|
Post by soto on Dec 25, 2021 12:32:34 GMT 2
Τα παρηγγειλα από ebay 158€ τελική (θέλω να ελπίζω - μεταφορικά συν VAT). Φρυδακια φτερών χωρίς sensor + προστατευτικα φτερών. Ποιότητα θα δειξει όταν παραλάβω. Σε όσους τα έχουν τοποθετήσει η ερώτηση. Εκτός από τα αυτοκολλητα που έχουν, βάζετε και κόλλα, και αν ποια και σε ποιο σημείο; φαντάζομαι συμπληρωματικά σε μέρος της επιφενειας; Κόλλα δεν βάζεις πουθενά. Μόνο την ταινία διπλής όψης που έχει και σε κάποια σημεία που τα βιδώνεις.
|
|
|
Post by ktgeo on Dec 25, 2021 18:08:15 GMT 2
Τα παρηγγειλα από ebay 158€ τελική (θέλω να ελπίζω - μεταφορικά συν VAT). Φρυδακια φτερών χωρίς sensor + προστατευτικα φτερών. Ποιότητα θα δειξει όταν παραλάβω. Σε όσους τα έχουν τοποθετήσει η ερώτηση. Εκτός από τα αυτοκολλητα που έχουν, βάζετε και κόλλα, και αν ποια και σε ποιο σημείο; φαντάζομαι συμπληρωματικά σε μέρος της επιφενειας; Κόλλα δεν βάζεις πουθενά. Μόνο την ταινία διπλής όψης που έχει και σε κάποια σημεία που τα βιδώνεις. Στα αυθεντικά ναι... Σε immitation μηπως το αυτοκόλλητο δεν είναι τόσο ισχυρο. Αν έχει βάλει κανείς συμπληρωματικά κόλλα ή έχει δει και ξέρει τι τύπου είναι και σε ποιο σημείο την εφάρμοσαν χρήσιμο θα ήταν να το μοιραστεί με μας Thanks εκ των προτέρων
|
|
|
Post by soto on Dec 25, 2021 18:25:42 GMT 2
Κόλλα δεν βάζεις πουθενά. Μόνο την ταινία διπλής όψης που έχει και σε κάποια σημεία που τα βιδώνεις. Στα αυθεντικά ναι... Σε immitation μηπως το αυτοκόλλητο δεν είναι τόσο ισχυρο. Αν έχει βάλει κανείς συμπληρωματικά κόλλα ή έχει δει και ξέρει τι τύπου είναι και σε ποιο σημείο την εφάρμοσαν χρήσιμο θα ήταν να το μοιραστεί με μας Thanks εκ των προτέρων Συγκεκριμένα για τα safari πάντως δεν χρησιμοποίησα τίποτα extra…
|
|
|
Post by soto on Dec 25, 2021 18:27:20 GMT 2
Καλή εφαρμογή αλλά ξεθωριάζουν μετά από λίγο καιρό… Αν έχεις σκοπό να τα βάψεις ή κάτι άλλο, να σου δώσω τα δικά μου με 70 ευρώ που θα τα βγάλω μάλλον… Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά τα είχα ήδη παραγγείλει.. Για να δούμε. Για πόσο γρήγορο ξεθώριασμα μιλάμε; Τα έχω δυο περίπου χρόνια… Η διαφορά με τα αυθεντικά πλαστικά του αυτοκινήτου είναι εμφανής..
|
|
|
Post by stergiosds on Dec 26, 2021 21:07:18 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά τα είχα ήδη παραγγείλει.. Για να δούμε. Για πόσο γρήγορο ξεθώριασμα μιλάμε; Τα έχω δυο περίπου χρόνια… Η διαφορά με τα αυθεντικά πλαστικά του αυτοκινήτου είναι εμφανής.. Tώρα έχουνε παραγγελθεί... Για να τα δούμε και από κοντά! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
|
|
|
Post by stergiosds on Jan 22, 2022 12:35:12 GMT 2
Ήρθαν όλα τα πλαστικά! Τα έβαλα πάνω και ταιριάξαν τέλεια! Τα φρύδια θα τα κρατήσω, όχι όμως τα πλαινά, γιατί αγριεύουν πολύ το αυτοκίνητο.. Φαίνεται πιο OFF ROAD από αυτό που θα θέλαμε.. Βγάλαμε τα πλαϊνά προστατευτικά και τα δίνουμε: www.facebook.com/marketplace/item/1135773683916921/Σε ορισμένα θα πρέπει να αλλαχθεί η αυτοκόλλητη ταινία (δίνεται, αλλά βρίσκεται και στον ΚΑΥΚΑ).
|
|
fatsa
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 9/19
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/21
Όνομα: Kωστας
|
Post by fatsa on Apr 1, 2022 14:53:00 GMT 2
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 1, 2022 19:33:44 GMT 2
Και δεν είναι ψέμα🤣🤣🤣. Καλό μήνα μεγιες Κώστα!
|
|
fatsa
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 9/19
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 10/21
Όνομα: Kωστας
|
Post by fatsa on Apr 1, 2022 21:21:52 GMT 2
Και δεν είναι ψέμα🤣🤣🤣. Καλό μήνα μεγιες Κώστα! Καλο μηνα Νικολα.
|
|
acab
Newbie
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1,5dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Grey comet
Όνομα: Κώστας
|
Post by acab on Dec 13, 2022 14:34:41 GMT 2
Να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που έχετε βάλει τα πλαϊνά, χρειάζεται κάποια επιπλέον κόλλα τύπου σιλικόνης ή επαρκεί η ταινία διπλής όψης; (Μη τα ψάχνουμε κρίμα είναι) και αν ναι μπορείτε να προτείνεται κάποια; Και κάτι ακόμα σε τυχόν αφαίρεση τους υπάρχει περίπτωση από τις κόλλες να μείνουν σημάδια ή κάτι που να φαίνεται; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Dec 13, 2022 14:38:33 GMT 2
Να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που έχετε βάλει τα πλαϊνά, χρειάζεται κάποια επιπλέον κόλλα τύπου σιλικόνης ή επαρκεί η ταινία διπλής όψης; (Μη τα ψάχνουμε κρίμα είναι) και αν ναι μπορείτε να προτείνεται κάποια; Και κάτι ακόμα σε τυχόν αφαίρεση τους υπάρχει περίπτωση από τις κόλλες να μείνουν σημάδια ή κάτι που να φαίνεται; Ευχαριστώ Εγώ τα έβαλα και τα έβγαλα σχετικά άμεσα γιατί γεμίζουν λάσπη η οποία μένει μεταξύ πλαστικού και φτερού με ο,τι συνεπάγεται αυτό σε βάθος χρόνου...
|
|
goku84
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 12/2019
Κινητήρας: Blue dCi 1.5
Χρώμα: Comet Grey
Κατοχή από: 03/2021
Όνομα: Βασίλης
|
Post by goku84 on Dec 14, 2022 20:10:03 GMT 2
Να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που έχετε βάλει τα πλαϊνά, χρειάζεται κάποια επιπλέον κόλλα τύπου σιλικόνης ή επαρκεί η ταινία διπλής όψης; (Μη τα ψάχνουμε κρίμα είναι) και αν ναι μπορείτε να προτείνεται κάποια; Και κάτι ακόμα σε τυχόν αφαίρεση τους υπάρχει περίπτωση από τις κόλλες να μείνουν σημάδια ή κάτι που να φαίνεται; Ευχαριστώ Τα πλαϊνά και τα φρυδακια τα έδωσα και μου τα πέρασαν στην αντιπροσωπεία. Αμφιβάλλω αν βάλανε επιπλέον κόλλα μιας και στις οδηγίες δεν προβλέπεται. Τα έχω πάνω από ένα χρόνο και δεν είχα κανένα θέμα παρόλο που έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα σε αυτό τον χρόνο σε Εθνική άρα και μεγαλύτερες ταχύτητες (120_130χλμ).
|
|
dentexgs
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 D
Χρώμα: Sand
Κατοχή από: 2018
Όνομα: Δημήτρης
|
Post by dentexgs on Dec 31, 2022 12:34:40 GMT 2
Καλησπέρα και Χρόνια πολλα. Το moto-dynamic από Πολωνία υπάρχει ακόμα ή έκλεισε? Ξέρει κάποιος γιατί θέλω να παραγγείλω τα φρυδακια.
|
|
|
Post by ktgeo on Jan 6, 2023 21:33:50 GMT 2
Να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που έχετε βάλει τα πλαϊνά, χρειάζεται κάποια επιπλέον κόλλα τύπου σιλικόνης ή επαρκεί η ταινία διπλής όψης; (Μη τα ψάχνουμε κρίμα είναι) και αν ναι μπορείτε να προτείνεται κάποια; Και κάτι ακόμα σε τυχόν αφαίρεση τους υπάρχει περίπτωση από τις κόλλες να μείνουν σημάδια ή κάτι που να φαίνεται; Ευχαριστώ Εγω πήρα από ebay από Ρωσία κάτι ιμιτασιόν που είχαν διπλής όψης ταινίας. Μετά από ένα χρόνο εφαρμογής... Στα φρυδακια φτερών και στα πλαϊνά της πόρτας, δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι ασταθής και μάλιστα το πλένω και με πειστικό. Αν γίνει σωστά η εφαρμογή δεν νομιζω ότι χρειάζεται έξτρα κόλλα.
|
|