|
Post by nikosduster 2 on Apr 5, 2023 12:57:06 GMT 2
Στην εκδρομή και αναφέρομαι για το duster 2 παρατήρησα ότι είχαμε πολλές καμένες λάμπες πίσω ( φρένου ). Μέσα σε αυτούς ήμουνα και εγώ😁. Πήγα και την αλλάξα με Osram led μαζί με τις υπόλοιπες ( εννοείται δύο αριστερά, δύο δεξιά ).Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε δηλαδή σε φωτεινότητα σε σχέση με την απλή λάμπα👎. Τώρα οφείλεται στη διάταξη του κρυστάλλου και των καθρεφτών που χει μέσα το φανάρι τι να πω δεν ξέρω🤔. Γι'αυτό το λόγο θέλω να προλάβω όποιον πάει να αλλάξει τις λάμπες με led, καλύτερα να προμηθευτεί μία απλή λάμπα και κατά προτίμηση Philips ή Οsram και όχι από βενζινάδικο.
Υ.Γ Το duster 2 τουλάχιστον το δικό μου απο γεννησιμιού του φοράει προς, πίσω Osram!!!
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 5, 2023 12:59:23 GMT 2
Το φανάρι αφαιρείται εύκολα χωρίς εργαλεία! Αυτό που σας έγραψα αφορά τα μοντέλα προ face lifting. Χωρίς Led ημέρας πίσω😉
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Apr 5, 2023 16:12:03 GMT 2
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα κι εγώ κάποια στιγμή για led αλλά θυμόμουν ότι είχαν δοκιμάσει κι άλλοι και δεν ήταν ευχαριστημένοι. Είχα δει μάλιστα κι εγώ τις osram και σκεφτόμουν ότι αυτές μπορεί να είναι καλύτερες. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
|
|
chrisfyli
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Blue dCi
Χρώμα: orange atacama
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
|
Post by chrisfyli on Apr 5, 2023 18:34:10 GMT 2
Εμένα έφτιαξε μόνη της! 😁😁
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 5, 2023 18:44:06 GMT 2
Εμένα έφτιαξε μόνη της! 😁😁 Έβαλες μέσον εσύ 😉😁
|
|
|
Post by petran2 on Apr 16, 2023 11:00:29 GMT 2
Παιδια δοκιμασα να βαλω λεντ λαμπες πισω αλλα δεν ξερω για πιο λογο ανεβαζαν πολυ μεγαλη θερμοκρασια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οποτε επεστρεψα στις μαμα λαμπες. Αλλα το ψαχνω ακομα.
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Apr 17, 2023 12:14:30 GMT 2
Παιδια δοκιμασα να βαλω λεντ λαμπες πισω αλλα δεν ξερω για πιο λογο ανεβαζαν πολυ μεγαλη θερμοκρασια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οποτε επεστρεψα στις μαμα λαμπες. Αλλα το ψαχνω ακομα. Κάποιες που είχα δει να τις τοποθετούν είχαν ενσωματωμένο ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 17, 2023 12:19:03 GMT 2
Παιδια δοκιμασα να βαλω λεντ λαμπες πισω αλλα δεν ξερω για πιο λογο ανεβαζαν πολυ μεγαλη θερμοκρασια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οποτε επεστρεψα στις μαμα λαμπες. Αλλα το ψαχνω ακομα. Κάποιες που είχα δει να τις τοποθετούν είχαν ενσωματωμένο ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος. Οι LED σε Osram που δοκίμασα είχανε! Αλλά όπως είπα δεν αποδίδουν λόγω των κρυστάλλων που έχει μέσα το φωτιστικό!
|
|
|
Post by petran2 on Apr 20, 2023 9:32:12 GMT 2
Παιδια δοκιμασα να βαλω λεντ λαμπες πισω αλλα δεν ξερω για πιο λογο ανεβαζαν πολυ μεγαλη θερμοκρασια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οποτε επεστρεψα στις μαμα λαμπες. Αλλα το ψαχνω ακομα. Κάποιες που είχα δει να τις τοποθετούν είχαν ενσωματωμένο ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος. Τετοιες εχω βαλει μπροστα στα μεσαια και τη μεγαλη σκαλα αυτα εχουν ανεμηστηρακι ολες οι αλλες για φλας στοπ κλπ δεν εχουν και ακομα ψαχνω να βρω.
|
|