|
Post by teo on Nov 29, 2021 12:38:35 GMT 2
Τα νεότερα είναι ότι δεν υπάρχουν νεότερα. Πιθανόν να αρχίσουν στις αρχές Δεκέμβρη, λίγο δύσκολο. Έχουν να διευθετήσουν ακόμη πολλά προβλήματα. Ο φίλος διεκπεραιωτής θα με ενημερώσει όταν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.
|
|
|
Post by gprot on Nov 30, 2021 1:12:02 GMT 2
Τα νεότερα είναι ότι δεν υπάρχουν νεότερα. ... Τα 'πες όλα!!!! Για νέα παράταση το βλέπω. Προσωπικά δεν με χαλάει και το τωρινό καθεστώς
|
|
|
Post by teo on Apr 15, 2022 13:12:42 GMT 2
Κάτι έχει αρχίσει. Όχι όπως το περιμέναμε. Γενικά αλαλούμ!! Άλλα ζητάει το ένα υπουργείο (Μπραχάμι) άλλα το άλλο (Πειραιάς).
Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μιλήσει με τον διεκπεραιωτή που φτιάχνει τα δικά μου χαρτιά για το τρέιλερ. Γεώργιος Κουτσοσίμος τηλ: 6944700068 (είναι και Dusterάς) Οπωσδήποτε να τον ενημερώσετε ότι παίρνετε τηλ από το Duster club.
|
|
|
Post by teo on Apr 15, 2022 14:35:49 GMT 2
Η νέα μου πινακίδα για το τρέιλερ. 
|
|
|
Post by petran2 on Apr 19, 2022 9:09:10 GMT 2
Ευχαριστουμε Τεο για την ενημερωση μαλλον πρεπει να παρω τρειλερ καινουριο γιατι αυτο που εχω δεν εχει χαρτια.
|
|
|
Post by teo on Apr 19, 2022 14:20:18 GMT 2
Ευχαριστουμε Τεο για την ενημερωση μαλλον πρεπει να παρω τρειλερ καινουριο γιατι αυτο που εχω δεν εχει χαρτια. Πάρε τον τηλ. Πιθανόν να μπορεί να στο φτιάξει.
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comete Grey
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Apr 19, 2022 21:02:51 GMT 2
Εδώ εγώ έχω τροχόσπιτο χωρίς χαρτιά... Το βλέπω να μένει για πάντα στο κάμπινγκ που είναι ήδη ( όχι ότι με χαλάει εκεί αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το μετακινήσω αν και όποτε θελήσω...).
|
|
|
Post by thanasisp on May 3, 2022 22:55:23 GMT 2
Teo σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή και εγώ τον Κουτσόσπυρο και σήμερα η Τρίτη είχα την καινούρια άδεια για το τρέιλερ (χτες ήταν αργία). Άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.
|
|
|
Post by dg109 on May 25, 2022 16:26:04 GMT 2
Παιδιά εγω πηγα χωρίς να έχω διαβασει την σελίδα εδω στην ALFA HELLAS (απ΄εκεί που είχα παρει το τρειλερ μου ) και μου ζήτησαν 250 ευρω για την εκδοση για τις πινακίδες... Μου φαινονται υπερβολικα , εσας? (δεν είχα δει δυστηχως την αναρτηση του ΤΕΟ αν και δεν μπορεσα να πιασω το τηλ που εβαλε) www.vrisko.gr/details/3466bicc1g7hd7aa7h_ia3cd7_6ick7d
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on May 25, 2022 18:17:21 GMT 2
Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που μπορείς να κάνεις εύκολα μόνος σου. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία οπότε πήρα την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσω συν κάποιες φώτο του τρέιλερ που βγάζεις. Μέτα μηχανολόγο να χτυπήσει τον καινούργιο αριθμό και βεβαίωση από αυτόν (25 ευρώ).Τα πηγαίνεις στην διεύθυνση μεταφορών πληρώνεις ένα παράβολο 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά δεν έφτασα ακόμα εκεί παίρνεις τις πινακίδες και έφυγες. Αυτά τουλάχιστον ισχύουν στην δικιά μου περίπτωση ψαξτο λίγο πάντως.
|
|
dimitri
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Καφέ
|
Post by dimitri on May 27, 2022 14:42:03 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα τις πινακίδες για το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο μου και πήγα να το ασφαλίσω. Ο ασφαλιστής μου πρότεινε να το ασφαλίσουμε στην interamerican με ένα υπερβολικό κόστος της τάξης των 150 ευρώ το χρόνο!!!!! Όσοι από σας έχετε βγάλει πινακίδες για το τροχόσπιτο σε ποια ασφαλιστική το έχετε και με πόσα χρήματα  Ο ασφαλιστής μου είπε ότι ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν αυτόνομα τα τρέιλερ και οι τιμές είναι αυτές... Μου φαίνεται ότι με κοροϊδεύει... Όσο είχα την άδεια ρυμούλκησης πάνω στο αυτοκίνητο πλήρωνα περίπου 25 ευρώ επιπλέον το χρόνο στο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου. Όποιος έχει προσωπική εμπειρία στο θέμα αυτό ας με βοηθήσει.
|
|
|
Post by vagg75 on May 27, 2022 14:48:04 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα τις πινακίδες για το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο μου και πήγα να το ασφαλίσω. Ο ασφαλιστής μου πρότεινε να το ασφαλίσουμε στην interamerican με ένα υπερβολικό κόστος της τάξης των 150 ευρώ το χρόνο!!!!! Όσοι από σας έχετε βγάλει πινακίδες για το τροχόσπιτο σε ποια ασφαλιστική το έχετε και με πόσα χρήματα  Ο ασφαλιστής μου είπε ότι ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν αυτόνομα τα τρέιλερ και οι τιμές είναι αυτές... Μου φαίνεται ότι με κοροϊδεύει... Όσο είχα την άδεια ρυμούλκησης πάνω στο αυτοκίνητο πλήρωνα περίπου 25 ευρώ επιπλέον το χρόνο στο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου. Όποιος έχει προσωπική εμπειρία στο θέμα αυτό ας με βοηθήσει. Δημήτρη καλησπέρα. Αν θυμάμαι καλά στην Hellas direct το έχουν ήδη μέσα στις καλύψεις του συμβολαίου χωρίς έξτρα χρέωση. Αν το έχει αλλάξει αυτόν τον καιρό να πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Κάνε μία προσπάθεια να το δεις στο σάιτ της ή να ρωτήσεις την εταιρεία.
|
|
|
Post by teo on May 27, 2022 15:17:51 GMT 2
Επιβεβαιώνω. Η Hellas direct που είμαι ασφαλισμένος δεν μου ζήτησε ούτε ένα ευρώ για το τρέιλερ. Αναφέρει όμως ότι το καλύπτει μόνο για αστική ευθύνη (πρέπει να ρωτήσω τι σημαίνει αυτό σε περίπτωση ατυχήματος).
|
|
dimitri
Newbie
|
Post by dimitri on May 27, 2022 15:21:36 GMT 2
Με τον καινούργιο νόμο όσοι βγάζουν πινακίδες κυκλοφορίας για τα τρέιλερ και τα τροχόσπιτα παίρνουν και ξεχωριστή άδεια κυκλοφορίας για αυτά. Έτσι θεωρούνται αυτόνομα οχήματα και ασφαλίζονται μόνα τους. Οι τιμές όμως που βρίσκω είναι πανάκριβες... photos.app.goo.gl/sJVeqamtqL7xXsoz7
|
|
dimitri
Newbie
|
Post by dimitri on May 27, 2022 17:09:09 GMT 2
Στο ασφαλιστήριο που έχετε φαίνεται ο αριθμός πινακίδας του τρέιλερ?
|
|