PanosΤ
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Dec 20, 2022 10:32:49 GMT 2
Καλημέρα, έχετε βάλει ανεμοθραύστες στα παράθυρα? Τι μάρκα? Έχω βρει HEKO (Πολωνία) & CLIMAIR (Γερμανία) Έχετε θόρυβο σε υψηλές ταχύτητες (εφαρμόζουν καλά ή κουνιούνται από τον αέρα)?
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 20, 2022 21:12:58 GMT 2
Καλησπέρα. Από φίλο που τοποθέτησε, οι climair είναι καλύτεροι σε όλα. Οι heko δεν εφαρμόζουν σωστά και στο τέλος τους αλλάζεις.
|
|
|
Post by ktgeo on Jan 6, 2023 21:37:25 GMT 2
Εχω heko που τους κέρδισα στο duster challenge I και είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω δει τους άλλους. Σίγουρα κάποιο λίγο θόρυβο κάνουν
|
|
Νωντας
New Member
Μάρκα: Duster
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: K9k
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 2022
|
Post by Νωντας on May 17, 2023 22:20:45 GMT 2
Καλησπέρα.Εγω πάντως που έχω πάρει τους γνήσιους δεν μπορώ να πω ότι κάθονται και ικανοποιητικά.Οι μπροστά κουνιούνται.Οι πίσω είναι ποιο σταθεροί.
|
|
panais
Newbie
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: blue dci 115
Έκδοση: prestige
Χρώμα: arizona
Κατοχή από: 06/2022
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panais on May 22, 2023 16:10:14 GMT 2
Καλησπέρα, Έχω βάλει τους climair sport περίπου έναν χρόνο τώρα. Πολύ σταθεροί χωρίς εσωτερικά στηρίγματα και με χαμηλό θόρυβο. Έχουν μεγαλύτερο πάχος από όλους τους άλλους και στα μπροστινά παράθυρα,λόγω ότι έχω βάλει μεμβράνες φαίνονται γρατσουνιές στην άκρη των παραθύρων.
|
|
PanosΤ
Junior Member

|
Post by PanosΤ on May 22, 2023 16:25:09 GMT 2
Καλησπέρα, Έχω βάλει τους climair sport περίπου έναν χρόνο τώρα. Πολύ σταθεροί χωρίς εσωτερικά στηρίγματα και με χαμηλό θόρυβο. Έχουν μεγαλύτερο πάχος από όλους τους άλλους και στα μπροστινά παράθυρα,λόγω ότι έχω βάλει μεμβράνες φαίνονται γρατσουνιές στην άκρη των παραθύρων. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Οι καλύτεροι! Αθόρυβοι και εφαρμόζουν τέλεια! Προσοχή στο μοντέλο αυτοκινήτου. Τους είχα πάρει εδώ: www.angelidis.gr/index.aspκαι μου τους έβαλε προσωπικά ο κος Αγγελίδης (ευγενέστατος και εξυπηρετικός). Έβαλε στηριγματάκια για καλύτερη εφαρμογή.
|
|
PanosΤ
Junior Member

|
Post by PanosΤ on May 23, 2023 10:16:25 GMT 2
Καλημέρα, να σημειώσω, όταν στην αρχή του έτους έψαχνα για Climair, τα περισσότερα καταστήματα που εμφανιζόταν στο internet, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, δεν είχαν και είχαν σταματήσει να τους φέρνουν. Μόνη λύση ο Αγγελίδης, τουλάχιστον για Αθήνα.
|
|
Νωντας
New Member
Μάρκα: Duster
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: K9k
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 2022
|
Post by Νωντας on May 23, 2023 21:22:09 GMT 2
Πάντως αν υπάρχουν και μεμβράνες στο αμάξι ότι μάρκα και να μπει σε όποιο αμάξι και να βαλεις θα αφήσει γρατζουνιά στην μεμβράνη.Το έχω πάθει σε όλα τα αυτοκίνητα που έχω βάλει.
|
|
GePa
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.0 TCe
Έκδοση: DUSTER 1.0 TCe PRESTIGE 100hp 4x2 LPG
Χρώμα: Κόκκινο
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 6/21
|
Post by GePa on Jul 25, 2023 10:33:39 GMT 2
Έχω πάρει τους γνήσιους και δεν μπορώ να πω ότι κάθονται ικανοποιητικά.Οι μπροστά κουνιούνται και κάνουν αρκετό θόρυβο όταν τρέχεις.
|
|
theologos
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: Δεκεμβριος 2014
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Dci 1.5 4X4
Χρώμα: Γκρι Ανθρακι
Κατοχή από: Νοεμβριος 2019
|
Post by theologos on Aug 28, 2023 9:17:57 GMT 2
Έχω πάρει τους γνήσιους μόνο τους μπροστά απο daciamag, έκατσαν πολύ ωραία , εξυπηρετικοί στην βροχή , ταιριάζουν στο duster, αλλά έκαναν θόρυβο με ανοιχτό παράθυρο και το κατάλαβα oταν τους έβγαλα για να βάλω μεμβράνες, δεν τους ξαναφόρεσα γιατί μετά από δοκιμή θα μου έκαναν ζημια στις μεμβράνες
|
|