|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 11, 2018 7:44:38 GMT 2
Μήπως γνωρίζουμε κάποια διεύθυνση,γιατί τα γνήσια τσούζουν;
|
|
vasiliswp
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Black
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by vasiliswp on Sept 11, 2018 8:15:58 GMT 2
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 11, 2018 9:22:01 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2018 12:01:34 GMT 2
Κώστα, έχω ανοίξει επικοινωνία με έναν κινέζο κατασκευή από αλιμπαμπα για σετ φτερων και πλαινων προστατευτικων και περιμένω τιμές. Αν πέσει κάτω από 180 με μεταφορικά για όλο το σετ θα είναι σούπερ. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για την εξέλιξη
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 11, 2018 12:28:41 GMT 2
Αυτά Ρε παιδιά μπαίνουν μόνο με ταινία διπλής? Και αυτή αντέχει η σε κάνα ταξίδι που θα τρέξει λίγο περισσότερο το αυτοκίνητο θα τα ψάχνεις στην εθνική οδό? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μπουν..? Με βίδα που να μην φαίνεται ας πούμε....
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2018 12:33:55 GMT 2
Αυτά Ρε παιδιά μπαίνουν μόνο με ταινία διπλής? Και αυτή αντέχει η σε κάνα ταξίδι που θα τρέξει λίγο περισσότερο το αυτοκίνητο θα τα ψάχνεις στην εθνική οδό? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μπουν..? Με βίδα που να μην φαίνεται ας πούμε.... Έχω την εντύπωση ότι βιδώνει σε δύο σημεία και το υπόλοιπο με διπλής. Ε άμα βάλεις 3M διπλής δεν πάει πουθενά
|
|
vasiliswp
New Member
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Black
|
Post by vasiliswp on Sept 11, 2018 13:00:24 GMT 2
εύκολη τοποθέτηση όρεξη και χρόνο να έχεις, (σε κάποια σημεία έβαλα και έξτρα κόλλα σιλικόνης 3M παράλληλα στα αυτοκόλλητα) προσωπικά εγώ τα αγόρασα από www.glynhopkinpartsonline.co.uk/ είναι γνήσια αξεσουάρ της renault/dacia με μεταφορικά (DHL courier) πρστατευτικα φτερών και πόρτας 220£.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 11, 2018 15:46:24 GMT 2
Κώστα, έχω ανοίξει επικοινωνία με έναν κινέζο κατασκευή από αλιμπαμπα για σετ φτερων και πλαινων προστατευτικων και περιμένω τιμές. Αν πέσει κάτω από 180 με μεταφορικά για όλο το σετ θα είναι σούπερ. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για την εξέλιξη Μπορεί να αξίζει η αναμονή.Θα δούμε.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
|
|
|
Post by marios on Sept 11, 2018 15:46:37 GMT 2
εγω τα εβαλα μονος μου εβαλα και κολλα οπως δειχνει το πανω βιντεο και πλεον προτεινεται και απο τη dacia και εχουν τοποθετηθει πολυ γερα. το αγγλικο σαιτ πιο πανω εχει με διαφορα τη χαμηλοτερη τιμη στα αυθεντικα (οπως και στα πλαινα της πορτας) με τουλαχιστον 100 ευρω διαφορα. τα ειχα παρει απο lzparts.de 210 ευρω συν μεταφορικα.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2018 15:57:24 GMT 2
Δεν ρωταμε τον Αγγλο για περισσότερα από ένα σετ μπας και μοιραστούμε τα 60 ευρώ μεταφορικά;
|
|
|
Post by Kostas X on Sept 11, 2018 15:57:33 GMT 2
Οπως εχω γραψει σε ενοτητα 'Duster πλα'ι'να προστατευτηκα' τα δικα μου τα εβαλα απο το αγγλικο σα'ι'τ,με οδηγιες που ειχε μεσα κ στα Ελληνικα.Πιανει κ με βιδες που εχουμε στα φτερα μας ειδη (αναμονες)εχει κ αυτοκολητες ταινιες 3Μ αλλα γραφει να βαλουμε κ ειδικη κολλα (υπαρχει)σχεδιο,με εχουν σωσει απο στενα περασματα με κλαδια κ τελος εδω κ ενα χρονο + δεν εχουν παθει τιποτα.
|
|
jimduster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Sept 11, 2018 19:18:40 GMT 2
Κώστα, έχω ανοίξει επικοινωνία με έναν κινέζο κατασκευή από αλιμπαμπα για σετ φτερων και πλαινων προστατευτικων και περιμένω τιμές. Αν πέσει κάτω από 180 με μεταφορικά για όλο το σετ θα είναι σούπερ. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για την εξέλιξη Πρόσεχε, σε αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω ίντερνετ, ενδέχεται να πληρώσεις δασμούς και τελικά να μην σε συμφέρει η αγορά. Καλού κακού ψάξτω πρώτα
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2018 19:21:20 GMT 2
Κώστα, έχω ανοίξει επικοινωνία με έναν κινέζο κατασκευή από αλιμπαμπα για σετ φτερων και πλαινων προστατευτικων και περιμένω τιμές. Αν πέσει κάτω από 180 με μεταφορικά για όλο το σετ θα είναι σούπερ. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για την εξέλιξη Πρόσεχε, σε αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω ίντερνετ, ενδέχεται να πληρώσεις δασμούς και τελικά να μην σε συμφέρει η αγορά. Καλού κακού ψάξτω πρώτα Δεν έχεις άδικο, είναι ένα θέμα
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 11, 2018 19:56:58 GMT 2
Δεν ρωταμε τον Αγγλο για περισσότερα από ένα σετ μπας και μοιραστούμε τα 60 ευρώ μεταφορικά; Δεν τα θέλω άμεσα.Κάποια στιγμή θα τα βάλω,αλλά όχι άμεσα.
|
|
|
Post by gouris on Sept 11, 2018 21:16:02 GMT 2
|
|