|
Post by gouris on Dec 27, 2018 21:53:50 GMT 2
Βασικά για περίπτωση ανάγκης υπάρχουν οι αλυσίδες στα πορτ μπαγκάζ.... Χαχα Σωστός! Δεν έχεις άδικο! Αλλά ρε φίλε 15χρονια τις κουβαλάω πισω στο πορτπαγκαζ κάθε χειμώνα, αλλα δεν χρειάστηκε να τις χρησιμοποιήσω.. βαρέθηκα πια.. Και ξανά λέω σωστά τα λες αλλά ψάχνω για μια εναλλακτική
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 27, 2018 22:43:20 GMT 2
Βασικά για περίπτωση ανάγκης υπάρχουν οι αλυσίδες στα πορτ μπαγκάζ.... Χαχα Σωστός! Δεν έχεις άδικο! Αλλά ρε φίλε 15χρονια τις κουβαλάω πισω στο πορτπαγκαζ κάθε χειμώνα, αλλα δεν χρειάστηκε να τις χρησιμοποιήσω.. βαρέθηκα πια.. Και ξανά λέω σωστά τα λες αλλά ψάχνω για μια εναλλακτική Φίλε, κάθε εναλλακτική με τις δυνατότητές της...αλυσίδες και κατόπιν σκοινί σε διάμετρο που δεν καταπίνει το τακούνι Η συγκεκριμένη μετά απ το τίποτα...
|
|
|
Post by Kostas X on Dec 28, 2018 7:00:15 GMT 2
Αυτη η ιδεα δεν μου αρεσει καθολου..αν το δοκιμασει ασφαλτο-χιονι δεν θα παει βημα πιστευω,εδω στο χωμα κ παει βαρκα γυαλο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 28, 2018 7:56:57 GMT 2
Βασικά για περίπτωση ανάγκης υπάρχουν οι αλυσίδες στα πορτ μπαγκάζ.... Χαχα Σωστός! Δεν έχεις άδικο! Αλλά ρε φίλε 15χρονια τις κουβαλάω πισω στο πορτπαγκαζ κάθε χειμώνα, αλλα δεν χρειάστηκε να τις χρησιμοποιήσω.. βαρέθηκα πια.. Και ξανά λέω σωστά τα λες αλλά ψάχνω για μια εναλλακτική Με την ιδια λογικη(15 χρονια δεν τις εχω χρησιμοποιησει...)βγαλε και τον πυροσβεστηρα, το γρυλλο, το φαρμακειο τη ρεζερβα, κλπ και οτι δεν εχει τυχει να χρησιμοποιησεις
|
|
|
Post by makis on Dec 29, 2018 11:58:28 GMT 2
Οι χιονοκουβέρτες είναι νόμιμες για κυκλοφορία σε άσφαλτο σε σχέση με τις αλυσίδες;Έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
|
|
txdkts
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on Dec 29, 2018 17:02:47 GMT 2
Οι χιονοκουβέρτες είναι νόμιμες για κυκλοφορία σε άσφαλτο σε σχέση με τις αλυσίδες;Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Μάκη, τέτοιες έχω πάρει εγώ, ειδικές για SUVs. Το θέμα δεν είναι αν είναι νόμιμες για άσφαλτο αλλά το ότι ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε άσφαλτο καθώς σκίζονται εύκολα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2018 20:17:13 GMT 2
|
|
manosskg
Full Member

Κινητήρας: 1.5 Diesel
Χρώμα: Comet
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by manosskg on Jan 4, 2019 15:37:53 GMT 2
Και εγω αυτες πηρα απο Θεσσαλονικη 69 ευρο. Θα κοιταξω να ανεβασω μια φωτογραφια το ΣΚ. Αντε να κανονισουμε να κανουμε καμοια βολτα.  Με δυσκολευουν λιγο στο κατω κοματι. Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη εφαρμογη αυτη. Κανας αλλος που να τις εχει να ριξει κανα σχολιο για βελτιωση τοποθετησης! Θανξ!! Την έχεις βάλει λάθος. Πρέπει να περάσεις μέσα από όλους τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ κρίκους την ελεύθερη αλυσίδα που έχει τη σούστα. Δεν πρέπει να την περάσεις όμως από τον ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κρίκο! Εσύ την πέρασες και από τον μικρό, ενώ δεν πρέπει. Αφού την περάσεις από όλους τους μεγάλους κρίκους, πρέπει πρώτα να περάσεις σφιχτά μέσα από τον μακρόστενο γάντζο έναν από τους κρίκους αυτής της ελεύθερης αλυσίδας. Μετά γατζωνεις τον ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΊΚΟ με τον γατζο αφού θα έχεις πρώτα περάσει εναν κρίκο της ελεύθερης αλυσίδας. Έτσι δημιουργείται μοχλός και τεντωνει καλύτερα. Μου το έδειξε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας εχθές. Του έδειξα τη φωτογραφία σου και μου είπε ο ίδιος ο κατασκευαστής τι έκανες λαθος. Αν δεν κατάλαβες τι λέω, στείλε μου ΠΜ να σου το εξηγήσω από το τηλέφωνο. Επισης του είπα ότι είναι famous το προϊόν του στο φόρουμ και αν θέλει να μας δώσει έκπτωση και δεν είναι αρνητικός. Βέβαια πόση έκπτωση να δώσει ο άνθρωπος όταν πουλάει τιμες χοντρικης...?
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jan 4, 2019 15:41:45 GMT 2
 Με δυσκολευουν λιγο στο κατω κοματι. Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη εφαρμογη αυτη. Κανας αλλος που να τις εχει να ριξει κανα σχολιο για βελτιωση τοποθετησης! Θανξ!! Την έχεις βάλει λάθος. Πρέπει να περάσεις μέσα από όλους τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ κρίκους την ελεύθερη αλυσίδα που έχει τη σούστα. Δεν πρέπει να την περάσεις όμως από τον ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κρίκο! Εσύ την πέρασες και από τον μικρό, ενώ δεν πρέπει. Αφού την περάσεις από όλους τους μεγάλους κρίκους, πρέπει πρώτα να περάσεις σφιχτά μέσα από τον μακρόστενο γάντζο έναν από τους κρίκους αυτής της ελεύθερης αλυσίδας. Μετά γατζωνεις τον ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΊΚΟ με τον γατζο αφού θα έχεις πρώτα περάσει εναν κρίκο της ελεύθερης αλυσίδας. Έτσι δημιουργείται μοχλός και τεντωνει καλύτερα. Μου το έδειξε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας εχθές. Του έδειξα τη φωτογραφία σου και μου είπε ο ίδιος ο κατασκευαστής τι έκανες λαθος. Αν δεν κατάλαβες τι λέω, στείλε μου ΠΜ να σου το εξηγήσω από το τηλέφωνο. Επισης του είπα ότι είναι famous το προϊόν του στο φόρουμ και αν θέλει να μας δώσει έκπτωση και δεν είναι αρνητικός. Βέβαια πόση έκπτωση να δώσει ο άνθρωπος όταν πουλάει τιμες χοντρικης...? Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Θα κανω μια δοκιμη σημερα και αν δεν θα καταφερω θα σε παρω τηλ.θα σου στειλω τωρα πμ.
|
|
|
Post by odyDuster on Jan 4, 2019 15:58:18 GMT 2
|
|
|
Post by Ανδρεας on Jan 4, 2019 16:11:39 GMT 2
Οι 390 ειναι. Τους ειχα στειλει email οτι δεν εβλεπα την διασταση και μου ειχαν απαντησει για τις 390. 
|
|
|
Post by odyDuster on Jan 4, 2019 16:37:06 GMT 2
Οι 390 ειναι. Τους ειχα στειλει email οτι δεν εβλεπα την διασταση και μου ειχαν απαντησει για τις 390. ΟΚ ευχαριστώ! manosskg ρώτα τον ιδιοκτήτη αφού είναι θετικός σε κάποια έκπτωση, μπορεί να μας δώσει εκπτωτικό κωδικό (το υποστηρίζει το σύστημά του είδα) και να τον βάλουμε στην αρχή της σελίδας για να έχουν έκπτωση τα ενεργά μέλη του forum όπως στο daciamag ( hellasduster.freeforums.net/thread/141/daciamag-com)
|
|
manosskg
Full Member

Κινητήρας: 1.5 Diesel
Χρώμα: Comet
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by manosskg on Jan 4, 2019 17:04:07 GMT 2
Οι 390 ειναι. Τους ειχα στειλει email οτι δεν εβλεπα την διασταση και μου ειχαν απαντησει για τις 390. ΟΚ ευχαριστώ! manosskg ρώτα τον ιδιοκτήτη αφού είναι θετικός σε κάποια έκπτωση, μπορεί να μας δώσει εκπτωτικό κωδικό (το υποστηρίζει το σύστημά του είδα) και να τον βάλουμε στην αρχή της σελίδας για να έχουν έκπτωση τα ενεργά μέλη του forum όπως στο daciamag ( hellasduster.freeforums.net/thread/141/daciamag-com) Ναι το 390 ειναι Ody είπε είναι θετικός αλλά πρέπει να δει πως να το κάνει γιατί ναι μεν έχει Discount voucher πεδίο, αλλά δεν το έχει ενεργοποιημενο. Θα του ξαναμιλήσω. Κι εγώ δεν τον ξέρω. Για αλυσίδες πήγα, του είπα για το Forum και ζήτησα έκπτωση 
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 4, 2019 17:48:16 GMT 2
εγω παντως σημερα στα Γιαννενα με 25 ποντους χιονι(προς το παρον...)εκανα μια δοκιμαστικη σε απατητο χιονι με τα BF και σε ταχυτητα μικροτερη απο 20χλμ/ωρα πατωντας φρενο το duster εκανε πατιναζ για 5 μετρα. Μετα εκανα την ιδια διαδρομη με αλυσιδες πισω και τους πλαστικους ανταπτορες χιονιου στα μπροστινα και το αμαξι δεν ειχε κανενα προβλημα. Τωρα το εχει παγωσει και θα γινει μακελειο στους δρομους.
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|