wasilis
Junior Member

Μάρκα: DACIA -RENAULT
Χρώμα: Dark blue black
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by wasilis on Nov 29, 2017 22:42:14 GMT 2
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 30, 2017 7:25:10 GMT 2
Αυτός ακριβώς ήταν ο πρώτος στον οποίο έσπασε ο πλαστικός μεντεσές!Για το ότι καλύτερο,έχω ορισμένες επιφυλάξεις...
|
|
|
Post by marios on Nov 30, 2017 14:47:41 GMT 2
Καλημερα στην παρέα. Δεν είδα με μια γρήγορη ματιά ανάλογο θέμα. Έχει βάλει κανείς τεμπέλη? Έχει να προτείνει κάποιος κάτι? Πώς σας φαίνεται αυτός της φωτογραφίας?  Sent from my SM-G928F using Tapatalk Αυτον έχω θα γράψω αργότερα εντυπωσεις
|
|
wasilis
Junior Member

|
Post by wasilis on Nov 30, 2017 21:36:26 GMT 2
Καλημερα στην παρέα. Δεν είδα με μια γρήγορη ματιά ανάλογο θέμα. Έχει βάλει κανείς τεμπέλη? Έχει να προτείνει κάποιος κάτι? Πώς σας φαίνεται αυτός της φωτογραφίας?  Sent from my SM-G928F using Tapatalk Αυτον έχω θα γράψω αργότερα εντυπωσεις Κριμα φιλε.Τη να πο.εμενα δεν με στεναχορισε μεχρη στιγμεις.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 30, 2017 22:35:03 GMT 2
Αυτον έχω θα γράψω αργότερα εντυπωσεις Κριμα φιλε.Τη να πο.εμενα δεν με στεναχορισε μεχρη στιγμεις. Εύχομαι να σε συνεχίσει να σε ευχαριστεί για πολύ καιρό ακόμα.
|
|
|
Post by dusterman on Dec 1, 2017 22:02:07 GMT 2
Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο είχε πάνω αυτόν τον τεμπέλη. Νομίζω πως είναι απομίμιση του εργοστασιακού. Το λέω αυτό κρίνοντας από την τιμή. Πάντως ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι ο αυθεντικός ή απομίμιση. Ίσως το δεύτερο κρίνοντας από την ποιότητα.
Κι εμένα μου έσπασε και τον κόλλησα σταθερά καταργώντας το ντουλαπάκι. Γενικά δε με βόλεψε. Με ενοχλούσε στις αλλαγές ταχυτήτων. Δεν είχα άμεση πρόσβαση στο χειρόφρενο ή στους διακόπτες των πίσω παραθύρων. Βλέπετε τα πρώτα Duster είχαν αυτούς τους διακόπτες πίσω από την ποτηροθήκη. Μου την έσπαγε και η ποιότητά του. Φτηνό πλαστικό που έτριζε. Φτηνοκατασκευή γενικά.
Τελικά τον έβγαλα και ησύχασα! Ελευθερώθηκα και οδηγάω πιο άνετα. Δεν μου λείπει καθόλου και ούτε θα βάλω ξανά. Ίσως αν κάποτε πάρω αυτόματο Duster να το ξανασκεφτώ.
|
|
wasilis
Junior Member

|
Post by wasilis on Dec 1, 2017 23:30:13 GMT 2
Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο είχε πάνω αυτόν τον τεμπέλη. Νομίζω πως είναι απομίμιση του εργοστασιακού. Το λέω αυτό κρίνοντας από την τιμή. Πάντως ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι ο αυθεντικός ή απομίμιση. Ίσως το δεύτερο κρίνοντας από την ποιότητα.
Κι εμένα μου έσπασε και τον κόλλησα σταθερά καταργώντας το ντουλαπάκι. Γενικά δε με βόλεψε. Με ενοχλούσε στις αλλαγές ταχυτήτων. Δεν είχα άμεση πρόσβαση στο χειρόφρενο ή στους διακόπτες των πίσω παραθύρων. Βλέπετε τα πρώτα Duster είχαν αυτούς τους διακόπτες πίσω από την ποτηροθήκη. Μου την έσπαγε και η ποιότητά του. Φτηνό πλαστικό που έτριζε. Φτηνοκατασκευή γενικά.
Τελικά τον έβγαλα και ησύχασα! Ελευθερώθηκα και οδηγάω πιο άνετα. Δεν μου λείπει καθόλου και ούτε θα βάλω ξανά. Ίσως αν κάποτε πάρω αυτόματο Duster να το ξανασκεφτώ.
Ενοιτε φίλε πώς αν δεν βόλέβή να φύγη ό Τεμπέλης το θέμα είναι να σε βόλέβή αν δεν.. .εξο . Ένα αυτόματο Δυστερ θα ειτανε παντός ένα μεγάλο βήμα μακάρι να το δούμε στο μέλλον.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 2, 2017 7:06:27 GMT 2
Εγώ ακόμα τεμπέλη δεν έχω προσθέσει διαβάζοντας τους παραπάνω λόγους καθώς επίσης και ότι αν τον προσθέσεις δεν μπορείς πλέον να ρυθμίζεις τις πλάτες των καθισμάτων. Παρόλο που η ρύθμιση αυτή δεν είναι συχνή, οι αναφερόμενοι λόγοι ανωτέρω μέχρι τώρα συνείσφεραν στην αποτροπή ως προς την αγορά.Επίσης δεν μου λείπει και τόσο ώστε να με προβληματίζει παρόλο που είχε το προηγούμενό μου αυτοκίνητο...
|
|
|
Post by Kostas X on Dec 2, 2017 7:40:42 GMT 2
Καλημερα φιλε Πετρο! μπορεις να ρυθμισης τις πλαγιες...δεν υπαρχει θεμα βαζεις χερι.(θα δεις live!!!!)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 2, 2017 7:51:35 GMT 2
Καλημερα φιλε Πετρο! μπορεις να ρυθμισης τις πλαγιες...δεν υπαρχει θεμα βαζεις χερι.(θα δεις live!!!!) οκ Κώστα! Καλημέρα!!!
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Dec 2, 2017 7:55:14 GMT 2
Καλημέρα, να σας πω να γελάσετε? Το νταστερ δεν το εχω πάρει ακόμα...... αλλα τεμπελη αγόρασα χαχα. Έχω δει και ενα κάρο βιντεακια στο γιου τιουμπ...... είμαι έτοιμος!!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 2, 2017 8:06:50 GMT 2
Καλημερα φιλε Πετρο! μπορεις να ρυθμισης τις πλαγιες...δεν υπαρχει θεμα βαζεις χερι.(θα δεις live!!!!) Καλημέρα Κώστα.Πού πάει ο τόνος,στις πλάγιες ή στις πλαγιές? Εμένα πάντως ο τεμπέλης με έχει βολέψει σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος και τον έχω σε όρθια θέση σχεδόν πάντα.Η ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων πάντως είναι προβληματική λόγω της θέσης των ρυθμιστών.Σαδιστική η σκέψη,αν υπάρχει και ο τεμπέλης.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 2, 2017 8:16:58 GMT 2
Καλημερα φιλε Πετρο! μπορεις να ρυθμισης τις πλαγιες...δεν υπαρχει θεμα βαζεις χερι.(θα δεις live!!!!) Καλημέρα Κώστα.Πού πάει ο τόνος,στις πλάγιες ή στις πλαγιές? Εμένα πάντως ο τεμπέλης με έχει βολέψει σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος και τον έχω σε όρθια θέση σχεδόν πάντα.Η ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων πάντως είναι προβληματική λόγω της θέσης των ρυθμιστών.Σαδιστική η σκέψη,αν υπάρχει και ο τεμπέλης. γι αυτό βρε σεις με έχετε προβληματίσει!!! και προς το παρόν το χέρι το βάζω ή στο λεβιέ του αυτοκινήτου ή στον δικό μου!!!  μέχρι εκεί όμως!!! (για κάποιους πονηρούς)
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 2, 2017 8:23:03 GMT 2
Καλημέρα Κώστα.Πού πάει ο τόνος,στις πλάγιες ή στις πλαγιές? Εμένα πάντως ο τεμπέλης με έχει βολέψει σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος και τον έχω σε όρθια θέση σχεδόν πάντα.Η ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων πάντως είναι προβληματική λόγω της θέσης των ρυθμιστών.Σαδιστική η σκέψη,αν υπάρχει και ο τεμπέλης. γι αυτό βρε σεις με έχετε προβληματίσει!!! και προς το παρόν το χέρι το βάζω ή στο λεβιέ του αυτοκινήτου ή στον δικό μου!!!  μέχρι εκεί όμως!!! (για κάποιους πονηρούς)
|
|
|
Post by Kostas X on Dec 2, 2017 8:50:31 GMT 2
χαχαχα σε 2 ωρες θα το δεις κ θα σου φυγουν οι αποριες σου υπομονη!!!
|
|