|
Post by Ανδρεας on Jun 10, 2018 21:14:28 GMT 2
Άκυρο ο ένας, άκυρο ο άλλος μας λυπήθηκε ο Θεός και άρχισε το κλάμα!!! Τι κλάμα δηλ...καταιγίδα ασταμάτητη!!! Κι ότι είχαμε πιεί τον καφέ και είμαστε έτοιμοι για περιήγηση στη σπηλιά κλπ! Επειδή όμως η καταιγίδα ασταμάτητη και νύχτα εμπρός μας, η περιήγηση αναβλήθηκε για επόμενη συνάντηση... Το ευχάριστο της υπόθεσης, η παρέα πληθαίνει αρχικά, συντάσσεται και αποκτά οδηγό έμπειρο, με γνώση κλπ τουλάχιστον για τις διαδρομές Πεντέλης και όχι μόνο ... Παναγιώτη respect!!! Αντρέα καλως όρισες στην παρέα, με το καλό να συνεχίσουμε και στα επόμενα! Πολύ χάρηκα!!! Όσο για τις "παλιές καραβάνες" άψογοι ως συνήθως!!! Κλαμα ο θεος κλαμα και εγω και εκει που προσπαθουσα να αποφυγω τον χειμαρο ειπα να κανω ενα αλμα, ε και κατα την προσγειωση εμεινε το ενα παπουτσι μεσα στην λασπη, εκλαιγα απο τα γελια και σαν βρεγμενος γατος γυρισα πισω στην φαμιλια οδηγοντας ξυπολητος το dusteraki! Μεχρι την επομενη φορα! Ευχαριστω για το καλωσορισμα στην παρεα σας!
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Jun 12, 2018 18:24:47 GMT 2
Καλησπέρα, εχω πάρει απουσίες, το ξέρω. Άλλα μια η δουλειά, και μια οι υποχρεώσεις, (βαφτίσια στην Ελευσίνα, που να βγω μετά Πεντέλη;  , δεν με αφήνουν. Αυτήν την διαδρομή στην σπηλιά, πολύ θα την γούσταρα. Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω. Καμιά φωτο βγάλατε;....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 12, 2018 18:33:21 GMT 2
Καλησπέρα, εχω πάρει απουσίες, το ξέρω. Άλλα μια η δουλειά, και μια οι υποχρεώσεις, (βαφτίσια στην Ελευσίνα, που να βγω μετά Πεντέλη;  , δεν με αφήνουν. Αυτήν την διαδρομή στην σπηλιά, πολύ θα την γούσταρα. Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω. Καμιά φωτο βγάλατε;.... Τι φωτο να βγάλουμε βρε Μίμη...αφου σπηλιά δεν...κάτι καλές κυρίες εκεί αλλα ο Κώστας ήταν ντροπαλός και δεν μέ έβγαζε μαζί τους!!!😂😂😂
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Jun 12, 2018 19:07:08 GMT 2
Την άλλη φορά, θα έχουμε φωτορεπορταζ!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2018 5:12:59 GMT 2
Μπορουμε να ξανα βρεθουμε για βολτα τι λετε?
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jun 13, 2018 5:44:26 GMT 2
Έχω μπλέξει με ανακαίνηση σπιτιου.αλλά αν συμπέσει μέρα που να είμαι λάσκα,είμαιμέσα.
|
|
|
Post by maniac on Jun 13, 2018 12:03:08 GMT 2
Στην συνάντηση μετά την καταιγίδα είπαμε πως θα κανονίσουμε να τακτοποιήσουμε την εκκρεμότητα της σπηλιάς. Οπότε διάθεση υπάρχει η ημερομηνία μένει. Υπόψιν η χωμάτινη διαδρομή από την άσφαλτο στην σπηλιά είναι μικρή περίπου 500 μέτρα. Πιο πολύ χρόνο θες για να δεις την σπηλιά. Υπάρχουν και άλλα σημεία για επίσκεψη ανάλογα με το κέφι και τον διαθέσιμο χρόνο.
|
|
thomasp
Junior Member

Μάρκα: Dacia duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 31/8/2011
|
Post by thomasp on Jun 16, 2018 9:25:47 GMT 2
Στην συνάντηση μετά την καταιγίδα είπαμε πως θα κανονίσουμε να τακτοποιήσουμε την εκκρεμότητα της σπηλιάς. Οπότε διάθεση υπάρχει η ημερομηνία μένει. Υπόψιν η χωμάτινη διαδρομή από την άσφαλτο στην σπηλιά είναι μικρή περίπου 500 μέτρα. Πιο πολύ χρόνο θες για να δεις την σπηλιά. Υπάρχουν και άλλα σημεία για επίσκεψη ανάλογα με το κέφι και τον διαθέσιμο χρόνο. Τελικά τί κάνουμε θα βρούμε ημερομηνία,,,,,,
|
|
|
Post by maniac on Jun 16, 2018 13:20:25 GMT 2
Μέσα στην μέρα θα ανοίξω νέο σχετικο θέμα ώστε να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Απλά εγώ θα είμαι σίγουρος αυτό το μήνα. Μετά έχουμε τα μπάνια του λαού!!!
|
|