|
Post by alkaios on Jan 6, 2019 22:57:58 GMT 2
Πλαστικά είναι αυτά; Έχουν την ίδια αντοχή με τις αλυσίδες;
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jan 7, 2019 9:21:08 GMT 2
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jan 7, 2019 9:26:43 GMT 2
Α, είναι πακέτο με 3 μέσα sorry δεν το είδα από την αρχή και παραξενεύτηκα με την τιμή. Τα έχει δοκιμάσει αυτά κανένας και σε λάσπη να ξέρουμε επιδώσεις σε σχέση με τις αλυσίδες;
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 7, 2019 9:44:02 GMT 2
Σαν αυτες πηρα πριν μια εβδομαδα σε (μαυρο χρωμα μου ηρθαν)πολυ καλες σταθερες στον δρομο με πιο λιγο κραντασμο απ'οτι οι αλυσιδες στην πορεια, σε 5 λεπτα τις εχεις βαλει κ εφυγες...το ποσο αντεχουν θα δειξει ο χρονος αλλα ειδα μεχρι στιγμης οτι δεν εχουν παθει τιποτα σε μια αποσταση περιπου 40χμ που εχουν κανει ειδη μαζι κ σε λασπη που εκανα δοκιμη σε ανηφορα οπως Παρνηθα τοτε (4Χ2)  Ειδα πολλους στον δρομο με αυτα...φτιαξε κ ενα λαμακι με V ωστε να 'ψαρευεις' τον ιμαντα απο πισω κ να μην λερωνεσαι στον τροχο!!!
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jan 7, 2019 12:10:52 GMT 2
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 7, 2019 14:25:29 GMT 2
Τοσο τα πηρα 33+4ε
|
|
thomasp
Junior Member

Μάρκα: Dacia duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 31/8/2011
|
Post by thomasp on Jan 7, 2019 15:28:53 GMT 2
Εμένα πάντως μου έσπασε το Πλαστικό περίπου στο κούμπωμα.Ενα χρόνο μου κρατήσανε με ελάχιστη χρήση.Με αποτελέσματα όταν τής χρειαστηκα δεν τής είχα.....
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 7, 2019 15:34:12 GMT 2
Εμένα πάντως μου έσπασε το Πλαστικό περίπου στο κούμπωμα.Ενα χρόνο μου κρατήσανε με ελάχιστη χρήση.Με αποτελέσματα όταν τής χρειαστηκα δεν τής είχα..... Καοτσουκ ειναι κ μου γραφει σε οδηγιες μετα την χρηση καλο πλυσιμο κ ψεκασμα με σπρε'ι' σιληκονης μετα...τι να πω θα δειξει ο χρονος.
|
|
thomasp
Junior Member

Μάρκα: Dacia duster
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 31/8/2011
|
Post by thomasp on Jan 7, 2019 15:50:50 GMT 2
Εμένα πάντως μου έσπασε το Πλαστικό περίπου στο κούμπωμα.Ενα χρόνο μου κρατήσανε με ελάχιστη χρήση.Με αποτελέσματα όταν τής χρειαστηκα δεν τής είχα..... Καοτσουκ ειναι κ μου γραφει σε οδηγιες μετα την χρηση καλο πλυσιμο κ ψεκασμα με σπρε'ι' σιληκονης μετα...τι να πω θα δειξει ο χρονος. Εγώ τα αποθηκευσα με τα χιόνια μάλλον όπως τα έβγαλα καί για αυτό μου σπασανε....δεν ξέρω τι να πω. Πάντως δουλειά για μικρές αποστάσεις καί ξεκολληματα κάνουν.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 7, 2019 21:13:44 GMT 2
Aυτες τις εχει δει καποιος;
|
|
nikcharal
Newbie
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 DCI 110 HP
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: Grey
Κατοχή από: 2017
|
Post by nikcharal on Jan 16, 2019 8:59:59 GMT 2
Καλημέρα τώρα δεν ξέρω αν το βάζω στην σωστή κατηγορία το συγκεκριμένο θέμα/θέματα έχω την κλασσική ερώτηση αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες; Έχω ενα duster 4χ4 πετρέλαιο που το αγόρασα το 2017 εγώ για αλυσίδες πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα αλλά ο άλλος μου έλεγε ότι εαν δεν το πολυχρησιμοποιείς στο χιόνι και μέχρι 5 χρήσεις πάρε χιονοκουβέρτες. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω σε χιονοδρομικό 15 χρόνια  οπότε κυρίως για θέμα ασφάλειας κατά βάση τις θέλω. Στην Θράκη και σε κάτι βουναλάκια που συχνάζω πιανει κατι χιόνια χωρίς να το περιμένεις. Αυτό το 5 χρησεις όμως με το ίδιο κόστος δεν μου κατσε καλά. Εν τω μεταξύ μου λεγε ο καταστηματάρχης για τις αλυσίδες ότι και πάχος 12mm μια χαρά είναι. Τα 16μμ -λέει- τα χρησιμοποιούν μόνο τα φορτηγάκια. Οι αλυσίδες στο daciamag όμως είναι 16μμ.  Μπερδευτηκα. Κάτι τελευταίο. Εχει παραγγείλει κανείς από dacia mag με ταχυδρομείο. Ήθελα να παραγγείλω 2-3 πράγματα (ένα τεμπέλη, κάτι windbrakers & είπα να πάρω & τις αλυσίδες). Κάνει μήνες; γιατι το κουριερ 21 ευρώπουλα λίγο τσιμπημένα μου φαίνονται
|
|
|
Post by hlias3 on Jan 16, 2019 9:34:58 GMT 2
Καλημέρα τώρα δεν ξέρω αν το βάζω στην σωστή κατηγορία το συγκεκριμένο θέμα/θέματα έχω την κλασσική ερώτηση αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες; Έχω ενα duster 4χ4 πετρέλαιο που το αγόρασα το 2017 εγώ για αλυσίδες πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα αλλά ο άλλος μου έλεγε ότι εαν δεν το πολυχρησιμοποιείς στο χιόνι και μέχρι 5 χρήσεις πάρε χιονοκουβέρτες. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω σε χιονοδρομικό 15 χρόνια  οπότε κυρίως για θέμα ασφάλειας κατά βάση τις θέλω. Στην Θράκη και σε κάτι βουναλάκια που συχνάζω πιανει κατι χιόνια χωρίς να το περιμένεις. Αυτό το 5 χρησεις όμως με το ίδιο κόστος δεν μου κατσε καλά. Εν τω μεταξύ μου λεγε ο καταστηματάρχης για τις αλυσίδες ότι και διάσταση 12mm μια χαρά είναι. Τα 16μμ -λέει- τα χρησιμοποιούν μόνο τα φορτηγάκια. Οι αλυσίδες στο daciamag όμως είναι 16μμ.  Μπερδευτηκα. Κάτι τελευταίο. Εχει παραγγείλει κανείς από dacia mag με ταχυδρομείο. Ήθελα να παραγγείλω 2-3 πράγματα (ένα τεμπέλη, κάτι windbrakers & είπα να πάρω & τις αλυσίδες). Κάνει μήνες; γιατι το κουριερ 21 ευρώπουλα λίγο τσιμπημένα μου φαίνονται Σχετικά με την απορία σου για τη Dacia mag, εγώ έχω παραλάβει σε 10 μέρες τα πράγματα, όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποίησε το κουπόνι του forum για έκπτωση. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο forum.
|
|
nikcharal
Newbie
|
Post by nikcharal on Jan 16, 2019 10:57:57 GMT 2
Ευχαριστώ hlias3 Θα το δώ
|
|
nikcharal
Newbie
|
Post by nikcharal on Jan 23, 2019 20:09:17 GMT 2
Παράγγειλα από το daciamag αυτό www.daciamag.com/dacia-duster-snow-chains-set-215-65-r16.htmlμου στείλανε αυτό  τους το λέω μου λένε είναι συμβατό (παρότι δεν έχει 215/65/16) ως άσχετος στα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας ρωτάω. Ισχύει; Γιατί παράγγειλα και κατι ανεμοθραύστες μπροστινούς και μου στείλανε πισινούς.  Εαν είναι να τα γυρίσω μαζί Ανανέωση. Εντωμεταξύ σήμερα κάνω μια έρευνα και ανακαλύπτω το εξής η KN 60 που διαφημίζει το dacia mag ως συμβατό με το αμάξι μας δεν έχει την δική μας διάσταση www.autovoordeelshop.nl/automax-kn-60-sneeuwketting Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι για τα 16’’ 185/50-16 195/45-16 Γι' αυτό που μου στείλανε ΚΝ-110 www.autovoordeelshop.nl/automax-kn-110-sneeuwketting οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι: 16’’ 215/60-16 225/55-16 235/55-16 245/50-16 Παίζει δηλαδή (εαν δεν είναι πρόβλημε το 60 με το 65) το σωστό Μπερδεύτηκα. Η πλάκα είναι ότι παράγγειλα από αυτούς γιατί νόμιζα ότι δεν θα είχα τέτοια προβλήματα μιας και είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
|
|
|
Post by Dusterakias on Jan 24, 2019 19:04:46 GMT 2
Να τις στείλεις πίσω. Το σωστό είναι να γράφει το ταμπελάκι τις διαστάσεις που είναι τα ελαστικά σου 215-65/r16.Από τη στιγμή που δεν αναγράφεται το συγκεκριμένο νούμερο δεν θα σου εφαρμόζουν σωστά πανω στα ελαστικά σου.Εάν είναι νούμερο πιο πάνω θα ειναι λάσκα ενώ εάν είναι πιο κάτω νούμερο δεν θα κουμπώνουν.
|
|