nemesis
Junior Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by nemesis on Jun 29, 2018 18:51:37 GMT 2
Τέλειες, πολύ ωραίες!!! Για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το μαγαζί. Ή έστω σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 30, 2018 15:58:40 GMT 2
Ωραιο το αποτέλεσμα παιδιά.... Αλλά καθαρά προσωπική μου άποψη αν δεν αλλάξουν τα πράγματα έτσι ώστε να το ξανά βγάζουν με 17αρες ζάντες το prestige εγώ θα πουλήσω της μαμά μαζί με τα λάστιχα και θα βάλω παρόμοια με τις 17 του prestige....
|
|
|
Post by fanis on Jun 30, 2018 17:39:59 GMT 2
Έχεις βρει καμιά παρόμοια;
|
|
|
Post by marios on Jun 30, 2018 20:16:01 GMT 2
Πλεον λογικά ερχεται με 17ρες.ειδαστην αντιπροσωπεια έφερε ενα στα Χανια
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 30, 2018 20:18:08 GMT 2
Δεν έχω βρει.... Αλλα σίγουρα θα υπάρχουν και παρόμοιες και ομορφότερες
|
|
|
Post by lksduster on Jul 8, 2018 11:19:10 GMT 2
Πολύ όμορφη παρέμβαση!Το κόστος όμως μου φαίνεται σχετικά υψηλό!
|
|
|
Post by fsword on Jul 11, 2018 8:09:55 GMT 2
Ωραίο, ψαγμένο και κάτι ξεχωριστό, θα έλεγα! Του πάει!! Δεν μου αρεσε καθολου η ζαντα που φορουσε! Φαινοταν φθηνιαρικη! Σαν καλο τασι! Βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου κ τι αρέσει στον καθενα! Έτσι ακριβώς! Πολύ ωραία η τροποποίηση που έκανε ο φίλος. Πάντως ελπίζω να ισχύει αυτό που γράφει ο συμφορουμίτης και να έρχονται πλέον Duster με την 17άρα.
|
|
|
Post by fanis on Jul 11, 2018 10:43:07 GMT 2
Έχει κανένας πληροφόρηση; Εγώ πάντως πλέον όσα prestige έρχονται αντιπροσωπεία, μόνο με 16" τα βλέπω.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 11, 2018 13:10:44 GMT 2
Έχει κανένας πληροφόρηση; Εγώ πάντως πλέον όσα prestige έρχονται αντιπροσωπεία, μόνο με 16" τα βλέπω. μονο 16 αρα δν αλλαζει τπτ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 11, 2018 23:39:30 GMT 2
Δυστυχώς μόνο 16αρες στα prestige. Τό το περιμένω καί αυτή είναι η ενημέρωση από την επίσημη αντιπροσωπεία. Τό αποτέλεσμα πού έχεις φίλε μου είναι πολύ καλό καί αν δεν αλλάξω τίς δικές μου κατευθείαν, θα τό σκεφτώ σοβαρά να τίς κάνω όπως οι δικές σου.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 20, 2018 10:44:40 GMT 2
Σόρρυ για την παρέμβαση, αλλα όποιος ψάχνει την 17άρα ζάντα, μάλλον πήρε λάθος αμάξι.
|
|
|
Post by giwrgosarta on Sept 20, 2018 17:31:06 GMT 2
Σόρρυ για την παρέμβαση, αλλα όποιος ψάχνει την 17άρα ζάντα, μάλλον πήρε λάθος αμάξι. Δηλαδή;;;
|
|
|
Post by fsword on Sept 21, 2018 6:41:24 GMT 2
Δηλαδή επειδή μιλάμε για όχημα με off road προσανατολισμό δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες όπως οι 17άρες που - σημειωτέον - δε βοηθάνε και εκτός δρόμου. Καλά δεν τα λέω;
Κατανοώ τη λογική του val και σεβαστή φυσικά η άποψή του αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 21, 2018 7:38:41 GMT 2
Δηλαδή επειδή μιλάμε για όχημα με off road προσανατολισμό δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες όπως οι 17άρες που - σημειωτέον - δε βοηθάνε και εκτός δρόμου. Καλά δεν τα λέω; Κατανοώ τη λογική του val και σεβαστή φυσικά η άποψή του αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Φυσικά δεν πρόκειται η πλειοψηφία των ιδιοκτητών να κανουν σκληρό off road,οπότε οι 17άρες ζάντες είναι ωραιότατες,(υποκειμενικά).Γιά όσους όμως αδιαφορούν για τα μεγάλα νεροφαγώματα,τις κοφτερές πέτρες και γουστάρουν να περάσουνμέσα απο ένα ποταμάκι,οι 16άρες είναι πιό καλές,(αντικειμενικά οριζοντίως και καθέτως).
|
|
|
Post by fsword on Sept 21, 2018 8:57:50 GMT 2
Δηλαδή επειδή μιλάμε για όχημα με off road προσανατολισμό δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες όπως οι 17άρες που - σημειωτέον - δε βοηθάνε και εκτός δρόμου. Καλά δεν τα λέω; Κατανοώ τη λογική του val και σεβαστή φυσικά η άποψή του αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Φυσικά δεν πρόκειται η πλειοψηφία των ιδιοκτητών να κανουν σκληρό off road,οπότε οι 17άρες ζάντες είναι ωραιότατες,(υποκειμενικά).Γιά όσους όμως αδιαφορούν για τα μεγάλα νεροφαγώματα,τις κοφτερές πέτρες και γουστάρουν να περάσουνμέσα απο ένα ποταμάκι,οι 16άρες είναι πιό καλές,(αντικειμενικά οριζοντίως και καθέτως). Επίσης για τους ίδιους που αδιαφορούν για τα νεροφαγώματα κτλ. οι ατσάλινες 16άρες (της Ambiance) είναι πιο καλές απ' τις 16άρες αλουμινίου της Sportive (αντικειμενικά οριζοντίως και καθέτως, μην ξεχνιόμαστε). Οπότε όλοι οι hardcore offroaders θα έπρεπε να έχουν μόνο την Ambiance; Δε νομίζω. Ότι οι 17άρες είναι υποκειμενικά ομορφότερες συμφωνώ (το οποίο σημαίνει ότι αυτό είναι δική μου άποψη και σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν ή να μην τις θέλει λόγω σχετικά μειωμένης άνεσης), ότι είναι καλύτερες οι 16άρες για off road (και ακόμα καλύτερα οι ατσάλινες 16άρες) επίσης συμφωνώ, αλλά αυτά είναι αυτονόητα πράγματα, δε χρειάζεται να τα πολυσυζητάμε. Εκεί που διαφωνώ είναι ότι αυτός που θέλει τις 17άρες δεν μπορεί να πάει για δύσκολο off road και πολύ περισσότερο ότι έχει διαλέξει λάθος αυτοκίνητο. Κάποιος μπορεί να διαφωνεί (το οποίο φυσικά είναι σεβαστό όπως είπα και πριν), αλλά υποκειμενικά θέματα είναι αυτά, λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
|
|