tasospontios
Junior Member

My power my family
Μάρκα: Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1000 lpg
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Τασος
|
Post by tasospontios on Feb 10, 2021 14:22:23 GMT 2
Καλημέρα, το επιβαιβεωνω και γω όπως ο προλαλισαντας. Πήρα από τον φιλο teo προχθές το σκαφακι το γνήσιο για πίσω και είναι παρα πολύ καλό. Ταιριάζει απόλυτα και τα γατζάκια πέφτουν στο πλάι και δεν έχεις πρόβλημα. Και γω δύο καθισματακια isofix έχω και δεν έχω θέμα.. τα εχεις δεσει στα γατζακια; Ναι έχω ρίξει τις άγκυρες (έτσι λέγονται) τα έχω δέσει στα κρικακια τα έχω πατήσει κάτω και οι ιμάντες με τις άγκυρες προεξέχουν από το πλάι χωρίς να ενοχλούν καθόλου.. 👍👍
|
|
|
Post by Nik on Feb 10, 2021 14:59:36 GMT 2
τα εχεις δεσει στα γατζακια; Ναι έχω ρίξει τις άγκυρες (έτσι λέγονται) τα έχω δέσει στα κρικακια τα έχω πατήσει κάτω και οι ιμάντες με τις άγκυρες προεξέχουν από το πλάι χωρίς να ενοχλούν καθόλου.. 👍👍 δεν ειχα ιδεα οτι πατιουνται, τωρα λυνεται η απορια μου, για αυτο ειχα σκαλωσει. πηγα και το ειδα ο ιδιος. σε ευχαριστω!
|
|
gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Feb 12, 2021 13:08:30 GMT 2
Καλησπέρα, εγώ με το σκαφακι το original που έχω δε έχω κόψει τίποτα. Δένεις τα γατζακια isofix κανονικά κ απλά περνάει από το πλάι. Αν βγάλω φωτογραφία μια μέρα θα την ανεβάσω.Η θέση είναι λίγο άβολη είναι η αλήθεια, αλλά δε χρειάζεται τροποποιήσεις. ναι μια φωτογραφία θα έλυνε τις απορίες μου η αλήθεια είναι.. σε ευχαριστώ πάντως! i.imgur.com/COR1kTy.jpg
|
|
|
Post by Nik on Feb 12, 2021 13:44:35 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο!
|
|