|
Post by lksduster on Oct 23, 2019 14:30:52 GMT 2
Παιδιά στα πίσω πατάκια μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητο velcro (το γνωστό κριτς κρατς!) στο κάτω μέρος για να γατζώνουν στην μοκέτα και δεν πάνε πουθενά!
|
|
|
Post by dusterman on Oct 23, 2019 16:27:25 GMT 2
Αυτά είναι πολύ καλά πατάκια γιατί φτάνουν ψηλά κάτω από τα πεντάλ. Άραγε τι διαφορές να έχει το Duster II από το I; Να μπαίνουν άραγε αυτά και στο Ι; Το έχει δοκιμάσει κανένας;
|
|
dusterbour
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Κινητήρας: 1.5 dci 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2-1-2018
|
Post by dusterbour on Oct 24, 2019 5:12:53 GMT 2
Αυτά είναι πολύ καλά πατάκια γιατί φτάνουν ψηλά κάτω από τα πεντάλ. Άραγε τι διαφορές να έχει το Duster II από το I; Να μπαίνουν άραγε αυτά και στο Ι; Το έχει δοκιμάσει κανένας;
Εγω το Duster l εχω και μπροστα ταιριαζουν αψογα οπως και πισω. Απο τη μερια του οδηγου κουμπωνουν, ετσι δε φευγουν απο τη θεση τους. Μονο με τα πισω εχω ενα θεματακι, καθε φορα που κατεβαζω τα παιδια, πρεπει να τραβαω και τα πατακια προς τα πισω.
|
|
dusterbour
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Κινητήρας: 1.5 dci 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 2-1-2018
|
Post by dusterbour on Oct 24, 2019 6:51:05 GMT 2
Παιδιά στα πίσω πατάκια μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητο velcro (το γνωστό κριτς κρατς!) στο κάτω μέρος για να γατζώνουν στην μοκέτα και δεν πάνε πουθενά! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Θα το δοκιμασω φιλε μου γιατι εχω βαρεθει να τα ταιριαζω συνεχεια.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 23, 2019 13:57:22 GMT 2
Παρέλαβα και εγώ τα ελαστικά πατακια- σκαφακια από duciamag, ταίριαζαν πολύ καλά στο duster ii μου . Πολύ καλή εφαρμογή και οπτικά μια χαρά, μόνο λίγο εκεί που είναι ο μοχλός για την τάπα καυσίμου είναι λίγο άβολο αλλά μπαίνει. Το συρτάρι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού δεν ενοχλείται. Γενικά πολύ καλή αγορά και τα προτείνω ανεπιφύλακτα
|
|
|
Post by Kostas on Nov 23, 2019 16:19:58 GMT 2
Ναι και εγω τα πήρα αντί συναγερμού στο duster και με βολεύουν πάρα μα πάρα πολυ.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Nov 25, 2019 16:21:30 GMT 2
Παρέλαβα και εγώ τα ελαστικά πατακια- σκαφακια από duciamag, ταίριαζαν πολύ καλά στο duster ii μου . Πολύ καλή εφαρμογή και οπτικά μια χαρά, μόνο λίγο εκεί που είναι ο μοχλός για την τάπα καυσίμου είναι λίγο άβολο αλλά μπαίνει. Το συρτάρι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού δεν ενοχλείται. Γενικά πολύ καλή αγορά και τα προτείνω ανεπιφύλακτα Ποια πήρες; Αυτά που τα πίσω είναι ενιαία;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 26, 2019 13:04:16 GMT 2
Όχι, αυτά που είναι 2 κομμάτια τα πίσω
|
|
|
Post by Duster4X4 on Dec 12, 2019 18:06:40 GMT 2
|
|
|
Post by marios on Dec 12, 2019 21:05:55 GMT 2
Ρωτά αντιπροσωπείες παίζει εκπτωση 20% εως 14/01
|
|
|
Post by Nik on Feb 9, 2021 12:58:46 GMT 2
στα σκαφακια για πορτ παγκαζ για το 4χ2, για να κανουμε χρηση των γατζων που ειναι για τα παιδικα καθισματα, πρεπει να τρυπησουμε το πλαστικο; πως γινεται; δεν το εχω δει σε καμια φωτογραφια να φαινεται. και τελικα ποιο σκαφακι; υπαρχουν διαφορα...
|
|
gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Κίνηση: 4x2
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Feb 9, 2021 18:19:43 GMT 2
στα σκαφακια για πορτ παγκαζ για το 4χ2, για να κανουμε χρηση των γατζων που ειναι για τα παιδικα καθισματα, πρεπει να τρυπησουμε το πλαστικο; πως γινεται; δεν το εχω δει σε καμια φωτογραφια να φαινεται. και τελικα ποιο σκαφακι; υπαρχουν διαφορα... Καλησπέρα, εγώ με το σκαφακι το original που έχω δε έχω κόψει τίποτα. Δένεις τα γατζακια isofix κανονικά κ απλά περνάει από το πλάι. Αν βγάλω φωτογραφία μια μέρα θα την ανεβάσω.Η θέση είναι λίγο άβολη είναι η αλήθεια, αλλά δε χρειάζεται τροποποιήσεις.
|
|
|
Post by Nik on Feb 9, 2021 19:54:55 GMT 2
στα σκαφακια για πορτ παγκαζ για το 4χ2, για να κανουμε χρηση των γατζων που ειναι για τα παιδικα καθισματα, πρεπει να τρυπησουμε το πλαστικο; πως γινεται; δεν το εχω δει σε καμια φωτογραφια να φαινεται. και τελικα ποιο σκαφακι; υπαρχουν διαφορα... Καλησπέρα, εγώ με το σκαφακι το original που έχω δε έχω κόψει τίποτα. Δένεις τα γατζακια isofix κανονικά κ απλά περνάει από το πλάι. Αν βγάλω φωτογραφία μια μέρα θα την ανεβάσω.Η θέση είναι λίγο άβολη είναι η αλήθεια, αλλά δε χρειάζεται τροποποιήσεις. ναι μια φωτογραφία θα έλυνε τις απορίες μου η αλήθεια είναι.. σε ευχαριστώ πάντως!
|
|
tasospontios
Junior Member

My power my family
Μάρκα: Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1000 lpg
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκο
Κίνηση: 4x2
Όνομα: Τασος
|
Post by tasospontios on Feb 10, 2021 9:59:35 GMT 2
Καλημέρα, το επιβαιβεωνω και γω όπως ο προλαλισαντας. Πήρα από τον φιλο teo προχθές το σκαφακι το γνήσιο για πίσω και είναι παρα πολύ καλό. Ταιριάζει απόλυτα και τα γατζάκια πέφτουν στο πλάι και δεν έχεις πρόβλημα. Και γω δύο καθισματακια isofix έχω και δεν έχω θέμα..
|
|
|
Post by Nik on Feb 10, 2021 11:55:11 GMT 2
Καλημέρα, το επιβαιβεωνω και γω όπως ο προλαλισαντας. Πήρα από τον φιλο teo προχθές το σκαφακι το γνήσιο για πίσω και είναι παρα πολύ καλό. Ταιριάζει απόλυτα και τα γατζάκια πέφτουν στο πλάι και δεν έχεις πρόβλημα. Και γω δύο καθισματακια isofix έχω και δεν έχω θέμα.. τα εχεις δεσει στα γατζακια;
|
|