύσεις: 108
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Feb 14, 2018 14:12:18 GMT 2
Πρέπει και εμείς να βγάλουμε θα προσπαθήσω να κάνω κανένα σχέδιο για αρχή
|
|
|
Post by alkaios on Feb 14, 2018 14:24:33 GMT 2
προσωπικά θα μου άρεσε η πυξίδα του duster σαν γενικό σχέδιο και μετά μπορεί να εμπλουτισθεί με τις ελληνικές πινελιές. Δεν χρειάζεται να αναφέρεται η λέξη off road όπως σε αυτό των τούρκων.
επίσης προτείνω την αλλαγή του ονόματος απο "Hellas Duster Forum" σε "Hellas Duster Club", διότι το club μπορεί να διαθέτει και forum.
|
|
savvas
Junior Member

Δημοσιεύσεις: 108
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Feb 14, 2018 14:40:26 GMT 2
Σωστό και ωραίο έτσι όπως το είπες
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 14, 2018 16:07:26 GMT 2
Έχω ήδη μιλήσει με γραφίστα. Θα έχουμε διάφορες επιλογές και να αποφασίσουμε. Το όνομα όπως ειπώθηκε είναι "Hellas Duster Club".
|
|
|
Post by Kostas X on Feb 14, 2018 18:20:31 GMT 2
Πολυ σωστη κινηση !!! πολυ δυναμικα ξεκινησαμε το 18' μπραβο μας.
|
|
savvas
Junior Member

Δημοσιεύσεις: 108
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Feb 14, 2018 20:02:44 GMT 2
Το όνομα είναι πολύ σωστό εμένα μου αρεσει
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Feb 25, 2018 1:59:35 GMT 2
Τυπικά θα έπρεπε να είναι Hellenic Duster Club....
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 25, 2018 9:26:13 GMT 2
Τυπικά θα έπρεπε να είναι Hellenic Duster Club.... Συντακτικα το σωστό έτσι είναι αλλά το "Hellas" ειναι πιο "αναγνωρίσιμο" και αν βάλουμε και άλλη γραμματοσειρα σε αυτο μπορεί να σταθεί και μόνο του κάπως. Το βλέπουμε βέβαια στην πορεία, όλες οι προτάσεις καλοδεχουμενες. 
|
|
|
Post by Kostas X on Feb 25, 2018 9:30:48 GMT 2
Duster Owners Hellas.....τι λετε?
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 25, 2018 9:42:44 GMT 2
Duster Owners Hellas.....τι λετε? Το owners παραπέμπει αποκλειστικά σε κατόχους. Το Club είναι πιο γενικό και παραμεμπει σε σύλλογο. Υ.Γ. Στην επόμενη συνάντηση που θα κανονίσουμε και θα ειναι πιο οργανωμενη πρέπει να βάλουμε και σαν θέμα συζήτησης και την ίδρυση επισημου συλλόγου. Κάποιος με νομικές γνώσεις ισως να βοηθούσε.
|
|
|
Post by Kostas X on Feb 25, 2018 10:22:28 GMT 2
Ολοι που ειμαστε-γραφουμε κτλ ειμαστε κατοχοι Duster προτεινω ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ονομα κ οχι γενικο (μην μπλεξουμε σε συλλογο ζηταει πολλα αφμ-βιβλια -παραστατικα κτλ) Το Hellas Duster Club κ αυτο απευθυνεται μονο σε Duster...αρα;Συμφωνουμε!!!
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 25, 2018 10:51:11 GMT 2
Ολοι που ειμαστε-γραφουμε κτλ ειμαστε κατοχοι Duster προτεινω ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ονομα κ οχι γενικο (μην μπλεξουμε σε συλλογο ζηταει πολλα αφμ-βιβλια -παραστατικα κτλ) Το Hellas Duster Club κ αυτο απευθυνεται μονο σε Duster...αρα;Συμφωνουμε!!! Ουσιαστικα μπορεί να μην είναι μόνο οι τρεχοντες κάτοχοι. Μπορεί να είναι οι εν δυναμει κατοχοι και παλαιοί κάτοχοι (άλλωστε σε πολλά Club συμβαινει να συμμετεχεις ακόμα και αν εχεις πουλησει το αμαξι). Αρα το Owners δεν κολλάει καλά συν το ότι φέρνει σε πιο "ξενοφερτο" από το Club (όχι ότι αυτό δεν είναι ξενοφερτο. ...). Τώρα για τον σύλλογο, γι αυτό ρώτησα για κάποιον με νομικές γνώσεις. Αν θέλουμε όμως να ειμαστε καλυτερα οργανωμένοι δεν θα πρέπει να το αποκλείσουμε. Αυτό προς συζήτηση στην επόμενη συνάντηση.
|
|
|
Post by alkaios on Feb 25, 2018 12:58:41 GMT 2
Εάν θέλετε το club να πάρει μία πιο επίσημη μορφή, θα μπορούσε να ιδρυθεί με τη μορφή Σωματείου, το οποίο σύμφωνα με το νόμο απαιτεί τουλάχιστον είκοσι (20) μέλη. Πρακτικά, κάνεις μία συστατική πράξη, φτιάχνεις καταστατικό και μετά αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο για να εγκριθεί και να γίνει εγγραφή του Σωματείου στα βιβλία του Πρωτοδικείου. Μετά βέβαια έχετε υπόψιν σας ότι θα πρέπει να παρακολουθεί το Σωματείο και κάποιος λογιστής για τις φορολογικές υποχρεώσεις, τις οποίες δε γνωρίζω ποιες είναι γιατί δεν είμαι λογιστής. ΟΜΩΣ σκεφτείτε καλά εάν πράγματι θέλετε να πάρει το club μία πιο επίσημη μορφή, διότι μέσα από τις τυπικότητες του νόμου μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών και να χαλάσουμε τις καρδιές μας (π.χ. παράπονα γιατί η διοίκηση δεν έκανε γενική συνέλευση την ημερομηνία που ορίζει το καταστατικό, δημιουργία μικρών υπό-ομάδων προκειμένου να εκλέγουν τον εκλεκτό τους στη διοίκηση του Σωματείου κλπ). Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσει να λειτουργεί το club με οργανωμένη αλλά άτυπη μορφή και μετά βλέπουμε. Η λέξη owners αποκλείει εμάς τους εν δυνάμει κατόχους  Νομίζω πως η ονομασία Hellas Duster Club (ελληνιστί Ελληνικός Σύλλογος Duster) μπορεί να αγκαλιάσει όλους. Με τα αυτοκόλλητα έχουμε κάποια ενημέρωση από τους γραφίστες; ΥΓ: Σκεφτείτε και το "Hellas Automotive Duster Club" , διότι μερικοί δεν ξέρουν το Duster και με τη λέξη Automotive προσδιορίζεις και τον αυτοκινητιστικό χαρακτήρα του club.
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 25, 2018 17:04:23 GMT 2
Το βασικό είναι μια καλυτερη οργανωση. Από κει και πέρα τυπικά η ατυπα θα πρέπει να το δούμε. Ίσως να δούμε και άλλοι σύλλογοι τι κάνουν. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας δώσει τα φώτα του.
Για τα αυτοκολλητα τις επόμενες μερες θα έχουμε κάποια πρόταση.
|
|