|
Post by dusterman on Dec 2, 2017 12:34:02 GMT 2
Εγώ ψηφίζω όχι στον τεμπέλη! Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει... Αν κάποιος επιμένει να βάλει τότε να προσέξετε καλά την ποιότητα των πλαστικών και της κατασκευής. Κοιτάξτε αν μπορείτε και τον εργοστασιακό
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 2, 2017 14:53:41 GMT 2
Παντως εγω να σας πω... Σημερα ειδα τον τεμπελη του Κωστα κ ηταν μια χαρα ...ποιοτητα αναλογη του αυτοκινητου μας κ με σιδερενια βαση. Καταργει την ποτηροθηκη των πισω βεβαια αλλα το ερωτιματικο ηταν γιατι δεν υπαρχουν αναμονες ( τρυπες) για την στηριξη του (βιδωμα) στο δικο μου(4χ4).
ΥΓ. Ο Κωστας θυμοταν οτι στο δικο του υπηρχαν τρυπες (4χ2) πραγμα που δεν μπορουσαμε να διαπιστωσουμε γιατι υπηρχαν διακοσμητικες ταπες στις βιδες που δεν μπορεσαμε να βγαλουμε μηπως κανουμε σημαδια (κι αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αμφιβαλουμε για τα λεγομενα του) ΥΓ2.Τιποτα δεν ενοχλουσε η εμποδιζε στη χρηση
Ερωτιματικα για την αναγκη τοποθετησης του σε μενα παραμενουν....
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by dusterman on Dec 2, 2017 16:59:59 GMT 2
Αυτόν δεν τον έχω ξαναδεί. Πάντως νομίζω πως είναι διαφορετικοί για πριν και μετά το μοντέλο 2014. Το αναφέρει κι εδώ: www.ebay.de/itm/390544618638?ul_noapp=true"passt nicht bei Phase II Modellen ab 2014" δηλαδή "δεν ταιριάζει με τα μοντέλα Φάσης ΙΙ από το 2014" Δεν ξέρω τις διαφορές αλλά προσοχή στο τι αγοράζει κανείς...
|
|
|
Post by Kostas X on Dec 2, 2017 17:53:23 GMT 2
Παιδια ειπα μια 'πατατα'...αναμονη δεν εχει...απλα η βαση του τεμπελη καθως μπαινει στιν θεση του εχει 2 δεξιες κ 2 αριστερες βιδες που σφιγγουν την ποτηροθηκη στις εγκοπες που εχει κ μενει σταθερη στιν βαση της,το ελυσα πριν λιγο κ το ειδα μιας κ τα καπακια μας δυσκολευαν το πρωι με τον Πετρο,λαθος μου πιστευω να σας καλυψα.
|
|
darkster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: γκρί-κομέτ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/09/2017
|
Post by darkster on Dec 2, 2017 18:03:24 GMT 2
και μια δική μου παρατήρηση επί του θέματος: Είχα ζητήσει ως δώρο τον εργοστασιακό στο δικό μου και τις πρώτες μέρες μου είχε φανεί πολύ βολικό πράγμα! Υπολογίσιμος αποθηκευτικός χώρος, σηκώνεται κι εξαφανίζεται μεταξύ καθισμάτων, όμορφο καπάκι μαγνητικό, με επέκταση συρταρωτή μπρος-πίσω αν θέλει καποιος (ανάλογα με το μήκος του αγκώνα του), σχετικά στιβαρή κατασκευή χωρίς τζόγους αριστερά-δεξιά ή μπρος-πίσω, δυσκολότερη αλλά εφικτή η ρύθμιση των καθισμάτων, η ποτηροθήκη πίσω χαμήλωσε σε χωρητικότητα αλλά δεν εκμηδενίστηκε εντελώς, κλπ. Με το πέρασμα των ημερών και ιδίως σε νευρική οδήγηση πχ. μέσα στην πόλη, άρχισε να μ ενοχλεί κάπως και τον κρατούσα συνεχώς ανεβασμένο. Τις προάλλες σε χαλαρή βόλτα Εθνική, τον κατέβασα για δοκιμή και διαπίστωσα πως δεν με βόλευε καθόλου ! Εικάζω πως έχοντας αλλαξει πολλές φορές τις ρυθμίσεις του καθίσματος, πρέπει να έχω κατασταλάξει σε πολύ διαφορετική θέση απ αυτή των πρώτων ημερών του Σεπτέμβρη που πήρα τ αμάξι 😌 Μ´ όλα αυτά θέλω να καταλήξω πως η βολικότητά του είναι εντελώς σχετική και εξαρτάται πολύ απ τη χαλαρότητα του ταξιδιού ή την πίεση της πυκνής κίνησης στην πόλη και τις θέσης των καθισμάτων.. Δεν μετανιώνω που υπάρχει, στην τελική είναι ένα εξαιρετικό όρθιο και μουράτο ντουλαπάκι 😉 Θα ενημερώσω ξανά μόλις κάνω μακρινό χαλαρό ταξιδάκι
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 2, 2017 18:18:43 GMT 2
Λοιπόν, τώρα πουου... πίνω καφέ, να συμπληρώσω ότι στον τεμπέλη του Κώστα που είδα σήμερα, οι ρυθμίσεις της πλάτης του καθίσματος δεν καταργούνται απλώς θέλει τρόπο! Περνάς το χέρι σου πίσω από τον τεμπέλη και έτσι άνετα πιάνεις τη ρυθμιστική βίδα!!!. Πάντως μ αυτά κ μ αυτά που γράφετε όσοι τον έχετε τοποθετήσει, μάλλον με βλέπω να μένω με τον δικό μου λεβιέ πιασμένο...
|
|
|
Post by marios on Dec 2, 2017 18:39:50 GMT 2
Καλημερα στην παρέα. Δεν είδα με μια γρήγορη ματιά ανάλογο θέμα. Έχει βάλει κανείς τεμπέλη? Έχει να προτείνει κάποιος κάτι? Πώς σας φαίνεται αυτός της φωτογραφίας?  Sent from my SM-G928F using Tapatalk Να πω εγώ που έχω βάλει αυτον οτι τοποθετείται σχετικα εύκολα. Καταργείται η ποτηροθηκη αλλά εχεις έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Απο ποιότητα μέτρια τριζει κιόλας και δεν είναι για πολύ απότομες κινήσεις. Τη δουλεια του την κανει. Η ρυθμιαη των καθισματων συνηθιζεται. Λογικά ο εργοστασιακος είναι η πιο ποιοτική επιλογή χωρίς να το έχω δει.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 2, 2017 20:53:52 GMT 2
Τελικά πιστεύω οτι οι Γάλλοι είναι σαδιστές! Δεν θέλω,το κέρατο μου μέσα,να συνηθίζω να μπορώ να κάνω κάτι στο αυτοκίνητο μου! Θέλω αυτό το κάτι να μπορώ να το κάνω εύκολα και τώρα δεν μπορώ! Ας όψονται οι υπόλοιπες χαρές (και η τιμή) του αυτοκινήτου...
|
|
|
Post by dusterman on Dec 3, 2017 15:19:47 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2017 17:03:56 GMT 2
μα νομίζω πως είναι εμφανές ότι πρόκειται για τον ορίτζιναλ γιατί δεν καταργεί ποτηροθήκη. γι αυτό και η τιμή
|
|
|
Post by Kostas X on Dec 12, 2017 17:09:30 GMT 2
Πιστευω Πετρο τον κατεργει...Απλα απο ποτηρι...μετα χωραει σφινακι !!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2017 17:28:14 GMT 2
Πιστευω Πετρο τον κατεργει...Απλα απο ποτηρι...μετα χωραει σφινακι !!!! αυτός που λεει ο Βαγγέλης έχει άλλη βάση
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Mar 21, 2018 23:37:31 GMT 2
Παιδιά εγώ μπήκα για να γράψω τη μεγάλη ανακάλυψη που έκανα. Ο τεμπέλης που έχω διαθέτει καπάκι συρταρωτό  )))))))))))) (Ναι είμαι ένας μικρός Κολόμβος!!!!!!!!) Είναι από τις κλασικές ανακαλύψεις που κάνεις αρκετό καιρό αφότου έχεις αγοράσει το αυτοκίνητο. Το έχω πάθει και στα 2 προηγούμενα αυτοκίνητα....  )))))))) Πάντα κάτι ανακάλυπτα μετά από καιρό.... Τον τεμπέλη τον είχα λάβει ως δώρο από την αντιπροσωπεία οπότε είναι ο εργοστασιακός. Οπως αναφέρθηκε παραπάνω και από άλλους φίλους έχει συρτό προς τα μπροστά καπάκι που τον επεκτείνει προς το ταμπλό. Πάντως εμένα με έχει καταβολέψει. Έχω τα απολύτως απαραίτητα πάντα μέσα (καλώδια φόρτισης, φορτιστές, γυαλιά ηλίου κ.λ.π) και στις μεγάλες διαδρομές που κάνω σε καθημερινή βάση είναι αρκετά ξεκούραστος για το χέρι. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι καταργήθηκαν οι πίσω ποτηροθήκες, αν και μικρό το κακό γιατί η κυρά που κάθεται συνεχώς πίσω με την μπέμπα πίνει εσπρέσο οπότε βολεύεται...  )))))
|
|
|
Post by ktgeo on Apr 7, 2018 8:37:50 GMT 2
|
|
|
Post by marios on Apr 7, 2018 14:12:21 GMT 2
Πανω στο καθισμα δενει και στηριζεται μονο ο οδηγος
|
|