|
Post by Kostas X on Nov 1, 2017 17:50:52 GMT 2
Tα προστατευτικά φτερών ήταν από τα πρώτα αξεσουάρ που ήθελα να αγοράσω. Διαβάζοντας όμως σε φόρουμ του εξωτερικού και βλέποντας κ ένα βίντεο που κυκλοφορούσε άλλαξα γνώμη γιατί έλεγαν κ έδειχναν ότι ξεκολούσαν. Αρκέστηκα έτσι στους λασπωτήρες. Δεν το αναφέρω για να αποτρέψω ή να δυσφημίσω τίποτα, απλά ας μας πουν κάτοχοι για την τοποθέτησή τους(έγραφαν ότι οι οδηγίες λένε για συμπλήρωση κόλλας) καθώς και την αντοχή τους. Ναι εχει ταινια τις 3M εχει κ πρα'ι'μερ ...αλλα οπως λες στις οδηγιες εργαφε να προσθεσω κ ειδικη κολλα πραγμα που εκανα ωστε να γινει ενα σωμα {εχουν μπει κ βιδες στις ειδη υπαρχουσες αναμονες που εχουμε στα φτερα μας ολοι αν δειτε}Τα εβαλα μονος μου χαρις τις οδηγιες που εχει το πακετο σε 2 ωρες χαλαρα.
|
|
|
Post by marios on Nov 1, 2017 21:21:27 GMT 2
Εγώ τα έβαλα πριν λιγες μέρες και επίσης έβαλα και έξτρα κόλλα την turofix μονταρισματος. Θα δειξει η αντοχή στο μέλλον
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2017 20:41:30 GMT 2
αυτό το βίντεο με απέτρεψε
|
|
|
Post by marios on Nov 2, 2017 22:58:04 GMT 2
Σε αυτό αναφέρει και στο καύσιμο που στάζει απο το ρεζερβουαρ και επηρεασε στο να ξεκολλησει, γιατί εκεί στη Γερμανία βάζουν μόνοι τους και τους ξεφεύγει.. Πάντως τρομερη ευκαιρία το αγγλικό σάιτ το τσεκαρα τώρα βγαίνει 135€ ολα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2017 4:33:16 GMT 2
Πάντως μου προκαλεί εντύπωση, γιατί είναι diesel...και το πετρέλαιο <<διαβρώνει>> κόλλες όπως η βενζίνη  Ίσως ο Σπύρος λογω επαγγέλματος γνωρίζει καλύτερα. Αυτή την τουρμποφίξ πάντως την έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ειδικά τη μαύρη. Έψαχνα κάποτε για εξειδικευμένη εργασία που ήθελα να κάνω, και ψάξε ψάξε στο τέλος μίλησα με τον ίδιο τον κύριο Διαλυνά και κατέληξα σε αυτήν και μιλάω για συγκόλληση που διαρκεί εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια εντός νερού!!!
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 3, 2017 10:59:26 GMT 2
αυτό το βίντεο με απέτρεψε Αν θεωρήσουμε ότι θέλουμε κάποια στιγμή να βγουν τότε τι γίνεται με τις κόλλες; Φεύγουν εύκολα ή έχει γίνει ζημιά στο χρώμα;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2017 11:22:40 GMT 2
σίγουρα το 2ο...και η κόλλα να βγεί θα χουμε διαφορά λόγω ξεθωριάσματος του υπολοίπου
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 3, 2017 18:35:24 GMT 2
Σε αυτό αναφέρει και στο καύσιμο που στάζει απο το ρεζερβουαρ και επηρεασε στο να ξεκολλησει, γιατί εκεί στη Γερμανία βάζουν μόνοι τους και τους ξεφεύγει.. Πάντως τρομερη ευκαιρία το αγγλικό σάιτ το τσεκαρα τώρα βγαίνει 135€ ολα Σας λεω ειναι τρομερη κ αμμεσοι
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 3, 2017 18:46:01 GMT 2
Οσο αφορα το βιντεο....ρε παιδια θα δειξει το χειμωνα που θα 'λιωσω' στις εκδρομες καλα να ειμαστε!!! προσωπικα θα σας πω αν δω κατι αμμεσα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2017 20:06:22 GMT 2
Οσο αφορα το βιντεο....ρε παιδια θα δειξει το χειμωνα που θα 'λιωσω' στις εκδρομες καλα να ειμαστε!!! προσωπικα θα σας πω αν δω κατι αμμεσα. ναι βρε Κώστα, μην αγχώνεσαι και μην κοιτάς τι έγινε στο βίντεο...κανείς δεν ξέρει τι κόλλα χρησιμοποίησε αυτός.
|
|
|
Post by dusterman on Nov 4, 2017 20:22:36 GMT 2
Εγώ έχω πάρει αρκετά από LZparts. Είμαι ευχαριστημένος είναι συνεπείς.
Το αμάξι το πήρα με προστατευτικά φτερών και θυρών. Τα προστατευτικά φτερών αξίζουν τα λεφτά τους γιατί τα φτερά προεξέχουν αρκετά και βρίσκουν εύκολα σε offroad η στενά περάσματα ή μανούβρες. Μία μικρή γρατσουνιά στο φτερό κοστίζει πολύ και φαίνεται. Μία γρατσουνιά στο πλαστικό δεν της δίνεις σημασία. Τώρα για τα προστατευτικά στις πόρτες δεν ξέρω... Δεν προστατεύουν από απρόσεχτους διπλανούς που ανοίγουν τις πόρτες τους και σε κοπανάνε. Για μένα αυτό είναι το βασικό. Να μην βρίσκουν επάνω σου οι πόρτες των άλλων. Αυτό δεν το πετυχαίνουν καθώς είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένα. Τώρα όσο για λάσπη πέτρες κλπ και πάλι δεν έχω άποψη.
Να συμπληρώσω πως και το δικό μου φτερό είναι λίγο ξεκολλημένο κάτω από το πορτάκι τροφοδοσίας. Έτσι το πήρα και έτσι παραμένει και δεν ενοχλεί!
|
|
|
Post by dusterman on Nov 4, 2017 20:39:42 GMT 2
αυτό το βίντεο με απέτρεψε Πέτρο, το δικό είναι ελάχιστα ξεκκολημένο από πάνω. Δεν φαίνεται αν δεν το προσέξεις επί τόπου. Σε καμιά περιπτωση δεν είναι σαν του βίντεο. Πρόσεξε όμως στο 0:30 του βίντεο που δίχνει το πίσω αριστερά φτερό να δεις τι γρατσουνιές έχει επάνω. Αυτές θα έδειχναν πολύ άσχημα πάνω στην λαμαρίνα. Και όπως είπα τα φτερά μας είναι ευάλωτα σε χτυπήματα ακόμα και από πόρτες διπλανών απρόσεκτων οδηγών. Εγώ θα τα έβαζα οπωσδήποτε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 4, 2017 20:48:09 GMT 2
Δεν τολμάει κανένας να παρκάρει δίπλα στο Duster!!! ok καταλαβαίνω...
|
|
|
Post by dusterman on Nov 5, 2017 17:15:44 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 5, 2017 17:23:34 GMT 2
Αεροδυναμικό θόρυβο? Εγώ βάζω το << Επιλογή μου>> του Καρρά, δυναμώνω, δεν έχω κανέναν αεροδυναμικό θόρυβο κ όποιος τολμάει ας ακολουθήσει!!!
|
|