|
Post by alkaios on Mar 21, 2018 22:33:11 GMT 2
Μόνο 18 άτομα έχουν ψηφίσει; Τι στο καλό...αναποφάσιστοι είναι; Το επόμενο πρόβλημα που θα σας βάλω θα είναι το καταστατικό για το club (ε ρε γέλια)!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2018 22:06:21 GMT 2
Μόνο 18 άτομα έχουν ψηφίσει; Τι στο καλό...αναποφάσιστοι είναι; Το επόμενο πρόβλημα που θα σας βάλω θα είναι το καταστατικό για το club (ε ρε γέλια)! Δεν εχουμε προβληματα εμεις...τα λυνουμε ολα!!!! Κοιτα το δικο σου εσυ (αποκτηση) κ εμεις εδω θα ειμαστε... 😊😊😊
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2018 22:53:33 GMT 2
τι έγινε σήμερα; πολυ νεκρα έπεσε!!! δεν θα πει κανένας ότι θέλει την πυξιδα κόκκινη αριστερά από τα βουνά με λύκους και γράμματα καλλιγραφίας;;; να τα πάρω πάλι στο κρανίο;;;
|
|
|
Post by alkaios on Mar 23, 2018 0:13:13 GMT 2
Δεν εχουμε προβληματα εμεις...τα λυνουμε ολα!!!! Κοιτα το δικο σου εσυ (αποκτηση) κ εμεις εδω θα ειμαστε... 😊😊😊 Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα, ειδικά με αυτο που διάβασα περί νέου 1.5dci μέχρι τέλος 2018 δικαιώνεται η αναμονή μου και αυτο που σου είπα οτι θα κάνω κίνηση μετά το καλοκαιρακι. renaultnews.gr/dacia-νέοι-κινητήρες-1-3-tce-και-1-5-dci-μέχρι-το-τέλος/
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 23, 2018 21:09:20 GMT 2
|
|
mimis
Junior Member
Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Mar 25, 2018 21:06:35 GMT 2
Τώρα που τα ξανά είδα .......άλλαξα γνώμη .
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2018 12:32:10 GMT 2
Τώρα που τα ξανά είδα .......άλλαξα γνώμη . Μίμη, ρε Μίμη, γιαααα ξαναδεστο και σήμερα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2018 12:35:47 GMT 2
Σήμερα, δεν εχει κ σκονη ...εμένα μου φαίνεται αλλιως...
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 27, 2018 18:01:21 GMT 2
Σήμερα, δεν εχει κ σκονη ...εμένα μου φαίνεται αλλιως... Σσσσσ βρε !!!
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 28, 2018 10:27:19 GMT 2
Α ξερο το βλεπω !!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 28, 2018 11:36:54 GMT 2
Τι βλεπεις; εγω δεν βλέπω τίποτα... Δεν βλεπω Χρηστο....
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Mar 29, 2018 0:09:58 GMT 2
Αντε να δικαιολογήσω κι εγώ το ψηφαλάκι μου... Α και ξερό ψωμί. Απλά θα επιμείνω για το Hellenic και οχι για Hellas. Σκεφτείτε ότι το συγκεκριμένο θα το βλέπουν και ξένοι τα καλοκαίρια. Το πιο απλό παράδειγμα θα αναφέρω τα παιδιά από Σκανδιναβία που μπήκαν στον κόπο να επισκεφτούν το φόρουμ μας και να γράψουν. Το σωστό είναι Hellenic κι οχι Hellas. Τα κλασικά ρημαδοΑγγλικά που τα ξεκίνησαν κάποιοι λάθος πριν χρόνια και έχουν μπολιαστεί στο πετσί μας. Οχι λοιπόν κύριοι δε φοράς Νάικ αλλά Νάικι (για τα αθλητικά παπούτσια μιλάω) και το γήπεδο της Νιούκασλ (για τους ποδοσφαιρόφιλους) δεν είναι το Σεντ Τζέιμς Παρκ αλλά το Σεντ Τζέιμσιζ Παρκ. Βγαίνουν και τα λένε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και μου γυρίζει η βίδα. Οταν έρθει ο Αυστριακός τουρίστας το καλοκαίρι και παραγγείλει τζάτζικι ο σερβιτόρος θα του χαμογελάσει και θα πει τζατζίκι. Κατέφυγα στην υπερβολή για να σας δώσω να το καταλάβετε με γλαφυρό τρόπο. ΥΓ Οχι τίποτε άλλο σκέφτομαι τα πιτσιρίκια να δουν το αυτοκόλλητο με το hellas και να με πάρουν στο ψιλό τη στιγμή που εγώ πασχίζω να τους μάθω ότι το σωστό είναι Hellenic....Συγγνώμη παίδες αλλά βλέπετε το επάγγελμα με περιορίζει!! ΥΓ2 Φιλικά όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος προσβολής προς κάποιον, αλλά και να παρεξηγηθεί κάποιος ας πιει ένα τσίπουρο (πως λεμε ξύδι) ))))))))
|
|
|
Post by dusterman on Mar 29, 2018 2:03:28 GMT 2
...... ΥΓ Οχι τίποτε άλλο σκέφτομαι τα πιτσιρίκια να δουν το αυτοκόλλητο με το hellas και να με πάρουν στο ψιλό τη στιγμή που εγώ πασχίζω να τους μάθω ότι το σωστό είναι Hellenic....Συγγνώμη παίδες αλλά βλέπετε το επάγγελμα με περιορίζει!! ΥΓ2 Φιλικά όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος προσβολής προς κάποιον, αλλά και να παρεξηγηθεί κάποιος ας πιει ένα τσίπουρο (πως λεμε ξύδι) ))))))))
Έβλεπα σήμερα το σήμα των Ελτα: "ΕΛΤΑ Hellenic Post". Ή παρακάτω στο σαιτ τους: "Hellenic Post Customer Service:..." κλπ....
Όσο για σας κύριοι της διαχείρησης και για τα φαιδρά και απαράδεκτα που συνέβησαν για το μείζον ζήτημα "αυτοκόλλητο φόρουμ" που χωρίς αυτό δεν υπάρχει για σας αύριο στο φόρουμ, σας χρωστάω ένα "ψαλτήρι". Μετά την Ανάσταση όμως.
Μέχρι τότε καλό Πάσχα σε όλους!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 29, 2018 4:42:58 GMT 2
...... ΥΓ Οχι τίποτε άλλο σκέφτομαι τα πιτσιρίκια να δουν το αυτοκόλλητο με το hellas και να με πάρουν στο ψιλό τη στιγμή που εγώ πασχίζω να τους μάθω ότι το σωστό είναι Hellenic....Συγγνώμη παίδες αλλά βλέπετε το επάγγελμα με περιορίζει!! ΥΓ2 Φιλικά όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος προσβολής προς κάποιον, αλλά και να παρεξηγηθεί κάποιος ας πιει ένα τσίπουρο (πως λεμε ξύδι) ))))))))
Έβλεπα σήμερα το σήμα των Ελτα: "ΕΛΤΑ Hellenic Post". Ή παρακάτω στο σαιτ τους: "Hellenic Post Customer Service:..." κλπ....
Όσο για σας κύριοι της διαχείρησης και για τα φαιδρά και απαράδεκτα που συνέβησαν για το μείζον ζήτημα "αυτοκόλλητο φόρουμ" που χωρίς αυτό δεν υπάρχει για σας αύριο στο φόρουμ, σας χρωστάω ένα "ψαλτήρι". Μετά την Ανάσταση όμως.
Μέχρι τότε καλό Πάσχα σε όλους!
Τι λες βρε Βαγγελη Τρεμουν τα γόνατά μου!!! Ομολογώ πως τετοιες εκφράσεις και αντιμετωπιση απο σενα ειλικρινα δεν περιμενα! Ξέρεις λόγια, λόγια και λόγια θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά, πάμπολλα...Πράξεις δεν είδαμε! Καμία!(σχεδιο να μπει στην ψηφοφορία) Τουλαχιστον εγώ, ας μην επαναλαμβάνομαι...Επίσης καλό Πάσχα!!!
|
|
|
Post by alkaios on Mar 29, 2018 8:42:10 GMT 2
Αντε να δικαιολογήσω κι εγώ το ψηφαλάκι μου... Α και ξερό ψωμί. Απλά θα επιμείνω για το Hellenic και οχι για Hellas. Σκεφτείτε ότι το συγκεκριμένο θα το βλέπουν και ξένοι τα καλοκαίρια. Το πιο απλό παράδειγμα θα αναφέρω τα παιδιά από Σκανδιναβία που μπήκαν στον κόπο να επισκεφτούν το φόρουμ μας και να γράψουν. Το σωστό είναι Hellenic κι οχι Hellas. Τα κλασικά ρημαδοΑγγλικά που τα ξεκίνησαν κάποιοι λάθος πριν χρόνια και έχουν μπολιαστεί στο πετσί μας. Οχι λοιπόν κύριοι δε φοράς Νάικ αλλά Νάικι (για τα αθλητικά παπούτσια μιλάω) και το γήπεδο της Νιούκασλ (για τους ποδοσφαιρόφιλους) δεν είναι το Σεντ Τζέιμς Παρκ αλλά το Σεντ Τζέιμσιζ Παρκ. Βγαίνουν και τα λένε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και μου γυρίζει η βίδα. Οταν έρθει ο Αυστριακός τουρίστας το καλοκαίρι και παραγγείλει τζάτζικι ο σερβιτόρος θα του χαμογελάσει και θα πει τζατζίκι. Κατέφυγα στην υπερβολή για να σας δώσω να το καταλάβετε με γλαφυρό τρόπο. ΥΓ Οχι τίποτε άλλο σκέφτομαι τα πιτσιρίκια να δουν το αυτοκόλλητο με το hellas και να με πάρουν στο ψιλό τη στιγμή που εγώ πασχίζω να τους μάθω ότι το σωστό είναι Hellenic....Συγγνώμη παίδες αλλά βλέπετε το επάγγελμα με περιορίζει!! ΥΓ2 Φιλικά όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος προσβολής προς κάποιον, αλλά και να παρεξηγηθεί κάποιος ας πιει ένα τσίπουρο (πως λεμε ξύδι) )))))))) Hellas Duster Club= Ελλάδα σύλλογος Duster Hellenic Duster Club= Ελληνικός Σύλλογος Duster Διαλέξτε και πάρτε. Προφανώς εγώ διαλέγω το δεύτερο.
|
|