|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 11:11:00 GMT 2
Μερικες φωτογραφιες υστερα απο μερικες αλλαγες στο Νταστερακι μου.        Αμορτισερ: Bilstein b6 Sport Performance Eλλατηρια: Η&R +3cm Αποστατες Τροχων: WHEEL SPACERS 30MM DACIA DUSTER 5X114 CB66.1 WITH EMBOSS RIM Εντυπωσεις: Με λιγα λογια, αλλο αμαξι, αγνωριστο με απιστευτη οδικη συμπεριφορα (ειδικα σε στροφες).
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 14, 2020 12:04:31 GMT 2
Μερικες φωτογραφιες υστερα απο μερικες αλλαγες στο Νταστερακι μου.        Αμορτισερ: Bilstein b6 Sport Performance Eλλατηρια: Η&R +3cm Αποστατες Τροχων: WHEEL SPACERS 30MM DACIA DUSTER 5X114 CB66.1 WITH EMBOSS RIM Εντυπωσεις: Με λιγα λογια, αλλο αμαξι, αγνωριστο με απιστευτη οδικη συμπεριφορα (ειδικα σε στροφες). Είναι άλλο αμάξι πραγματικά στα έλεγα! Καλα χλμ αδελφέ!!!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 12:08:55 GMT 2
Μερικες φωτογραφιες υστερα απο μερικες αλλαγες στο Νταστερακι μου.        Αμορτισερ: Bilstein b6 Sport Performance Eλλατηρια: Η&R +3cm Αποστατες Τροχων: WHEEL SPACERS 30MM DACIA DUSTER 5X114 CB66.1 WITH EMBOSS RIM Εντυπωσεις: Με λιγα λογια, αλλο αμαξι, αγνωριστο με απιστευτη οδικη συμπεριφορα (ειδικα σε στροφες). Είναι άλλο αμάξι πραγματικά στα έλεγα! Καλα χλμ αδελφέ!!! Ειχες απολυτο δικιο και χαιρομαι παρα πολυ. Οσο για τους αποστατες περαν του σεμιναριου στην κοπη πιτας θα ηθελα να ευχαριστησω τον Φιλο Δημητρη Γερογιαννη που με βοηθησε γενικα σε οτι πληροφορια και αν χρειαστηκα σχετικα με αυτους.
|
|
|
Post by teo on Mar 14, 2020 13:01:47 GMT 2
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 14:08:22 GMT 2
Πολύ πολύ ωραίο όπως μου το είπες, χαίρομαι που βγήκε τόσο καλό. Μας βάζεις σε σκέψεις όλους εμάς που πλησιάζει η ώρα της αντικατάστασης των αμορτισέρ. Βλέπω και ωραία δισκόπλακα!!!! Οπως τα ειπαμε! Δεν ηθελα να σε εκθεασω! Γιατι ολοι πλεον ξερουμε τη ανθρωπος εισαι! Αλλα μιας και το αναφερες να πω λιγα λογια.: service 100.000km στην Ρενηλ Βουλιαγμενης. Αρχιμηχανικος ο Θοδωρης μας. Μας εκανε τζιτζι! Να επισημανω πως σε οτι ηταν σημαντικο με φωναζε να δω και να μου εξηγηση τι ακριβως συμβαινει. Αλλαξαμε και δισκοφρενα μιας και ηταν η ωρα. Απλα κατι παραπανω απο πολυ ευχαριστημενος. Ευχαριστω Θοδωρη για τον επαγγελματισμο σου.
|
|
christodoulos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Mar 14, 2020 15:47:39 GMT 2
Μπραβο Αντρεα ωραιο το θηριακι σου, να το χαιρεσαι... Πες μας και καμια περισσοτερη πληρ. Συνολικο υψος,ποσα mm αποστατη, προμηθευτη, τιμη κτλ.? Το σκεφτομαι και για το δικο μου γι'αυτο !!!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 16:03:32 GMT 2
Μπραβο Αντρεα ωραιο το θηριακι σου, να το χαιρεσαι... Πες μας και καμια περισσοτερη πληρ. Συνολικο υψος,ποσα mm αποστατη, προμηθευτη, τιμη κτλ.? Το σκεφτομαι και για το δικο μου γι'αυτο !!! Ευχαριστω πολυ! Λοιπον τους αποσταστες τους πηρα απο το παρακατω site. www.bestride.ro/en-gb/wheel-spacers/dacia-641583460/Ειναι 30mm και τιμη καπου γυρω στα 120 ευρο. Οτι λεει στο site δεν θυμαμε ακριβως. Υψος απο τα ελατηρια +3cm αγορα απο το ebay σε εξαιρετικη τιμη 160 ευρο απο γερμανια μαζι με εξοδα αποστολης. Τα αμορτισερ τα εβαλα στον Απεργη στο Περιστερι τα ειχε προσφορα 435 με τοποθετηση. Απιστευτη τιμη μιας και οπου αλλου ειχα κοιταξει τα εβρισκα απο 390-420 χωρις τοποθετηση. Γενικα πετυχα πολυ καλες τιμες. Να συμπληρωσω τα ελατηρια ηρθαν σε 7 μερες ενω οι Αποστατες σε περιπου 10. Αυτα οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου.
|
|
johnzer
New Member
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Prestige 1.5 Dci
Χρώμα: White
Κατοχή από: 2018
|
Post by johnzer on Mar 14, 2020 18:37:46 GMT 2
Τούμπανο έγινε!!!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 19:03:47 GMT 2
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Mar 14, 2020 19:50:36 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Αντρεα για την αμεση σου απαντηση.... Ηθελα να σε ρωτησω στου αποστατες εκανες καποια μηχανουργικη δουλεια πανω τους ως προς την τοποθετηση τους? γιατι η φωτο του site με της δικες σου δεν συμπιπτουν !!!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 14, 2020 19:54:59 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Αντρεα για την αμεση σου απαντηση.... Ηθελα να σε ρωτησω στου αποστατες εκανες καποια μηχανουργικη δουλεια πανω τους ως προς την τοποθετηση τους? γιατι η φωτο του site με της δικες σου δεν συμπιπτουν !!! Λοιπον τις παρακατω φωτογραφιες μου τις ειχε στειλει ο Δημητρης. Βαση των φωτογραφιων πειρα και εγω τα ιδια. Απολυτως καμοια μηχανουργικη δουλεια. Ειναι για νταστερ το λεει και στο ποστ που εδωσα λεπτομερειες προοιοντος.  
|
|
christodoulos
Junior Member

|
Post by christodoulos on Mar 14, 2020 20:51:17 GMT 2
Sorry Αντρεα εβλεπα στην φωτο σου, της τρυπες απο την δισκοπλακα και μπερδευτηκα . . . . Παντος σε ευχαριστω και παλη για την απαντηση σου
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Mar 15, 2020 6:28:37 GMT 2
Γειά σου φίλε Ανδρέα με το GTi σου!!! Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι😉
|
|
|
Post by Ανδρεας on Mar 15, 2020 9:13:02 GMT 2
Γειά σου φίλε Ανδρέα με το GTi σου!!! Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι😉 😜😜😜😜
|
|
|
Post by dusterpillar on Mar 15, 2020 23:44:34 GMT 2
Μπράβο ρε Αντρίκο, να το χαρείς με την καρδιά σου.
|
|