kkokkolis
Junior Member
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.2 TCe
Έκδοση: Style
Χρώμα: Καρακατάμαυρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2016 Ιούλιος
|
Post by kkokkolis on Dec 31, 2018 0:09:00 GMT 2
Ο υιός μου είναι 1.95 και δεν παίζει μικρότερο αυτοκίνητο. Στην ηλικία του μετράει το στυλ και ήθελε ή το Renegade ή το Stepway, τελεία. Και ναι, είμαστε βενζινάδες, μιλάμε για το TCi.
|
|
kkokkolis
Junior Member
|
Post by kkokkolis on Mar 1, 2019 22:23:03 GMT 2
Το πήραμε σήμερα! 2 Dacia στο γκαράζ, πόρωση.
|
|
|
Post by ktgeo on Mar 1, 2019 22:42:04 GMT 2
Καλως το δεχτήκατε και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Με medianav Android auto?
|
|
kkokkolis
Junior Member
|
Post by kkokkolis on Mar 2, 2019 9:23:19 GMT 2
Ναι. Το οποίο είναι τοποθετημένο ψηλότερα από ότι στο παλαιό Duster. Εργονομικά είναι ανάμεσα στις δύο γενιές του Duster. Να δούμε εάν θα με αφήσει να το οδηγήσω ο ψηλός, ώστε να σας πω εντυπώσεις.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 2, 2019 11:08:34 GMT 2
Καλορίζικο! Οι διακόπτες των πίσω παραθύρων στην κονσόλα ή στις πίσω ποτηροθήκες;
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 2, 2019 11:22:19 GMT 2
Καλοτάξιδο φίλε!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2019 19:37:36 GMT 2
Ναι. Το οποίο είναι τοποθετημένο ψηλότερα από ότι στο παλαιό Duster. Εργονομικά είναι ανάμεσα στις δύο γενιές του Duster. Να δούμε εάν θα με αφήσει να το οδηγήσω ο ψηλός, ώστε να σας πω εντυπώσεις. Καλορίζικο φίλε μου! Το ίδιο πήρα και γω τέλη Φλεβάρη σε μπλε όμως! Πολύ ωραίο το μοτέρ της βενζίνης και δε το περίμενα! Μια ερώτηση μόνο: το δικό μου έχει το media nav αλλά στο μενού γράφει συμβατότητα μόνο με i phone 6 και μετά! Το δικό σου είναι με Android;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2019 19:39:12 GMT 2
Καλορίζικο! Οι διακόπτες των πίσω παραθύρων στην κονσόλα ή στις πίσω ποτηροθήκες; Στην κονσόλα
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 19, 2019 20:49:53 GMT 2
Καλορίζικο! Οι διακόπτες των πίσω παραθύρων στην κονσόλα ή στις πίσω ποτηροθήκες; Στην κονσόλα Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα.Οι διακόπτες των παραθύρων είναι στις πίσω πόρτες,ή στην πίσω ποτηροθήκη;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2019 20:54:36 GMT 2
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα.Οι διακόπτες των παραθύρων είναι στις πίσω πόρτες,ή στην πίσω ποτηροθήκη; Στις πόρτες
|
|
kkokkolis
Junior Member
|
Post by kkokkolis on Mar 25, 2019 9:33:12 GMT 2
Στις πόρτες. Μη νομίζετε πως το βλέπω και πολύ. Το καβαλάει και εξαφανίζεται. Είναι ενθουσιασμένος. Και εμένα μου αρέσουν οι ομοιότητες με το Duster και πι περισσότερες βελτιώσεις. Με ξενίζει ο ήχος του τρικύλινδρου, το μεγαλύτερο lag και ορισμένα πλαστικά, αλλά συνολικά είναι άλλο ένα no nonsense αριστουργηματάκι, της παλαιάς σχολής.
|
|
charis
Junior Member
Duster 1.3 130ps 4x2 Sportive ( orange )
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 Tce 130Hp
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Atacama Orange
Κατοχή από: 8-4-2019
|
Post by charis on Jun 30, 2019 20:32:32 GMT 2
Καλοτάξιδο το stepway. Μάλλον θα είναι και για εμάς ο αντικαταστάτης του Πόλο της γυναίκας μου ......
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 2, 2019 16:46:01 GMT 2
Καλησπέρα,μολις εκανα test drive στη φουλ έκδοση του sandero , βενζίνη. Σκέφτομαι βέβαια για diesel και απλά θα ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε κανα δυο συμβουλές γιατι εχω λιγακι ενθουσιαστει και φοβάμαι μηπως υπαρχει καποιο ελλατωμα , κατι που δε βλεπω ακομα. Προς το παρον... μου αρεσε παρα πολυ αν και η 1 κ 2α μου βγηκαν λιγο "κοντες"..
|
|
|
Post by Nikos G.V on Oct 3, 2019 0:15:01 GMT 2
Πανεμορφο και γω οπου το πετυχω το χαλβαδιαζω😁😁😁 καλοριζικο και απροβληματιστο ευχομαι!
|
|
|
Post by Kostas on Oct 3, 2019 19:42:33 GMT 2
Ναι το sandero stepway είναι εξαιρετική επιλογή. Ένα οικογενειακό αμάξι που σε καλύπτει με τους χώρους του. Και φυσικά η καλή τιμή!
|
|