kkokkolis
Junior Member
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.2 TCe
Έκδοση: Style
Χρώμα: Καρακατάμαυρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2016 Ιούλιος
|
Post by kkokkolis on Dec 16, 2018 20:13:05 GMT 2
... εκτός απροόπτου.
Έχω το Duster από το θέρος του 2016. Το λατρεύω, όπως όλοι εδώ. Δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, καθώς δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, απλώς μπαίνω μέσα και με πάει. Από παρεξήγηση έκανα το πρώτο service στα 2 έτη, καθώς δεν είχα συμπληρώσει 20.000km. Ωστόσο όλα ήταν εντάξει. Μόνο αισθητικές και εργονομικές παρεμβάσεις έχω κάνει, μαξιλαράκια, δισκοθήκη κλπ. Ο υιός μου οδηγεί από τότε το παλαιό μας Hyundai Matrix 2003, άλλο σκυλί αυτό. Αλλά η κόρη μου τράκαρε σοβαρά το Suzuki Ignis 2004 που πήρε από τη μητέρα της και λέμε να πάρει τώρα το Matrix εκείνη. Άρα ο υιός μου θα χρειαστεί νέο αυτοκίνητο και λαχταρά το Jeep Renegade, αλλά τα χρήματα δεν φθάνουν (πληρώνω 4 αυτοκίνητα αν καταλάβατε, χώρια όλα τα άλλα). Έχει μάλλον πεισθεί να πάρει το Sandero Stepway, βενζινοκίνητο μάλλον. Καταλαβαίνω πως δεν είναι γνωστό εδώ, οπότε δεν ρωτάω τίποτε. Σαν μικρογραφία του Duster μοιάζει και αυτό είναι θετικό. Αν καταλήξει να το πάρει θα σας πω εντυπώσεις.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 16, 2018 20:23:22 GMT 2
Με το καλό να πάρει και με μεγάλο ενδιαφέρον τουλάχιστον από μέρους μου η αναφορά των εντυπώσεων μιά που μέ ΕΧΕΙ ΠΡΙΞΕΙ ο δικός μου γιος και προσπαθώ να το τρενάρω☺
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 16, 2018 20:35:43 GMT 2
Το sandero stepway το οδήγησα πριν απο κανα 2 μέρες για 2-3 ώρες μου το έδωσαν στην αντιπροσωπεία γιατί καθυστέρησαν να μου παραδώσουν το duster και έπρεπε να φύγω. Το λοιπόν, μου άρεσε πάρα πολύ, και ο 0.9 κινητήρας βενζίνης με τα 90 άλογα είναι πολύ δυνατός, διασκεδαστικός και ευχάριστος στη οδήγηση, δεν το περίμενα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Έπιασα τον εαυτό μου να κάνω κόντρες σε κάθε φανάρι Είναι ψήλό με καλόύς χώρους (όχι σαν του duster) αλλά είναι και αρκετά μικρότερο. Η πίσω ανάρτηση δεν είναι άνετη όμως, ο οδηγός δεν το νιώθει τόσο όσο οι πίσω επίβάτες. Για την τιμή του είναι ένα διασκεδαστικό αυτοκίνητο που θα σε πάει και λίγο πιο μακριά αν το επιθυμείς. Παναγιώτης
|
|
kkokkolis
Junior Member
|
Post by kkokkolis on Dec 16, 2018 20:40:58 GMT 2
Ο υιός μου είναι 1.90+. Γιαυτό αγάπησε το Matrix (το οποίο έχει μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα και μικρότερο στο πορτ μπαγκάζ από το Duster). Θα βολευτεί στο Stepway; Πάει για test drive την Τετάρτη και θα δούμε.
|
|
kkokkolis
Junior Member
|
Post by kkokkolis on Dec 27, 2018 16:32:29 GMT 2
Πήγαμε σήμερα και το παραγγείλαμε, Γκρι Comete. Μοιάζει πολύ με το Duster, κάτι ανάμεσα στις δυό τελευταίες γενιές.
|
|
|
Post by ktgeo on Dec 27, 2018 17:33:27 GMT 2
Όμορφο και καλή επιλογή χρώματος. Με το καλό να το παραλάβετε
|
|
|
Post by gouris on Dec 27, 2018 17:47:23 GMT 2
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν να πάρω στις αρχές του έτους. Αλλά τότε βγήκε και το νέο duster και κατέληξα σε αυτό. Το υπέρ του stepway ήταν η τιμή ενώ το υπέρ του duster ήταν το ανανεωμένο εσωτερικό και και οι χώροι. Εγώ έψαχνα για 4x2
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 28, 2018 15:40:39 GMT 2
Καλό,χρυσό το Stepway,αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής υπάρχουν και άλλες επιλογές με σαφώς καλύτερο εξοπλισμό και ποιότητα.
|
|
|
Post by marios on Dec 29, 2018 0:23:11 GMT 2
Καλό,χρυσό το Stepway,αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής υπάρχουν και άλλες επιλογές με σαφώς καλύτερο εξοπλισμό και ποιότητα. Στα 13700 diesel ποιο;;
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 29, 2018 7:28:48 GMT 2
Υπάρχουν κάμποσα,ακόμα και φτηνότερα,αλλά μικρότερα,(Kia Rio 1.1d με 12890),αλλά και Citroen C3 (14190),Renault Clio (14280).
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 29, 2018 7:45:11 GMT 2
Εκτός φυσικά κι αν μερικά κατοστάρικα παραπάνω είναι καθοριστικά στην αγορά του αυτοκινήτου.
|
|
|
Post by marios on Dec 29, 2018 8:33:30 GMT 2
Αν δεν κάνω λάθος το sandero stepway ανήκει στην κατηγορία b suv συγκρίνεται με seat arona , citroen aircross, renault captur κλπ. To απλο sandero συγκρινεται με c3, clio κλπ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2018 8:49:22 GMT 2
Κι αν και γω δεν κανω λάθος ο kkokkolis μιλά για το 0.9 βενζίνης...
|
|
|
Post by marios on Dec 29, 2018 9:02:16 GMT 2
12730 η καλή έκδοση βενζίνη stepway 10230 η καλή έκδοση βενζίνη sandero
13730, 11730 αντίστοιχα οι diesel
|
|
|
Post by gouris on Dec 29, 2018 11:06:49 GMT 2
Δεν υπάρχει ανταγωνιστής του stepway στην κατηγορία του και στην τιμή του! Με την ίδια λογική και με τα λεφτά του duster όλοι περνάμε και κάτι άλλο καλύτερο σε ΑΛΛΗ κατηγορία. Πάντως πολύ καλή επιλογή.. εμένα μου τραβάει την προσοχή συνέχεια στο δρόμο
|
|