|
Post by odyDuster on Oct 31, 2017 17:23:46 GMT 2
|
|
makwolf
New Member
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: Μαυρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06/2014
|
Post by makwolf on Nov 2, 2017 15:45:31 GMT 2
Οχι. Τον χωρο μεταξυ των πισω πατακιων δεν τον καλυπτουν..
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 2, 2017 16:56:19 GMT 2
Τα αυθεντικά αν δεν κάνω λάθος δεν καλύπτουν και το υποποδιο, το χώρο αριστερά που ξεκουράζεται το αριστερό ποδι. Υπαρχουν μη αυθεντικά παραλία στο daciamag και αλλου που καλύπτουν αυτό το κομματι, αλλά και πίσω αναμεσα στα δυο πατακια Παλιά είχα τα είχα αγοράσει απο το Daciamag τα γνήσια για το προηγούμενο Duster.Στο καινούριο μου τα κάνανε δώρο απο την αντιπροσωπεία και καλύπτουν και το υποπόδιο που δεν καλυπτόταν απο τα περασμένα.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Nov 3, 2017 0:54:13 GMT 2
Παιδιά εγώ έχω τα αυθεντικά (αυτά ζήτησα ως δώρο μαζί με υποβραχιόνιο) και είναι μια χαρά. Από μυρωδιές τπτ απολύτως!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2017 4:46:12 GMT 2
Κι εγώ από την παραλαβή, ως δώρο είχα και πατάκια. Αυτά είναι υφασμάτινα με λογότυπο ντάστερ και κουμπωτά. Βέβαια χωρίς αυτά ως δώρο, δεν γνωρίζω πως παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο κι αν με έπιασαν κορόιδο. Αλλά δε βαριέσαι...από πάνω έβαλα κάτι λαστιχένια σκάφες που είχα στο παλιό αυτοκίνητο μια 15ετία τώρα, είναι σαν καινούρια παρά τα χρόνια κατοχής και χρήσης, τα χα πάρει από πράκτικερ ακριβά τότε και υποπόδιο το καλύπτουν ανεπαρκώς μεν αλλά κάνουν άριστα τη δουλειά τους και έκατσαν μια χαρά.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 4, 2017 9:18:29 GMT 2
Εγώ πάλι από το πρακτικερ επέλεξα ένα λαστιχένιο προστατευτικό όχι ιδιαίτερης αξίας και το προσάρμοσα στο δάπεδο του χώρου αποσκευών. Δεν εφαρμόζει ακριβώς στο δάπεδο αλλά το υπερκαλύπτει καθώς έχει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα γνήσια πατάκια που μου είχαν κάνει δώρο έχουν το λογότυπο duster, είναι κουμπωτά στην θέση του οδηγού και ως μοκέτα - ποιότητα μια χαρά μου βγήκαν. Όπως έγραψα παραπάνω δεν καλύπτουν το υποπόδιο αλλά και το κανάλι ανάμεσα στους πίσω επιβάτες. Ειδικά πίσω αυτό με ενοχλεί λίγο μιας και η μοκέτα στο σημείο αυτό σκονίζεται και λερώνεται πιο συχνά όντας ακάλυπτη... Anyway έχω μάθει να ζω με αυτό. :-)
|
|
|
Post by dusterman on Nov 4, 2017 19:13:53 GMT 2
Εγώ πήρα τα αυθεντικά λαστιχένια του Duster Phase I (2010-2013) από LZparts. Δεν θυμάμαι πόσο αλλά γύρω στο πενηντάρικο. Είναι εξαιρετικά και δεν μυρίζουν καθόλου! Για το Duster Phase II (2014-2017) είναι λίγο διαφορετικά. Δεν ξέρω αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης διαφορά μπορεί να υπάρχει στα 4Χ4 και 4Χ2. Γενικά θέλει λίγο ψάξιμο ανάλογα το μοντέλο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 5, 2017 10:30:21 GMT 2
Δεν νομίζω ότι υφίστανται διαφορές όσον αφορά τις διαστάσεις στα πατάκια που αφορούν την πρώτη γενιά και την δεύτερη αλλά ούτε και τις εκδόσεις 4Χ4 και 4Χ2. Οι διαφορές σε χώρους εντοπίζονται μόνο στους χώρους αποσκευών του 4Χ4 και 4Χ2 όπου το 4Χ2 υπερέχει ελαφρά. Οι βελτιώσεις που έγιναν στην facelift εκδοχή του duster αφορούσαν στο ταμπλό, τις θέσεις των διακοπτών ηλεκτρικών παραθύρων και την αντικατάσταση της πίσω εταζέρας όσον αφορά το εσωτερικό και τα νέα φωτιστικά σώματα, μπάρες οροφής και αλουμινένιες ζάντες όσον αφορά το εξωτερικό μέρος.Οι διαστάσεις εσωτερικά και εξωτερικά παρέμειναν αμετάβλητες. Υπάρχουν βέβαια διάφορα έξτρα που από την μια γενιά μπορεί να μην ταιριάζουν στην άλλη (όπως οι σχάρες πχ) αλλά στα πατάκια περισσότερο μιλάμε για νέα σχέδια κλπ. Δεν βλέπω το λόγο κάποιος με duster του 2010 να μη μπορεί να βάλει πατάκια που προσφέρονται τώρα για τα duster του 2017. Με τον ερχομό του νέου μοντέλου βέβαια όχι λίγο αλλά πολύ ψάξιμο και προσοχή θα χρειάζεται :-) Πάντως ο Κώστας Παπ. θα μπορούσε επί του θέματος να μας ξεκαθαρίσει τι είναι πρέπει και τι δεν χρειάζεται να προσέξουμε.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 5, 2017 10:51:48 GMT 2
Δεν νομίζω ότι υφίστανται διαφορές όσον αφορά τις διαστάσεις στα πατάκια που αφορούν την πρώτη γενιά και την δεύτερη αλλά ούτε και τις εκδόσεις 4Χ4 και 4Χ2. Οι διαφορές σε χώρους εντοπίζονται μόνο στους χώρους αποσκευών του 4Χ4 και 4Χ2 όπου το 4Χ2 υπερέχει ελαφρά. Οι βελτιώσεις που έγιναν στην facelift εκδοχή του duster αφορούσαν στο ταμπλό, τις θέσεις των διακοπτών ηλεκτρικών παραθύρων και την αντικατάσταση της πίσω εταζέρας όσον αφορά το εσωτερικό και τα νέα φωτιστικά σώματα, μπάρες οροφής και αλουμινένιες ζάντες όσον αφορά το εξωτερικό μέρος.Οι διαστάσεις εσωτερικά και εξωτερικά παρέμειναν αμετάβλητες. Υπάρχουν βέβαια διάφορα έξτρα που από την μια γενιά μπορεί να μην ταιριάζουν στην άλλη (όπως οι σχάρες πχ) αλλά στα πατάκια περισσότερο μιλάμε για νέα σχέδια κλπ. Δεν βλέπω το λόγο κάποιος με duster του 2010 να μη μπορεί να βάλει πατάκια που προσφέρονται τώρα για τα duster του 2017. Με τον ερχομό του νέου μοντέλου βέβαια όχι λίγο αλλά πολύ ψάξιμο και προσοχή θα χρειάζεται :-) Πάντως ο Κώστας Παπ. θα μπορούσε επί του θέματος να μας ξεκαθαρίσει τι είναι πρέπει και τι δεν χρειάζεται να προσέξουμε. Αν και το δικό μου είναι άσπρο,χαχαχα! και το πήρα το 2017,δεν ειναι το ΜΥ17 νομίζω θα λέγεται? Διαφορές μεγάλες στις ράγες οροφής,όπου και την πάτησα με την σχάρα,και στα εμπρός φώτα.Οπως λες κι εσύ θέλει προσοχή στις παραγγελίες που θα κάνουμε οσον αφορά το μοντέλο μας.Καλή Κυριακή.
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 11, 2017 12:10:29 GMT 2
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 12, 2017 10:35:08 GMT 2
Δες και στα sites του εξωτερικού μήπως βγαίνουν φθηνότερα.
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 12, 2017 10:38:10 GMT 2
Τα ειδα με τα μεταφορικα βγαινει σχεδον ιδια...αντε να βγω 8-10ε παραπανω...και αν δεν ταιριαζουν εχω επιλογη να τα επιστρεψω γι'αυτο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 12, 2017 10:41:42 GMT 2
Πάντως όπως κ να χει να πάρεις και κοίτα να είναι <<σκάφες>>, το από πού, από όπου σε συμφέρει...
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 18, 2017 13:27:23 GMT 2
Παιδια σημερα αγορασα τα παραπανω πατακια που ελεγα....καλυπτουν ολο το χωρο στο πατωμα κ εχουν μια μυρωδια βανιλιας,αν σας εδιχνα το 'μαμα'θα το καιγατε δεν θα το πλενατε χαχα,παει κ αυτο!!!
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 18, 2017 13:31:58 GMT 2
Παιδια σημερα αγορασα τα παραπανω πατακια που ελεγα....καλυπτουν ολο το χωρο στο πατωμα κ εχουν μια μυρωδια βανιλιας,αν σας εδιχνα το 'μαμα'θα το καιγατε δεν θα το πλενατε χαχα,παει κ αυτο!!! Πολύ ωραία! Βγάλε και καμια φωτο 
|
|