Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 18, 2019 11:18:40 GMT 2
Χάνεις επεισόδια Μητσομμμ. Βουκινο το βγαλαμε στο φορουμ. Ειδη τωρα κολοσκονιζεται στις γνωστες μας παραλίες καλοταξιδοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φίλε ειναι δυσκολη περιοδο... γενικα εχω χασει την μπάλα... Στειλε μυν.... για εντυπώσεις Εγώ να δεις κάτι περιόδους που έχω....... Δύσκολες  Να έρθεις να το δεις 
|
|
|
Post by dg109 on Jun 18, 2019 21:01:29 GMT 2
θα παρουμε τα βουνααα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 22, 2019 22:02:24 GMT 2
|
|
|
Post by dg109 on Jun 26, 2019 23:40:20 GMT 2
|
|
masterix84
New Member
Υποψήφιος αγοραστης
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: Bluedci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Silver
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by masterix84 on Nov 26, 2019 9:14:41 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Έχω παραγγείλει κι εγώ το Duster 1,5 4x4 prestige και το περιμένω απο μέρα σε μέρα :-) . Η ερώτησή μου σε αυτό το thread είναι αν , εκτός απο τα φρυδάκια των φτερών, υπάρχει κάποια λύση για τους θόλους που είναι γυμνοί. Υπάρχουν κάποια πλαστικά ή κάποιου είδους επένδυση που μπορεί να μπεί?Εμφανισιακά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Απο μια πρώτη έρευνα που έκανα στο daciamag δε βρήκα κάτι σχετικά. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
|
|
masterix84
New Member
Υποψήφιος αγοραστης
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: Bluedci
Χρώμα: Silver
|
Post by masterix84 on Dec 1, 2019 20:47:09 GMT 2
Καλησπέρα και παλι.Ισως τουλάχιστον θαπορουσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ;Με μια αναζήτηση που έχω κάνει δεν έχω βρει κάτι σχετικό.Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι;
|
|
babisdr
Newbie
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1,5 BDCI
Χρώμα: Ανθρακί
Κατοχή από: 12/2018
|
Post by babisdr on Dec 2, 2019 17:17:17 GMT 2
Καλησπέρα και παλι.Ισως τουλάχιστον θαπορουσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ;Με μια αναζήτηση που έχω κάνει δεν έχω βρει κάτι σχετικό.Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι; Παλιότερα είχα κοιτάξει αλλά είχα βρει μόνο για το duster I για τους πίσω θόλους. Αλλά τελικά δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα η απουσία μέρους πλαστικού για πίσω, μάλλον εμφανισιακό είναι το πρόβλημα και είναι περισσότερο στο λευκό χρώμα.
|
|
christodoulos
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Feb 19, 2020 2:16:18 GMT 2
Σημερα παρελαβα και εγω τα φρυδακια για το duster μου  Τα παραγγειλα απο εδω moto-dynamic.com/kit-garnish-moulding-dacia-duster-8201274674,3,206,1557 Με 175 ευρω μαζι με τα μεταφορικα ηταν στην πορτα μου.... Ειναι τα original και εχουν τα παντα οδηγιες-βιδακια-μαντηλακια κτλ. Εκτος απο καποιο σωληναριο κολλας εξτρα που θα χρειαστει να παρουμε για να κανουμε την τοποθετηση τους. περισσοτερα αυριο . . . .
|
|
|
Post by dg109 on Feb 19, 2020 21:55:13 GMT 2
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Feb 20, 2020 1:58:11 GMT 2
Ηθελα και εγω να τα φερω ... ειδικα αυτα που ειναι στης πορτες, αλλα και καποια πλαστικα εσωτερικα ! ! ! Αλλα φοβηθηκα το τελωνειο. Δεν πληρωσες τελωνειο ? και αν ναι,ποσο?
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Feb 20, 2020 2:26:51 GMT 2
Λοιπων συνεχιζω με την τοποθετηση των φρυδιων. Περα απο την κολλα  θα χρειαστουν και τα εξεις εργαλεια:  Στο καθε φτερο εχει στην συσκευασια του της δικες του οδηγιες μερικα βιδακια και δυο φακελακια της 3Μ Τα δυο μπροστινα εχουν της ιδιες  οπως και τα πισω  Αφου πρωτα εχουμε καθαριση καλα τα φτερα του αμαξιου μας απο λασπες σκονες κτλ. ξεκιναμε για την τοποθετηση. Χωρις να βγαλω της κοκκινες ταινιες διπλης οψης, εβαλα το φρυδι πανω στην λαμαρινα και κολησα καποιες χαρτοταινιες σαν οδηγους.  Στην συνεχεια με τα δυο φακελακια, αυτο που εχει το ασπρο πανακι περναμε τα φτερα του αυτοκινητου και με το αλλο με το κιτρινο σφουγγαρακι(ειναι κατι σαν primer) περναμε τα σημεια στα πλαστικα φτερα οπου θα βαλουμε την sikaflex(κολλα)  Ολα αυτα υπαρχουν και μεσα στησ οδηγιες και σε φωτο.
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Feb 20, 2020 2:57:03 GMT 2
Και εδω εκ'του αποτελεσματος το μπροστα φτερο:  Και το πισω φτερο:  Επειδη περασε καπως η ωρα γρηγορα και δεν εκατσα να βλαλω καποιες πιο αναλυτικοτερες φωτο. Με το πως εβαλα αρμοκολλα κτλ οπως ειπα τα εχουν και φωτο στης οδηγιες... Απλα κατι που ξεχασα,σε ολα τα μικρα φριδακια μπρος-πισω θα χρειαστει και δραπανοκατσαβιδο με φ2mm τρυπανακι  για να τρυπησουμε των προφυλακτηρα για την δευτερη βιδα.  . Η ολη εργασια μου πηρε γυρο στης τρεις ωρες και κατι.... με αρκετη ωρα να φευγη προσπαθοντας να βγαλω της κοκκινες ταινιες. Αλλα πιστευω οτι το αποτελεσμα με "δικαιωσε" 
|
|
panos11
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Feb 20, 2020 8:05:28 GMT 2
Και εδω εκ'του αποτελεσματος το μπροστα φτερο:  Και το πισω φτερο:  Επειδη περασε καπως η ωρα γρηγορα και δεν εκατσα να βλαλω καποιες πιο αναλυτικοτερες φωτο. Με το πως εβαλα αρμοκολλα κτλ οπως ειπα τα εχουν και φωτο στης οδηγιες... Απλα κατι που ξεχασα,σε ολα τα μικρα φριδακια μπρος-πισω θα χρειαστει και δραπανοκατσαβιδο με φ2mm τρυπανακι  για να τρυπησουμε των προφυλακτηρα για την δευτερη βιδα.  . Η ολη εργασια μου πηρε γυρο στης τρεις ωρες και κατι.... με αρκετη ωρα να φευγη προσπαθοντας να βγαλω της κοκκινες ταινιες. Αλλα πιστευω οτι το αποτελεσμα με "δικαιωσε"  Καλημέρα, καταπληκτικό φωτορεπορτάζ και όντως χαλάλι οι 3 ώρες!! Δείχνει πιο ωραίο το εργαλείο!!
|
|
apotzavi
Junior Member

Κινητήρας: Ad Blue
Έκδοση: prestige
Χρώμα: Atacama
Κατοχή από: 02/2020
|
Post by apotzavi on Feb 20, 2020 10:25:13 GMT 2
Και εδω εκ'του αποτελεσματος το μπροστα φτερο:  Και το πισω φτερο:  Επειδη περασε καπως η ωρα γρηγορα και δεν εκατσα να βλαλω καποιες πιο αναλυτικοτερες φωτο. Με το πως εβαλα αρμοκολλα κτλ οπως ειπα τα εχουν και φωτο στης οδηγιες... Απλα κατι που ξεχασα,σε ολα τα μικρα φριδακια μπρος-πισω θα χρειαστει και δραπανοκατσαβιδο με φ2mm τρυπανακι  για να τρυπησουμε των προφυλακτηρα για την δευτερη βιδα.  . Η ολη εργασια μου πηρε γυρο στης τρεις ωρες και κατι.... με αρκετη ωρα να φευγη προσπαθοντας να βγαλω της κοκκινες ταινιες. Αλλα πιστευω οτι το αποτελεσμα με "δικαιωσε"  Ομορφιά!
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Feb 20, 2020 16:28:59 GMT 2
panos87 και apotzavi σας ευχαριστω πολυ..... Κοντευει σχεδον ενας χρονος που ειναι στην κατοχη μου, και ειναι σαν να μην περασε μια μερα . . . . Μεγαλος ερωτας το duster μου
|
|