|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Aug 31, 2018 18:36:54 GMT 2
Παιδιά τα πατάκια μου στο Duster 2 είναι απογοήτευση και δεν προστατεύουν το σημείο που πατάει το αριστερό πόδι με αποτέλεσμα ήδη να λιώνω την κολλημένη μοκέτα! Πρέπει άμεσα να πάρω λαστιχένια. Ποια προτείνετε για Duster 2? Θα ήθελα επίσης λαστιχενιο πατάκι τύπου 'σκαφης' για το πορτ μπαγαζ. Έχει κανείς κάτι να προτείνει?? Έχε υπόψιν σου,οτι το γνήσιο τύπου σκάφης για το πορτμπαγκάζ δεν είναι λαστιχένιο με αποτέλεσμα αν τα πράγματα στον χώρο αυτό δεν ειναι σφηνομένα μεταξύ τους να γλυστράνε στις στροφές.Εγώ αγόρασα απο το Πράκτικερ τέσσερις λαστιχένιες επιφάνειες που καλύψανε όλο το πάτωμα και έλυσα το πρόβλημα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 1, 2018 0:18:35 GMT 2
Ευχαριστώ! Θα το έχω κατά νου!! Το θέμα είναι να βρω πρώτα ποια πατάκια πρέπει να πάρω και από που. Να πάω στην αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη λέτε?
Οποίος ξέρει για Duster 2 please help!
|
|
|
Post by odyDuster on Sept 1, 2018 1:07:42 GMT 2
Ευχαριστώ! Θα το έχω κατά νου!! Το θέμα είναι να βρω πρώτα ποια πατάκια πρέπει να πάρω και από που. Να πάω στην αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη λέτε? Οποίος ξέρει για Duster 2 please help! Δείτε και απo daciamag, έχουμε και έκπτωση σαν μέλη του Club. hellasduster.freeforums.net/thread/141/daciamag-com
|
|
|
Post by ktgeo on Sept 1, 2018 10:21:36 GMT 2
Τα λαστιχένια πατάκια, που μου δωσαν στην παραλαβή του αυτοκινήτου, κάνουν απίστευτη εφαρμογή και ειναι πολύ βολικά. Δεν δίνουν αίσθηση premium φυσικά, αλλά είναι σούπερ βολικά. Επίσης το σκαφακι του χώρου αποσκευών που μου καναν δώρο, ειναι λαστιχένιο εμένα, και νομίζω ότι είναι και το αυθεντικό. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λέτε παραπάνω. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και φωτογραφία αν θέλει κάποιος.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 5, 2018 17:34:18 GMT 2
Τα λαστιχένια πατάκια, που μου δωσαν στην παραλαβή του αυτοκινήτου, κάνουν απίστευτη εφαρμογή και ειναι πολύ βολικά. Δεν δίνουν αίσθηση premium φυσικά, αλλά είναι σούπερ βολικά. Επίσης το σκαφακι του χώρου αποσκευών που μου καναν δώρο, ειναι λαστιχένιο εμένα, και νομίζω ότι είναι και το αυθεντικό. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λέτε παραπάνω. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και φωτογραφία αν θέλει κάποιος. Αυτά που σου έδωσαν καλύπτουν το foot rest?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 5, 2018 17:35:09 GMT 2
Ευχαριστώ! Θα το έχω κατά νου!! Το θέμα είναι να βρω πρώτα ποια πατάκια πρέπει να πάρω και από που. Να πάω στην αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη λέτε? Οποίος ξέρει για Duster 2 please help! Δείτε και απo daciamag, έχουμε και έκπτωση σαν μέλη του Club. hellasduster.freeforums.net/thread/141/daciamag-comΑν έψαξα καλά, δεν είδα κάτι σε duster 2 με αριστερό τιμόνι που να καλύπτει το foot rest.
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 5, 2018 19:49:38 GMT 2
|
|
|
Post by ktgeo on Sept 5, 2018 21:24:06 GMT 2
Σωστά και εγώ νομίζω ότι αυτά έχω!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 5, 2018 21:52:52 GMT 2
Thanks! Ποια είναι η διαφορά των 2?? Έχει συρτάρι κάτω από το κάθισμα? Ή δεν το πρόσεξα ή το δικό μου δεν έχει. Μήπως έχει στην πλούσια έκδοση?
|
|
|
Post by annouvis on Sept 6, 2018 8:59:49 GMT 2
Εγώ έβαλα αυτά και σώθηκα (Ελληνική πατέντα)..χαχαχαχαχαχα😂😂 
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 6, 2018 9:25:51 GMT 2
Εγώ έβαλα αυτά και σώθηκα (Ελληνική πατέντα)..χαχαχαχαχαχα😂😂  Αυτό πέρα απ' την πλάκα είναι εν δυνάμει επικίνδυνο. Αν σε μια επείγουσα κατάσταση μπλεχτεί ανάμεσα στα πόδια σου και στα ποδοστήρια θα 'χεις πρόβλημα.
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 6, 2018 9:27:38 GMT 2
Ποια είναι η διαφορά των 2?? Έχει συρτάρι κάτω από το κάθισμα? Ή δεν το πρόσεξα ή το δικό μου δεν έχει. Μήπως έχει στην πλούσια έκδοση? Δες τι έχεις και αγόρασε το ανάλογο για να είσαι οκ.
|
|
|
Post by annouvis on Sept 6, 2018 10:22:54 GMT 2
Εγώ έβαλα αυτά και σώθηκα (Ελληνική πατέντα)..χαχαχαχαχαχα😂😂  Αυτό πέρα απ' την πλάκα είναι εν δυνάμει επικίνδυνο. Αν σε μια επείγουσα κατάσταση μπλεχτεί ανάμεσα στα πόδια σου και στα ποδοστήρια θα 'χεις πρόβλημα. Ελπίζω πώς κάνεις πλάκα...έτσι..  Αν δεν το έχεις δοκιμάσει...πώς έχεις άποψη..?? 30 χρόνια που το χρησιμοποιώ, δεν κουνιέται ούτε εκατοστό..!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 6, 2018 11:55:24 GMT 2
Αυτό πέρα απ' την πλάκα είναι εν δυνάμει επικίνδυνο. Αν σε μια επείγουσα κατάσταση μπλεχτεί ανάμεσα στα πόδια σου και στα ποδοστήρια θα 'χεις πρόβλημα. Ελπίζω πώς κάνεις πλάκα...έτσι..  Αν δεν το έχεις δοκιμάσει...πώς έχεις άποψη..?? 30 χρόνια που το χρησιμοποιώ, δεν κουνιέται ούτε εκατοστό..!!! Σαν την Ελληνική πατέντα τπτ αλλο... Και όταν οι άλλοι πήγαιναν εσύ γυρίζες... Ωραίος....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 6, 2018 14:31:32 GMT 2
Σεμεδάκι στο ταμπλό?  😂
|
|