|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 18, 2017 21:46:01 GMT 2
Αντε,το καλύτερο δώρο σας φέρνει ο Αι Βασίλης!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 18, 2017 22:34:15 GMT 2
Α είμαστε πολλοί που θα το πάρουμε με το νέο ετος...
|
|
|
Post by Dusterakias on Dec 20, 2017 12:26:47 GMT 2
Σας βλέπω να παίρνετε το δρόμο για τα χιονισμένα βουνά εσείς που θα παραλάβετε τώρα τα καινούργια εργαλεία! Όντως το καλύτερο δώρο!👍👍👍
|
|
savvas
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Dec 21, 2017 23:03:05 GMT 2
καλη μου φίλοι με γεια μου το μαύρο μου 4×4 σήμερα το πήρα και μπορώ να πω τα πρώτα 150 Χιλ ήταν πολύ ευχάριστα!!!!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 22, 2017 7:01:28 GMT 2
Αντε βρε!Το καλύτερο δώρο σου έκανε ο παλιός ο χρόνος!Με γειά,καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαίρεσαι!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 22, 2017 7:06:44 GMT 2
καλη μου φίλοι με γεια μου το μαύρο μου 4×4 σήμερα το πήρα και μπορώ να πω τα πρώτα 150 Χιλ ήταν πολύ ευχάριστα!!!! μπράβο Σάββα!!! καλορίζικο, καλοτάξιδο και με πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!! επίσης, καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη!!!
|
|
dusterbour
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5 dci 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: 2-1-2018
|
Post by dusterbour on Jan 22, 2018 17:22:09 GMT 2
Εδω θα σας πω τη δικη μου ιστορια για το πως απεκτησα τελικα το δικο μου duster 4×4 sportive χρωματος γκρι. Τριτη 28 Νοεμβριου πηγαινω για πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια στη Λαμια να δω το αυτοκινητο,με την παροτρινση ενος φιλου μηχανικου. Μεχρι τοτε δεν ηξερα καν οτι υπηρχε. Με την πρωτη ματια κατι ενιωσα μεσα μου. Καταλαβα οτι αυτο θα ηταν το επομενο αυτοκινητο μου. Ρωταω τιμη, μου λεει 17.350 αρχικη τιμη. Επειδη ποτε δεν αγοραζω κατι χωρις ερευνα αγορας το βρισκω στη Χαλκιδα με 17.000 μειον τα εξοδα τελωνειου (600 ευρω)καθοτι πολυτεκνος. Ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια την ιδια μερα, αλλα κατοπιν προτροπης της γυναικας μου αφου ειχε γνωστο στην Αθηνα ο πατερας της και συμφωνα με τα λεγομενα της δε χρειαζεται να βιαστουμε, το αφηνω και περιμενω τηλ. αφου πρωτα της εξηγω οτι τετοια τιμη δε θα βρουμε πουθενα και υπαρχει και ο κινδυνος να μη βρισκουμε στο χρωμα που ηθελε. Μετα δυο μερες Πεμπτη 30 Νοε παιρνω τηλ Αθηνα στην ΠΛΑΜΑΡ η απαντηση τους ηταν δεν υπαρχει πουθενα ουτε για δειγμα,ποσο μαλλον μαυρο που ηθελα εγω. Τηλ Χαλκιδα, Λαμια Θεσσαλονικη, Λειβαδια πουθενα μονο 1600 σε βενζινη μου λεγαν. Ερχετε η Δευτερα και απελπισμενος κανω ενα τηλ στη Λαρισσα στο Νασσιακοπουλο. για καλη μου τυχη ειχε ενα τελευταιο σε γκρι αλλα εκτελωνισμενο. Ετσι 4 Δεκ κλεινω το αυτοκινητο με την τιμη να διαμορφωνεται ως εξης: αρχικη 17,350 + 385 μετ.χρωμα+150 τελη κυκλ+500 εξοδα μεταφορας και λοιπα συνολο 18,350. Παζαρια δεν μπορουσα να κανω γιατι ηταν το τελευταιο, το μονο που μου εκανε ηταν δωρο το συναγερμο και τα πατακια (που νομιζω πρεπει να τα εχει το αυτοκινητο ετσι κι αλλιως). Ηθικο διδαγμα ποτε μην ακους γυναικα για αυτοκινητο. Ελπιζω να μην σας κουρασα.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jan 22, 2018 19:03:03 GMT 2
Κάποιες φορές όμως η γνώμη της είναι καθοριστική...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 22, 2018 19:13:33 GMT 2
Κάποιες φορές όμως η γνώμη της είναι καθοριστική... ναι ρε γαμότο, άμα κρατάει και παντόφλα...
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Jan 22, 2018 21:05:13 GMT 2
|
|
|
Post by dusterman on Jan 23, 2018 0:21:07 GMT 2
Εδω θα σας πω τη δικη μου ιστορια για το πως απεκτησα τελικα το δικο μου duster 4×4 sportive χρωματος γκρι. Τριτη 28 Νοεμβριου πηγαινω για πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια στη Λαμια να δω το αυτοκινητο,με την παροτρινση ενος φιλου μηχανικου. Μεχρι τοτε δεν ηξερα καν οτι υπηρχε. Με την πρωτη ματια κατι ενιωσα μεσα μου. Καταλαβα οτι αυτο θα ηταν το επομενο αυτοκινητο μου. Ρωταω τιμη, μου λεει 17.350 αρχικη τιμη. Επειδη ποτε δεν αγοραζω κατι χωρις ερευνα αγορας το βρισκω στη Χαλκιδα με 17.000 μειον τα εξοδα τελωνειου (600 ευρω)καθοτι πολυτεκνος. Ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια την ιδια μερα, αλλα κατοπιν προτροπης της γυναικας μου αφου ειχε γνωστο στην Αθηνα ο πατερας της και συμφωνα με τα λεγομενα της δε χρειαζεται να βιαστουμε, το αφηνω και περιμενω τηλ. αφου πρωτα της εξηγω οτι τετοια τιμη δε θα βρουμε πουθενα και υπαρχει και ο κινδυνος να μη βρισκουμε στο χρωμα που ηθελε. Μετα δυο μερες Πεμπτη 30 Νοε παιρνω τηλ Αθηνα στην ΠΛΑΜΑΡ η απαντηση τους ηταν δεν υπαρχει πουθενα ουτε για δειγμα,ποσο μαλλον μαυρο που ηθελα εγω. Τηλ Χαλκιδα, Λαμια Θεσσαλονικη, Λειβαδια πουθενα μονο 1600 σε βενζινη μου λεγαν. Ερχετε η Δευτερα και απελπισμενος κανω ενα τηλ στη Λαρισσα στο Νασσιακοπουλο. για καλη μου τυχη ειχε ενα τελευταιο σε γκρι αλλα εκτελωνισμενο. Ετσι 4 Δεκ κλεινω το αυτοκινητο με την τιμη να διαμορφωνεται ως εξης: αρχικη 17,350 + 385 μετ.χρωμα+150 τελη κυκλ+500 εξοδα μεταφορας και λοιπα συνολο 18,350. Παζαρια δεν μπορουσα να κανω γιατι ηταν το τελευταιο, το μονο που μου εκανε ηταν δωρο το συναγερμο και τα πατακια (που νομιζω πρεπει να τα εχει το αυτοκινητο ετσι κι αλλιως). Ηθικο διδαγμα ποτε μην ακους γυναικα για αυτοκινητο. Ελπιζω να μην σας κουρασα. Καλοτάξιδο να είναι και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αναφέρεις κάπου πως είσαι πρώην κάτοχος ενός jeep compass crd 2000. Στα χαρτιά τουλάχιστον το jeep είναι μία ή δύο κατηγορίες πάνω από το Duster. Θα ήθελες να μας κάνεις μία σύντομη συγκριτική ας πούμε παρουσίαση των δύο οχημάτων; Πως σου φαίνεται το Duster μετά από το Jeep?
|
|
dusterbour
Junior Member

|
Post by dusterbour on Jan 23, 2018 16:39:59 GMT 2
Λοιπον, το ,compass ειναι ενα στιβαρο και αξιοπιστο αυτοκινητο αν και φτωχο σε εξοπλισμο. Ουτε πλοηγο,ουτε κλιματιστικο με σκληρα πλαστικα αλλα καλης ποιοτητας. Εγω ειχα μοντελο του 2007 το οποιο αγοραστηκε αρχες του 14. Οι επιλογη του εγινε για δυο κυριος λογους. Πρωτον για τους χωρους στην καμπινα επιβατων και δευτερον για την επιλεκτικη τετρακινηση αφου σχεδον καθε Σαββατοκυριακο πηγαινουμε στα χωρια μας στα οποια το χειμωνα συνηθως πιανει χιονι και επιπλεον επειδη ειμαι και ερασιτεχνης μελισσοκομος χρειαζεται ορισμενες φορες να πηγενω σε χωμα και λασπη. Ετσι πουλησα ενα skoda octavia που ειχα στο οποιο ειχα βαρεθει να βαζω και να βγαζω αλυσιδες. Δεν μπορω να πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος αυτα τα χρονια που ειχα το compass. Οποτε χρειαστηκε ηταν πιστος φιλος, μολονοτι τα λαστιχα που φορουσε ηταν καθαρα ασφαλτινα. Σταματουσα σε ανηφορα με παγο που για να περπατησεις επρεπε να σε κρατανε τρεις και αυτο γατζωνοταν στον παγο και δεν παρεκλεινε καθολου,σωστο τρενο. Στη λασπη βεβαια καποιες φορες που χρειαστηκε βγηκα με την ψυχη στο στομα, εδω ομως επαιζαν ρολο και τα ελαστικα που για τις διαστασεις που φοραει δεν βρισκεις με τιποτε ενδιαμεσα (215/55/R19). Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο το αυτοκινητο επειδη ηταν αρκετα βαρη ηθελε πολυ προσοχη ο δισκος, Ακριβα τελη κυκλοφοριας (690 ευρω) φορος πολυτελους διαβ (320 ευρω), καταναλωση μεση 8lit/100,με αυγο κατω απο το γκαζι. αλλαγη ελαστικων η τετραδα 600 ευρω και δε βρισκεις και αυτα που θες. Γνωμη μου αυτα που σου προσφερει τα βρισκεις και με το παραπανω στο duster και φυσικα με λιγοτερα εξοδα. Σιγουρα το Duster απο αυτα που βλεπω γιατι εγω ακομη αν δε στρωσει ο κινητηρας δεν υπαρχει περιπτωση να το ζορισω, ανταποκρινεται πολυ καλυτερα σε χωμα, δεν ξερω βεβαια αν με πολλα χιλιομετρα ειναι σταθερο στο δρομο η υπαρχουν θορυβοι στην καμπινα επιβατων,βεβαια μεχρι τα 100 που το πηγαινω εγω δεν ακουω τιποτα σε σχεση με το compass που απο τη στιγμη που το εβαζες μπροστα ακουγοταν σαν τρακτερ. Παντος απο το λιγο που το εχω οδηγησει το dusteraki μου αρεσει παρα πολυ και δε μετανιωνω καθολου που πουλησα το compass. Το χαιρομαι σαν μικρο παιδι. Μακαρι να μη με προδωσει στο μελλον η επιλογη μου.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 23, 2018 16:46:53 GMT 2
Λοιπον, το ,compass ειναι ενα στιβαρο και αξιοπιστο αυτοκινητο αν και φτωχο σε εξοπλισμο. Ουτε πλοηγο,ουτε κλιματιστικο με σκληρα πλαστικα αλλα καλης ποιοτητας. Εγω ειχα μοντελο του 2007 το οποιο αγοραστηκε αρχες του 14. Οι επιλογη του εγινε για δυο κυριος λογους. Πρωτον για τους χωρους στην καμπινα επιβατων και δευτερον για την επιλεκτικη τετρακινηση αφου σχεδον καθε Σαββατοκυριακο πηγαινουμε στα χωρια μας στα οποια το χειμωνα συνηθως πιανει χιονι και επιπλεον επειδη ειμαι και ερασιτεχνης μελισσοκομος χρειαζεται ορισμενες φορες να πηγενω σε χωμα και λασπη. Ετσι πουλησα ενα skoda octavia που ειχα στο οποιο ειχα βαρεθει να βαζω και να βγαζω αλυσιδες. Δεν μπορω να πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος αυτα τα χρονια που ειχα το compass. Οποτε χρειαστηκε ηταν πιστος φιλος, μολονοτι τα λαστιχα που φορουσε ηταν καθαρα ασφαλτινα. Σταματουσα σε ανηφορα με παγο που για να περπατησεις επρεπε να σε κρατανε τρεις και αυτο γατζωνοταν στον παγο και δεν παρεκλεινε καθολου,σωστο τρενο. Στη λασπη βεβαια καποιες φορες που χρειαστηκε βγηκα με την ψυχη στο στομα, εδω ομως επαιζαν ρολο και τα ελαστικα που για τις διαστασεις που φοραει δεν βρισκεις με τιποτε ενδιαμεσα (215/55/R19). Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο το αυτοκινητο επειδη ηταν αρκετα βαρη ηθελε πολυ προσοχη ο δισκος, Ακριβα τελη κυκλοφοριας (690 ευρω) φορος πολυτελους διαβ (320 ευρω), καταναλωση μεση 8lit/100,με αυγο κατω απο το γκαζι. αλλαγη ελαστικων η τετραδα 600 ευρω και δε βρισκεις και αυτα που θες. Γνωμη μου αυτα που σου προσφερει τα βρισκεις και με το παραπανω στο duster και φυσικα με λιγοτερα εξοδα. Σιγουρα το Duster απο αυτα που βλεπω γιατι εγω ακομη αν δε στρωσει ο κινητηρας δεν υπαρχει περιπτωση να το ζορισω, ανταποκρινεται πολυ καλυτερα σε χωμα, δεν ξερω βεβαια αν με πολλα χιλιομετρα ειναι σταθερο στο δρομο η υπαρχουν θορυβοι στην καμπινα επιβατων,βεβαια μεχρι τα 100 που το πηγαινω εγω δεν ακουω τιποτα σε σχεση με το compass που απο τη στιγμη που το εβαζες μπροστα ακουγοταν σαν τρακτερ. Παντος απο το λιγο που το εχω οδηγησει το dusteraki μου αρεσει παρα πολυ και δε μετανιωνω καθολου που πουλησα το compass. Το χαιρομαι σαν μικρο παιδι. Μακαρι να μη με προδωσει στο μελλον η επιλογη μου. επιτέλους το έγραψες, ότι θα το υπενθύμιζα... κινητήρα φίατ έχουν αυτά ή κάνω λάθος;
|
|
dusterbour
Junior Member

|
Post by dusterbour on Jan 23, 2018 17:37:11 GMT 2
Κανεις λαθος. Εχουν κινητηρα Γερμανικο της Volkswagen. Ιδιο με τον κινητηρα που φορανε και τα skoda octavia 5 τα 2.0 .
|
|
|
Post by alkaios on Feb 18, 2018 19:58:36 GMT 2
Στο Duster το κιβώτιο ταχυτήτων είναι από τη Nissan;
|
|