Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 21, 2018 13:12:03 GMT 2
και ισακούγεστε βεβαίως βεβαίως...
|
|
|
Post by alkaios on Mar 21, 2018 13:42:01 GMT 2
Δε βαριέσαι...όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Με γκρίνιες, με χαρές, με φωνές κάτι θα καταφέρουμε στο τέλος!
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 21, 2018 18:45:31 GMT 2
Αυτο που βλεπω εγω αυτη τη στιγμη ειναι το οτι ολοι κανουμε σαν παιδακια... ολοι εχουμε το κατι που δεν μας αρεσει ολοι εχουμε δει μια η δυο παρατηρησεις...Μα φυσικα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μας αρεσει σε ολους...(Και εμενα κατι με ψιλο χαλαει)ομως θα το δω πανω στο αμαξι μου οποιο τελικα βγαλουμε και με τον καιρο θα δω τι κ αν του λειπει και θα κανω προταση αλλαγης αν δεν γινει οκ αυτο ειναι,εδω μεγαλες εταιριες αλλαζουν ονοματα χρωματα σειρες κτλ...Και να σας πω κ κατι αλλο.. ποιος μου λεει οτι αυτο το αυτοκολλητο θα ειναι μονιμο;; κ αν στο μακρυ μας μελλον που το ευχομαι δεν γινουν καποιες ψιλοαλλαγες πραγμα που το εχω δει κ σε ποιοτητα κ σε φοντο...ετσι θα κανουμε κ στο φορουμ κ σε διαφορα αλλα...αυτο καλως η κακος το εχουν αναλαβει 4-5 ατομα...Και οπως ειπε κ ενας φιλος '4 ατομα' αφιερωσαν χρονο κ ορεξη...ΕΙΔΙΚΑ ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ με τις προτασεις του κ την δημιουργια του φορουμ που αυτη την στιγμη γραφω (κ ας πηρε σκουρο χρωμα κ οχι λευκο Duster !!!)....λοιπον μην το 'κουραζουμε' για πραγματικα καταντησε κουραστικο κ δεν ειναι ωραιο μεσα εδω μιας κ ειχαμε πολυ ομορφο κλιμα κ χαρακτηρα να χαλαει για ενα αυτοκολλητο...κ στιν τελικη επειδη εχω μια τρελα σε υψηλα επιπεδα (ακομα κρατιεμαι)κ δεν το δειχνω εντονα... ΔΕΝ κολλαω να βγαλω ενα δικο μου κ να ψαχνουν τους υπολοιπους!!!! α'ι'ντε λοιπον ξεκολλατε λες κ θα βαψουμε το αμαξι με αυτο κανουμε κ θα ειναι μονιμο,ενα αυτοκολλητο ειναι βρε παιδια που στιν πορεια ξαναλεω ισως ισως δουμε ολοι μαζι οτι κατι μπορουμε να προσθεσουμε η να αλλαξουμε προς το καλυτερο σε ολα ξεκινησαμε 3-4 κ γιναμε 100+(αποψη μου παντα κ λιγα εγραψα) καλη συνεχεια σε ολους μας!!!! Φιλικα Κωστας......
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 21, 2018 18:59:46 GMT 2
Καλά τα λες Κώστα αλλά σκέψου όμως ότι ο Οδυσσέας έχει μαύρο😂😂 άμα είναι να κάνουμε ένα αυτοκόλλητο να το κάνουμε τώρα τα πολλά λόγια νομίζω είναι λίγο φτωχά
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 21, 2018 19:02:25 GMT 2
Καλά τα λες Κώστα αλλά σκέψου όμως ότι ο Οδυσσέας έχει μαύρο😂😂 άμα είναι να κάνουμε ένα αυτοκόλλητο να το κάνουμε τώρα τα πολλά λόγια νομίζω είναι λίγο φτωχά 10 λιτρα λευκο κ τον εχω!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 21, 2018 19:04:12 GMT 2
Κουουουλ....
|
|
jimduster
Junior Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Mar 21, 2018 19:53:08 GMT 2
Καταρχάς ψήφισα το Α, εάν αυτό είναι το τελικό πλάνο. Αλλά δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά το αυτοκίνητο σαν εικόνα; Έτσι μοιάζει λες και είμαστε ορειβατικός σύλλογος
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 21, 2018 19:58:11 GMT 2
Αυτοκόλλητο όχημα πάνω σε ....όχημα είναι πλεονασμός. Έχει ήδη αναφερθεί παρακαλούμε διαβάστε το Thread από την αρχή.
|
|
|
Post by maniac on Mar 21, 2018 20:31:33 GMT 2
Αυτοκόλλητο όχημα πάνω σε ....όχημα είναι πλεονασμός. Έχει ήδη αναφερθεί παρακαλούμε διαβάστε το Thread από την αρχή. Κατ' αρχήν να πω πως σεβαστή και δεκτή η απόφασή σας και εκτιμώ που ξοδεύετε χρονο για την υλοποίηση. Ομως το αυτοκίνητο στο αυτοκόλητο δεν είναι πλεονασμός αλλά προσδιορισμός. Εγω που ειμαι στο κλαμπ οταν το δω στον δρόμο θα το αναγνωρίσω ενας τριτος εκτός του κλαμπ δεν θα σκεφτει πως προκειται για αυτοκινητικο κλαμπ. Ισως αν το "Duster Club" ηταν με μεγαλύτερα γράμματα η υπήρχε παράλληλα και ενα μακροστενο "Hellas Duster Club" για το παρμπριζ να ηταν καλύτερα. Ειναι μια πρακτικη που χρησιμοποιουν και αλλα κλαμπ. Φιλικά πάντα!!
|
|
jimduster
Junior Member
|
Post by jimduster on Mar 21, 2018 20:35:52 GMT 2
Εκτιμώ, ότι δεν είναι πλεονασμός διότι στο μέλλων μπορεί να βγάλουμε μπλουζάκια ή φούτερ με το αυτό λογότυπο. Οι παρατηρήσεις μου θέλω να θεωρηθούν καλοπροαίρετες και κυκλοφορούν σε αντίστοιχα club αυτοκινητων στην Ελλάδα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 21, 2018 20:55:05 GMT 2
ας κάνουμε την γαμοαρχή ρε παιδιά και θα ακολουθήσουν και τ άλλα...για παρμπρίζ για μπλουζάκια κλπ... η αρχή είναι το ημισυ του παντός...
να δείξουμε την παρουσία μας, είμαστε κ μεις εδώ ρε και μαμάμε!!!
|
|
jimduster
Junior Member
|
Post by jimduster on Mar 21, 2018 20:57:50 GMT 2
Οκ μαζί σας
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 21, 2018 21:01:07 GMT 2
ρε Τζίμη σε πάω!!! άιντε γιατί μου χει βγει η .αναγια εδώ μέσα...
|
|
jimduster
Junior Member