|
Post by marios on Oct 12, 2018 15:11:13 GMT 2
65000. Τώρα είμαι 75000...
|
|
|
Post by nxat on Dec 11, 2018 20:39:27 GMT 2
Καλησπέρα και από μένα, το Duster (1.5dci sportive 4x4) αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2018 και έχω ήδη διανύσει 17000κμ. Δεν έχω βγει πολύ εκτός δρόμου και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού και την βάση του καθίσματος του οδηγού... Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο χαλά την πολύ καλή γενική εικόνα! Το αυτοκίνητο τρίζει και συντονίζει παρά πολύ από την κεντρική κονσόλα (ίσως τα συρματόσχοινα του εξαερισμού) και από το ταμπλό και την πλαφονιερα. Το έχω αναφέρει δύο φορές στην Lion αλλά η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα...!!!! Απλώς προσπάθησαν λίγο στην πλαφονιερα βάζοντας κάποιο μονωτικό υλικό που δεν βελτίωσε και πολύ τα πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ίσως πρέπει να πιέσω περισσότερο! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αν στον πρώτο χρόνο κάνει αυτό σκεφτείτε τι θα γίνεται σε τρία ή περισσότερα χρόνια...!!!!!
Νίκος
|
|
|
Post by gouris on Dec 11, 2018 20:55:44 GMT 2
μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού Τι εννοείς??
|
|
|
Post by nxat on Dec 11, 2018 20:57:14 GMT 2
μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού Τι εννοείς?? Την αντίσταση του μοτέρ του εξαερισμού που ρυθμίζει την ταχύτητα του μοτέρ του εξαερισμού...
|
|
|
Post by lksduster on Dec 11, 2018 21:36:51 GMT 2
Καλησπέρα και από μένα, το Duster (1.5dci sportive 4x4) αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2018 και έχω ήδη διανύσει 17000κμ. Δεν έχω βγει πολύ εκτός δρόμου και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού και την βάση του καθίσματος του οδηγού... Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο χαλά την πολύ καλή γενική εικόνα! Το αυτοκίνητο τρίζει και συντονίζει παρά πολύ από την κεντρική κονσόλα (ίσως τα συρματόσχοινα του εξαερισμού) και από το ταμπλό και την πλαφονιερα. Το έχω αναφέρει δύο φορές στην Lion αλλά η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα...!!!! Απλώς προσπάθησαν λίγο στην πλαφονιερα βάζοντας κάποιο μονωτικό υλικό που δεν βελτίωσε και πολύ τα πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ίσως πρέπει να πιέσω περισσότερο! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αν στον πρώτο χρόνο κάνει αυτό σκεφτείτε τι θα γίνεται σε τρία ή περισσότερα χρόνια...!!!!! Νίκος Φίλε μου δες παρακάτω την ανάρτησή μου σχετικά με το τρίξιμο της πλαφονιέρας...Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στο ίδιο.Εγώ ησύχασα... hellasduster.freeforums.net/thread/398/?page=3
|
|
|
Post by lksduster on Dec 11, 2018 21:37:57 GMT 2
Την αντίσταση του μοτέρ του εξαερισμού που ρυθμίζει την ταχύτητα του μοτέρ του εξαερισμού... Άλλο κακό μας βρήκε;🤔
|
|
|
Post by gouris on Dec 11, 2018 21:38:24 GMT 2
Την αντίσταση του μοτέρ του εξαερισμού που ρυθμίζει την ταχύτητα του μοτέρ του εξαερισμού... Οκ κατάλαβα. Δηλαδή δεν δούλευε ο ανεμιστήρας του εξαερισμού. Όπως τό έγραψες νόμιζα ότι είχε αντίσταση για τον θερμό αέρα
|
|
|
Post by nxat on Dec 11, 2018 21:39:08 GMT 2
Την αντίσταση του μοτέρ του εξαερισμού που ρυθμίζει την ταχύτητα του μοτέρ του εξαερισμού... Οκ κατάλαβα. Δηλαδή δεν δούλευε ο ανεμιστήρας του εξαερισμού. Όπως τό έγραψες νόμιζα ότι είχε αντίσταση για τον θερμό αέρα Σωστά δούλευε μόνο στην maximum ταχύτητα...
|
|
vagdus
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: 4x4 Sportive
Χρώμα: Grey Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 5/2018
|
Post by vagdus on Dec 12, 2018 16:33:22 GMT 2
Καλησπέρα και από μένα, το Duster (1.5dci sportive 4x4) αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2018 και έχω ήδη διανύσει 17000κμ. Δεν έχω βγει πολύ εκτός δρόμου και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού και την βάση του καθίσματος του οδηγού... Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο χαλά την πολύ καλή γενική εικόνα! Το αυτοκίνητο τρίζει και συντονίζει παρά πολύ από την κεντρική κονσόλα (ίσως τα συρματόσχοινα του εξαερισμού) και από το ταμπλό και την πλαφονιερα. Το έχω αναφέρει δύο φορές στην Lion αλλά η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα...!!!! Απλώς προσπάθησαν λίγο στην πλαφονιερα βάζοντας κάποιο μονωτικό υλικό που δεν βελτίωσε και πολύ τα πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ίσως πρέπει να πιέσω περισσότερο! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αν στον πρώτο χρόνο κάνει αυτό σκεφτείτε τι θα γίνεται σε τρία ή περισσότερα χρόνια...!!!!! Νίκος Ποιος νοιάζεται τί θα γίνει σε 3-4 χρόνια; Αστειεύομαι....Το αμάξι όντως έχει τριγμούς. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη σημασία στην αξιοπιστία (ως πρώην Χοντάκιας είμαι καλομαθημένος σε αυτόν τον τομέα). Αυτό όμως θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου. Πάντως γνωρίζω κάποια Duster I με πολύ κακή μεταχείριση που δεν είχαν θέματα. Ας ελπίσουμε ότι και το facelift θα είναι το ίδιο αξιόπιστο. *Να πω εδώ ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην σκληρότητα της ανάρτησης μεταξύ 2WD vs 4WD. Τα 4χ4 είναι πιο σκληρό γι αυτό και τρίζει περισσότερο.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Dec 12, 2018 16:47:55 GMT 2
25000 χλμ μοντέλο 7/2017. Όι μονες βλάβες, ο διακόπτης των φλας που μια στις 20 φορές δεν κλείνει μόνος του και η κλειδαριά της πίσω πόρτας λόγω αστοχίας υλικού.
|
|
|
Post by nxat on Dec 13, 2018 0:12:13 GMT 2
Καλησπέρα και από μένα, το Duster (1.5dci sportive 4x4) αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2018 και έχω ήδη διανύσει 17000κμ. Δεν έχω βγει πολύ εκτός δρόμου και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει την αντίσταση του εξαερισμού και την βάση του καθίσματος του οδηγού... Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο χαλά την πολύ καλή γενική εικόνα! Το αυτοκίνητο τρίζει και συντονίζει παρά πολύ από την κεντρική κονσόλα (ίσως τα συρματόσχοινα του εξαερισμού) και από το ταμπλό και την πλαφονιερα. Το έχω αναφέρει δύο φορές στην Lion αλλά η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα...!!!! Απλώς προσπάθησαν λίγο στην πλαφονιερα βάζοντας κάποιο μονωτικό υλικό που δεν βελτίωσε και πολύ τα πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Αν συμβαίνει μόνο σε εμένα ίσως πρέπει να πιέσω περισσότερο! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αν στον πρώτο χρόνο κάνει αυτό σκεφτείτε τι θα γίνεται σε τρία ή περισσότερα χρόνια...!!!!! Νίκος Ποιος νοιάζεται τί θα γίνει σε 3-4 χρόνια; Αστειεύομαι....Το αμάξι όντως έχει τριγμούς. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη σημασία στην αξιοπιστία (ως πρώην Χοντάκιας είμαι καλομαθημένος σε αυτόν τον τομέα). Αυτό όμως θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου. Πάντως γνωρίζω κάποια Duster I με πολύ κακή μεταχείριση που δεν είχαν θέματα. Ας ελπίσουμε ότι και το facelift θα είναι το ίδιο αξιόπιστο. *Να πω εδώ ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην σκληρότητα της ανάρτησης μεταξύ 2WD vs 4WD. Τα 4χ4 είναι πιο σκληρό γι αυτό και τρίζει περισσότερο. Το πρόβλημα δεν είναι οι τριγμοί, αλλά το ότι συντονίζει...!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 13, 2018 7:02:58 GMT 2
25000 χλμ μοντέλο 7/2017. Όι μονες βλάβες, ο διακόπτης των φλας που μια στις 20 φορές δεν κλείνει μόνος του και η κλειδαριά της πίσω πόρτας λόγω αστοχίας υλικού. 7/2017 και το δικό μου,το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει και μένα ο διακόπτης των φλάς.Τ ο θεώρησα επουσιώδες και δεν το ανέφερα.Εσύ το είπες στην αντιπροσωπεία σαν πρόβλημα;
|
|
|
Post by hlias3 on Dec 13, 2018 9:37:52 GMT 2
Ο συντονισμός υπάρχει κυρίως όταν είσαι με χαμηλές στροφές και μεγάλη ταχύτητα στο κιβώτιο αλλά το ίδιο περίπου έκανε και ένα Yaris diesel που οδηγούσα για λίγο διάστημα. Μου φαίνεται φυσιολογικό λόγο της φύσης του diesel ( τραχιά λειτουργία κλπ ). Βέβαια στο εξωτερικό που έχω οδηγήσει αρκετά diesel όλα αυτόματα, δεν υπήρχε κανένας συντονισμός. Βέβαια μιλάμε για αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού και τιμής οπότε καμία σύγκριση. Εν προκειμένω για μένα είναι φυσιολογικό και εντός πλαισίων. Δεν ξέρω αν το ίδιο γίνετε στο Qashkai ή στην GLA και στην A Class που φοράνε τον ίδιο κινητήρα αλλά εντάξει είπαμε...
Υ. Γ. Vagdus, Χοντάκιας και γω αλλά πρώην πρώην δλδ το προπροηγούμενο αυτοκίνητο. 15 χρόνια ΜΗΔΈΝ προβλήματα, απίστευτο.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Dec 13, 2018 11:28:45 GMT 2
25000 χλμ μοντέλο 7/2017. Όι μονες βλάβες, ο διακόπτης των φλας που μια στις 20 φορές δεν κλείνει μόνος του και η κλειδαριά της πίσω πόρτας λόγω αστοχίας υλικού. 7/2017 και το δικό μου,το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει και μένα ο διακόπτης των φλάς.Τ ο θεώρησα επουσιώδες και δεν το ανέφερα.Εσύ το είπες στην αντιπροσωπεία σαν πρόβλημα; Μετά από έλεγχο που έκαναν δεν τους το εμφάνιζε..... Βέβαια το πιο σωστό μου το είπε ο ηλεκτρολόγος. Μου λέει ότι αν δεν σε ενοχλεί άστο γιατί όταν ξεκουμπωνουν τα πλαστικά κολόνες, τιμόνια κτλ ποτέ δεν μπαίνουν όπως ήταν από το εργοστάσιο....
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 13, 2018 12:41:40 GMT 2
Θα ακολουθήσω κι εγώ λοιπόν την συμβουλή του ηλεκτρολόγου.
|
|