|
Post by hlias3 on Sept 3, 2018 10:52:34 GMT 2
Επαναφέρω το θέμα γιατί ήρθε η ώρα του και πολύ άργησε. Έχει ασχοληθεί κάποιος με τεμπέλη για Duster II ;
|
|
|
Post by annouvis on Sept 3, 2018 13:27:24 GMT 2
Επαναφέρω το θέμα γιατί ήρθε η ώρα του και πολύ άργησε. Έχει ασχοληθεί κάποιος με τεμπέλη για Duster II ; Το Duster ll έχει τεμπέλη Ηλία...μπορεί να μην είναι ο τέλειος, αλλά βοηθάει τον οδηγό και είναι και αναδιπλουμενος.!!
|
|
akiskats
Junior Member

Enter your message here...
Μάρκα: DUSTER
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci 110
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ATACAMA
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 26/06/18
|
Post by akiskats on Sept 3, 2018 15:38:03 GMT 2
Armster s ή II για duster II στα 60€με τα μεταφορικα.Με τον συγκεκριμενο χανεις τις ποτηροθήκες.Παραγγελία από Ελλάδα.Η τιμη ιδια με daciamag. 
|
|
|
Post by hlias3 on Sept 3, 2018 16:34:02 GMT 2
Επαναφέρω το θέμα γιατί ήρθε η ώρα του και πολύ άργησε. Έχει ασχοληθεί κάποιος με τεμπέλη για Duster II ; Το Duster ll έχει τεμπέλη Ηλία...μπορεί να μην είναι ο τέλειος, αλλά βοηθάει τον οδηγό και είναι και αναδιπλουμενος.!! Μιλάς γι αυτό το μαραφέτι μάλλον, των 38cm μήκος, 6cm πλάτος, 4cm ύψος στη μύτη και 10cm ύψος στη βάση του. s33.postimg.cc/6ldb74ddr/image.jpgΑν από τους 100 κατόχους Duster oι 99 τον βρουν υπέροχο, εγώ θα είμαι ο ένας που θα πω ότι είναι για πέταμα ! Πιστεύω να είναι σεβαστή η γνώμη άσχετα αν είναι σωστή ή λάθος. ... Όσον αφορά για τον παραπάνω τεμπέλη συνδυάζει εμφάνιση αλλά και πρακτικότητα με τον αποθηκευτικό χώρο που έχει και είναι σε ικανοποιητική τιμή με την έκπτωση που έχουμε οι φίλοι από το φόρουμ.
|
|
|
Post by annouvis on Sept 3, 2018 16:38:14 GMT 2
Το Duster ll έχει τεμπέλη Ηλία...μπορεί να μην είναι ο τέλειος, αλλά βοηθάει τον οδηγό και είναι και αναδιπλουμενος.!! Μιλάς γι αυτό το μαραφέτι μάλλον, των 38cm μήκος, 6cm πλάτος, 4cm ύψος στη μύτη και 10cm ύψος στη βάση του. s33.postimg.cc/6ldb74ddr/image.jpgΑν από τους 100 κατόχους Duster oι 99 τον βρουν υπέροχο, εγώ θα είμαι ο ένας που θα πω ότι είναι για πέταμα ! Πιστεύω να είναι σεβαστή η γνώμη άσχετα αν είναι σωστή ή λάθος. ... Όσον αφορά για τον παραπάνω τεμπέλη συνδυάζει εμφάνιση αλλά και πρακτικότητα με τον αποθηκευτικό χώρο που έχει και είναι σε ικανοποιητική τιμή με την έκπτωση που έχουμε οι φίλοι από το φόρουμ. Ναι γι αυτόν μιλάω....και εννοείται ότι δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να βάλουν. Σαφώς και όποιος θέλει μπορεί να βάλει κάτι καλύτερο...γούστα είναι αυτά..!!!
|
|
|
Post by lksduster on Sept 3, 2018 22:51:14 GMT 2
Πάντως από την στιγμή που καταργούνται οι ποτηροθήκες εγώ τον ξέχασα ήδη...
|
|
babisdr
Newbie
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1,5 BDCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Ανθρακί
Κατοχή από: 12/2018
|
Post by babisdr on Dec 13, 2018 15:28:10 GMT 2
Παιδιά καλό απόγευμα, για όποιον ενδιαφέρεται έχω ένα καινούριο υποβραχιόνιο γνήσιο DACIA στο κουτί του από daciamag για duster 2 σε μαύρο χρώμα. Δεν θα το βάλω στο αυτοκίνητό μου γιατί σκοπεύω να αλλάξω σε δερμάτινο σαλόνι και δυστυχώς δεν αλλάζει το ύφασμα σε αυτό και πιθανώς να γίνει ζημιά. ( Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η εταιρεία RATI που κατασκευάζει το υποβραχιόνιο για την DACIA). Είναι αυτό www.daciamag.com/dacia-duster-black-armrest-8201698592.html Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει μήνυμα.
|
|
|
Post by dg109 on Dec 14, 2018 1:11:41 GMT 2
Εγω έβαλα έναν after market και βγαζει και 2 usb για πίσω ... μια χαρα για τα παιδιά.... σε duster του 11
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 14, 2018 3:14:55 GMT 2
Βάλε καμία φώτο να δούμε.... Και περαιτέρω πληροφορίες... Τιμή κλπ
|
|
kkokkolis
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.2 TCe
Έκδοση: Style
Χρώμα: Καρακατάμαυρο
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 2016 Ιούλιος
|
Post by kkokkolis on Dec 17, 2018 16:21:07 GMT 2
Ο δικός μου είναι ο εργοστασιακός. Δεν καταργεί τη μία ποτηροθήκη πίσω, αλλά της προσθέτει "οροφή". Χωράει πάντως μπουκάλι 500ml. Είναι ανθεκτικός, βολικός, αναδιπλούμενος, ρυθμιζόμενος σε ύψος και μήκος, μαλακός και πρακτικός ως προς τον αποθηκευτικό χώρο. Το χέρι πιάνει τον μοχλό σχέσεων και το τιμόνι άνετα, χωρίς να μετακινηθεί ο αγκώνας (όταν το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις τιμονιού και καθίσματος σε σχέση με τις αναλογίες του σώματος). Αποθηκεύω εκεί χρήσιμα πράγματα, σημειωματάριο, χαρτί και στυλό, πανάκι για τα γυαλιά, μονοκιάλι (βλέπω πινακίδες που δεν μπορώ να πλησιάσω, εν στάσει φυσικά), φακό LED, καλώδια φόρτισης και φορτιστή 12V, ελβετικό σουγιά και πολυεργαλείο Leatherman. Χωρούν και γυαλιά ηλίου, καραμέλες, τσιγάρα, ό,τι βολεύει τον καθέναν. Δεν νιώθω ανάγκη για άλλον, εκτός εάν σπάσει από δική μου βλακεία (στηρίζω το μισό μου βάρος συχνά πάνω του, αλλά ολόκληρο δεν γνωρίζω εάν θα το άντεχε). 
|
|
|
Post by dusterpillar on Dec 17, 2018 23:11:36 GMT 2
Έβαλα τεμπέλη από τότε που πήρα το αμάξι. Δεν πρόκειται να τον βγάλω ποτέ.
|
|
kkokkolis
Junior Member

|
Post by kkokkolis on Dec 18, 2018 10:15:24 GMT 2
Θα σας δείξω και τον τεμπέλη που "έφτιαξα" για το πίσω κάθισμα, πολλαπλής χρήσης. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η ιδέα του Travel Assistant (ψυγείο για 6 pack, τραπεζάκια, ποτηροθήκες) που έβαλε ένας φίλος εδώ, αλλά δυσκολεύει την ανάκλιση των καθισμάτων και σπάνια ταξιδεύουμε πλέον περισσότερα από δύο άτομα. Εάν έλθουν εγγόνια, έχω ακόμη το ψυγείο που χρησιμοποιούσα στο παλαιό μου αυτοκίνητο και δουλεύει ακόμη. Υπάρχουν διάφορα στην αγορά, όπως της Black n Decker 
|
|
kkokkolis
Junior Member

|
Post by kkokkolis on Dec 18, 2018 21:26:28 GMT 2
 Εδώ βλέπετε τα περιεχόμενα. Χωράει και άλλα πράγματα και πράγματι είχε περισσότερα μέχρι προσφάτως. Όλα αυτά στο ντουλαπάκι συνοδηγού θα χανόντουσαν στο βάθος. .  Ένα μαξιλάρι αυχένα και ένα σφαιρικό μαξιλάρι σχηματίζουν υποβραχιόνιο και είναι στη διάθεση όλων των επιβατών για άνεση και ύπνο. Η μπάλα είναι εκεί 2 χρόνια, το μαξιλάρι αυχένα θα αντικατασταθεί με μαύρο, όταν βρω ένα.
|
|
nikcharal
Newbie
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 DCI 110 HP
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: Grey
Κατοχή από: 2017
|
Post by nikcharal on Jan 16, 2019 11:15:40 GMT 2
|
|
kkokkolis
Junior Member

|
Post by kkokkolis on Jan 16, 2019 19:42:35 GMT 2
Αυτό έχω βάλει, δες επάνω στη φωτογραφία, όπου φαίνεται ανοικτό, και πιο ψηλά, όπου φαίνεται κλειστό σε σχέση με το χειρόφρενο. Το χειρόφρενο προβάλει μπροστά, οπότε δεν ενοχλείται. Η πίσω ποτηροθήκη μένει προσβάσιμη. Το υποβραχιόνιο είναι άνετο, ρυθμίζεται σε μήκος και σε ύψος, ενώ σηκώνεται με μία κίνηση για να μην σε ενοχλεί, όταν δεν το θέλεις ή βγαίνεις από τη δεξιά πόρτα σε ένα γκαράζ. Με τις ρυθμίσεις βρίσκεις την ιδανική θέση ώστε η παλάμη σου να βρίσκεται ακριβώς στον μοχλό ταχυτήτων και ο δείκτης να προεκτείνεται στην οθόνη αφής. Ο εσωτερικός του χώρος είναι κατάλληλος για πράγματα που θα χάνονταν στο ντουλαπάκι συνοδηγού, καλώδια, πολυεργαλεία, σημειωματάρια, μανδηλάκι για τα γυαλιά, γυαλιά ηλίου, USB, στυλό και ό,τι θελήσεις. Για εμένα είναι μια μεγάλη πολυτέλεια και άνεση, με μηδαμινό κόστος. Είπα και στον υιό μου να το βάλει στο Stepway αλλά εκείνος λέει πως δεν του αρέσει και το σηκώνει όταν οδηγεί το Duster. Γούστα.
Α! Είναι και αρκετά ανθεκτικό. Έχω στηριχτεί πολλές φορές επάνω του όταν πάω να ανοίξω τον δεξιό καθρέπτη από μέσα ή την πόρτα και, ενώ τρίζει λίγο, δεν έχει πάθει τίποτε. Ούτε έχει τριφτεί στο ελάχιστο η δερματίνη σε 2.5 χρόνια.
|
|