|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 7, 2018 21:58:47 GMT 2
Χαχαχα! Βρε μπας κ δεν θες να έρθω!!!?😂  ωχ την πάτησα! Το ξαναγράφω λοιπόν.Κυριακή 10 του μήνα στου Μπάκα,στις 5.00 το απόγευμα.Συγνώμη βρε Πέτρο,είναι και η ηλικία βλέπεις...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 7, 2018 22:03:25 GMT 2
Χαχαχα! Οκ όλα καλά και ο σεβασμός πάνω από όλα!!!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 8, 2018 9:27:12 GMT 2
και εγω για τις 17 πολυ ποιο μεγαλη πιθανοτητα για αυτη την κυριακη με τιποτα εχω πηξει στις βαφτισεις. Αλλα αν πατε στις 17:00 ισως καταφερω να ερθω. υπαρχει περιπτωση να δωσει κανεις καποιο τηλ για επικοινωνια σε περιπτωση που τα καταφερω?
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 8, 2018 10:08:24 GMT 2
Έχεις π.μ.
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 8, 2018 10:13:54 GMT 2
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 8, 2018 13:18:10 GMT 2
Ο μπακας ειναι Αγιας Σκεπης, Νεα Πεντελη 152 36 ?
|
|
|
Post by maniac on Jun 8, 2018 13:22:08 GMT 2
Σήμερα πετάχτηκα στην σπηλιά να δω πως ειναι ο δρόμος, ειχα να παω απο το φθινοπωρο. Πράγματι το τελευταιο κομμάτι με τις πετρες εχει ξεπεταχτει. Ναι μεν περνιεται αλλά για κάποιον που δεν εχει ξανακανει τετοια περάσματα δεν ειναι απλό.
Θα το συζητησουμε στην συνάντηση. 
|
|
|
Post by maniac on Jun 8, 2018 13:27:13 GMT 2
Ο μπακας ειναι Αγιας Σκεπης, Νεα Πεντελη 152 36 ? Ναι, σε εκεινο το σημειο ο δρομος κάνει αριστερη στροφη, ο Μπακας ειναι δεξια. Ανεβαινοντας την Πεντέλης πάντα, βορεια κατεύθυνση.
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jun 8, 2018 13:28:21 GMT 2
Ο μπακας ειναι Αγιας Σκεπης, Νεα Πεντελη 152 36 ? Ναι, σε εκεινο το σημειο ο δρομος κάνει αριστερη στροφη, ο Μπακας ειναι δεξια. Ανεβαινοντας την Πεντέλης πάντα, βορεια κατεύθυνση. Σουπερ! Λογικα θα τα καταφερω !
|
|
|
Post by ktgeo on Jun 8, 2018 14:46:00 GMT 2
Εγω θα ειμαι σε ενα παιδικο παρτυ Σαρωνιδα και δεν θα προλαβω. Στην επομενη! το εχω στο νου μου παντως!
|
|
|
Post by nikosperisteri on Jun 8, 2018 15:58:55 GMT 2
Παιδιά άκυρο από εμένα, έχω να πάω σε πάρτη γενεθλίων κ το είχα ξεχάσει ...,😥😥
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 10, 2018 20:39:06 GMT 2
Άκυρο ο ένας, άκυρο ο άλλος μας λυπήθηκε ο Θεός και άρχισε το κλάμα!!! Τι κλάμα δηλ...καταιγίδα ασταμάτητη!!! Κι ότι είχαμε πιεί τον καφέ και είμαστε έτοιμοι για περιήγηση στη σπηλιά κλπ! Επειδή όμως η καταιγίδα ασταμάτητη και νύχτα εμπρός μας, η περιήγηση αναβλήθηκε για επόμενη συνάντηση... Το ευχάριστο της υπόθεσης, η παρέα πληθαίνει αρχικά, συντάσσεται και αποκτά οδηγό έμπειρο, με γνώση κλπ τουλάχιστον για τις διαδρομές Πεντέλης και όχι μόνο ... Παναγιώτη respect!!! Αντρέα καλως όρισες στην παρέα, με το καλό να συνεχίσουμε και στα επόμενα! Πολύ χάρηκα!!! Όσο για τις "παλιές καραβάνες" άψογοι ως συνήθως!!!
|
|
|
Post by ktgeo on Jun 10, 2018 20:54:45 GMT 2
Άκυρο ο ένας, άκυρο ο άλλος μας λυπήθηκε ο Θεός και άρχισε το κλάμα!!! Τι κλάμα δηλ...καταιγίδα ασταμάτητη!!! Κι ότι είχαμε πιεί τον καφέ και είμαστε έτοιμοι για περιήγηση στη σπηλιά κλπ! Επειδή όμως η καταιγίδα ασταμάτητη και νύχτα εμπρός μας, η περιήγηση αναβλήθηκε για επόμενη συνάντηση... Το ευχάριστο της υπόθεσης, η παρέα πληθαίνει αρχικά, συντάσσεται και αποκτά οδηγό έμπειρο, με γνώση κλπ τουλάχιστον για τις διαδρομές Πεντέλης και όχι μόνο ... Παναγιώτη respect!!! Αντρέα καλως όρισες στην παρέα, με το καλό να συνεχίσουμε και στα επόμενα! Πολύ χάρηκα!!! Όσο για τις "παλιές καραβάνες" άψογοι ως συνήθως!!! Κρίμα που δεν ηρθα, επόμενη φορά!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 10, 2018 20:58:32 GMT 2
Άκυρο ο ένας, άκυρο ο άλλος μας λυπήθηκε ο Θεός και άρχισε το κλάμα!!! Τι κλάμα δηλ...καταιγίδα ασταμάτητη!!! Κι ότι είχαμε πιεί τον καφέ και είμαστε έτοιμοι για περιήγηση στη σπηλιά κλπ! Επειδή όμως η καταιγίδα ασταμάτητη και νύχτα εμπρός μας, η περιήγηση αναβλήθηκε για επόμενη συνάντηση... Το ευχάριστο της υπόθεσης, η παρέα πληθαίνει αρχικά, συντάσσεται και αποκτά οδηγό έμπειρο, με γνώση κλπ τουλάχιστον για τις διαδρομές Πεντέλης και όχι μόνο ... Παναγιώτη respect!!! Αντρέα καλως όρισες στην παρέα, με το καλό να συνεχίσουμε και στα επόμενα! Πολύ χάρηκα!!! Όσο για τις "παλιές καραβάνες" άψογοι ως συνήθως!!! Κρίμα που δεν ηρθα, επόμενη φορά! Μακάρι!!! Ευελπιστούμε!
|
|
|
Post by maniac on Jun 10, 2018 21:08:08 GMT 2
Το δυσάρεστο είναι πώς 10 λεπτά αφού το διάλυσαμε η βροχή σταμάτησε εντελώς και ο καιρός άνοιξε. Δεν πειράζει το βουνό δεν θα φύγει!!! Την επόμενη φορά.
|
|