|
Post by dusterman on Mar 2, 2018 1:34:29 GMT 2
Εάν θέλετε το club να πάρει μία πιο επίσημη μορφή, θα μπορούσε να ιδρυθεί με τη μορφή Σωματείου, το οποίο σύμφωνα με το νόμο απαιτεί τουλάχιστον είκοσι (20) μέλη. Πρακτικά, κάνεις μία συστατική πράξη, φτιάχνεις καταστατικό και μετά αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο για να εγκριθεί και να γίνει εγγραφή του Σωματείου στα βιβλία του Πρωτοδικείου. Μετά βέβαια έχετε υπόψιν σας ότι θα πρέπει να παρακολουθεί το Σωματείο και κάποιος λογιστής για τις φορολογικές υποχρεώσεις, τις οποίες δε γνωρίζω ποιες είναι γιατί δεν είμαι λογιστής. ΟΜΩΣ σκεφτείτε καλά εάν πράγματι θέλετε να πάρει το club μία πιο επίσημη μορφή, διότι μέσα από τις τυπικότητες του νόμου μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών και να χαλάσουμε τις καρδιές μας (π.χ. παράπονα γιατί η διοίκηση δεν έκανε γενική συνέλευση την ημερομηνία που ορίζει το καταστατικό, δημιουργία μικρών υπό-ομάδων προκειμένου να εκλέγουν τον εκλεκτό τους στη διοίκηση του Σωματείου κλπ). Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσει να λειτουργεί το club με οργανωμένη αλλά άτυπη μορφή και μετά βλέπουμε. Η λέξη owners αποκλείει εμάς τους εν δυνάμει κατόχους  Νομίζω πως η ονομασία Hellas Duster Club (ελληνιστί Ελληνικός Σύλλογος Duster) μπορεί να αγκαλιάσει όλους. Με τα αυτοκόλλητα έχουμε κάποια ενημέρωση από τους γραφίστες; ΥΓ: Σκεφτείτε και το "Hellas Automotive Duster Club" , διότι μερικοί δεν ξέρουν το Duster και με τη λέξη Automotive προσδιορίζεις και τον αυτοκινητιστικό χαρακτήρα του club. Κατ αρχήν συμφωνώ με τα παραπάνω. Για το "Hellas Automotive Duster Club" μου φαίνεται λίγο μακρύ. Το...κοντό και χάριν έχει, θα έλεγα. Η "πυξίδα" του duster είναι εξαιρετικό γραφικό. Λίγες γραμμές, λιτό και ουσιαστικό. Από κάτω ή γύρω γύρω κυκλικά να γράφει "Hellas Duster Club". Θα προτιμούσα το "Hellenic Duster Club". Όλοι θα ενδιαφερθούν και θα μάθουν τι σημαίνει. ΥΓ Είδα το σήμα των Τούρκων. Εγώ θα προτιμούσα την πυξίδα καθαρή χωρίς τις επιπλέον πινελιές. Εξ άλλου δεν είμαστε off road club. Αυτοί μάλλον είναι. Και κυκλικά να γράφει "Hellenic Duster Club". Από κάτω μπορούμε να βάλουμε και την διεύθυνση του φορουμ. Σε μονόχρωμο, άσπρο για τους σκούρους και μαυρο για τους άσπρους. ....Λέτε στο καφέ μου να ταίριαζε το κίτρινο;
|
|
paul2k
New Member
Μάρκα: VW
Κινητήρας: 1.4
Έκδοση: TSI
Χρώμα: Mαύρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2006
|
Post by paul2k on Mar 18, 2018 1:12:34 GMT 2
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Mar 18, 2018 5:30:20 GMT 2
Μου αρέσουν το πρώτο και το δεύτερο  . imageshack.com/a/img923/2431/8odKsr.jpg imageshack.com/a/img922/1734/OQkevZ.jpg
|
|
savvas
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Mar 18, 2018 8:15:45 GMT 2
Ωραία δουλειά εμένα μου άρεσε το πρώτο και το τελευταιο
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 18, 2018 8:24:15 GMT 2
Το τελευταιο ΑΛΛΑ αντι για το βουνο...το (Duster) οχημα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 18, 2018 11:16:41 GMT 2
Το τελευταιο ΑΛΛΑ αντι για το βουνο...το (Duster) οχημα... συμφωνώ και το όχημα σε πλαινή όψη όπου είναι εμφανή για όλα τα μοντέλα που μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορίσει αλλα και το ανανενόμενο
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 18, 2018 11:43:38 GMT 2
Ευχαριστούμε paul2k. Στη σημερινη συνάντηση θα σας δείξω και κάποια άλλα υποψηφια που μου έδωσε ο γραφίστας. Εχει γίνει δουλειά δεν το είχαμε παγώσει το θέμα απλά τελευταία είχα αρκετά τρεχαματα.... Το αυτοκόλλητο θα βγει σε 3 εκδόσεις υψηλης αναλυσης , έγχρωμο, ασπρόμαυρο για τα σκουρα αμάξια και ασπρόμαυρο για τα ανοιχτόχρωμα.
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 18, 2018 11:46:19 GMT 2
Ένα δείγμα. .. 
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 18, 2018 12:08:27 GMT 2
Ευχαριστούμε paul2k. Στη σημερινη συνάντηση θα σας δείξω και κάποια άλλα υποψηφια που μου έδωσε ο γραφίστας. Εχει γίνει δουλειά δεν το είχαμε παγώσει το θέμα απλά τελευταία είχα αρκετά τρεχαματα.... Το αυτοκόλλητο θα βγει σε 3 εκδόσεις υψηλης αναλυσης , έγχρωμο, ασπρόμαυρο για τα σκουρα αμάξια και ασπρόμαυρο για τα ανοιχτόχρωμα. διορθωσε να καταλαβουμε...ασπρομαυρο 
|
|
|
Post by alkaios on Mar 18, 2018 12:41:24 GMT 2
Ωραίο φαίνεται. Το δεύτερο μου αρέσει περισσότερο γιατί δείχνει πιο όμορφο το βουνό και την πυξίδα.
Θα πρότεινα μόνο στην αριστερή πλαγιά του βουνού να δείχνει ότι ανεβαίνει ένα αυτοκίνητο duster για να καταλαβαίνουν και οι τρίτοι ότι πρόκειται για αυτοκινητιστικό club.
Κατά τα λοιπά, πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο!
|
|
|
Post by marios on Mar 18, 2018 16:12:25 GMT 2
Ένα δείγμα. ..  Αυτο ψηφιζω.. Στα αλλα πιο πανω θα μπορουσε να μπει το duster σαν σκια και οχι αλλο οχημα jeep ή jimny πιο ειναι δεν καταλαβα
|
|
|
Post by dusterman on Mar 18, 2018 17:57:01 GMT 2
Σέβομαι τις προσπάθειες που ήδη έχουν γίνει αλλά δεν συμφωνώ. Εγώ επιμένω για την πυξίδα της dacia. Είναι μακράν πιο ολοκληρωμένη αισθητικά και πιο συμπαγής. Περιγράφει άριστα και λιτά τον "περιπετειώδη" χαρακτήρα του αυτοκινήτου και είναι πλέον σήμα κατατεθέν των Duster. Όλοι οι Dusterάδες την αναγνωρίζουν. Οτιδήποτε άλλο δεν παραπέμπει άμεσα στο Dacia Duster. Με μία διακριτική αναγραφή της ταυτότητάς μας "hellenic" ή έστω "Hellas Duster Club" θα είναι τέλεια! θα ήθελα και μία σύγχρονη γραμματοσειρά, ενδεχομένως ίδια με αυτή του "Duster" αλλά όχι σε bold. Είμαι αντίθετος στη χρήση αρχαιοπρεπών γραμματοσειρών σε όλα ακόμα και στα Αγγλικά. Αυτή η επιλογή από την μία θυμίζει κάτι πολύ τουριστικό με την φτηνιάρικη έννοια και από την άλλη πρέπει κάποτε να απεξαρτηθούμε από την προγονομανία. Την στιγμή μάλιστα που σαν σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι ιδιαίτερο.
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 18, 2018 21:25:34 GMT 2
Σέβομαι τις προσπάθειες που ήδη έχουν γίνει αλλά δεν συμφωνώ. Εγώ επιμένω για την πυξίδα της dacia. Είναι μακράν πιο ολοκληρωμένη αισθητικά και πιο συμπαγής. Περιγράφει άριστα και λιτά τον "περιπετειώδη" χαρακτήρα του αυτοκινήτου και είναι πλέον σήμα κατατεθέν των Duster. Όλοι οι Dusterάδες την αναγνωρίζουν. Οτιδήποτε άλλο δεν παραπέμπει άμεσα στο Dacia Duster. Με μία διακριτική αναγραφή της ταυτότητάς μας "hellenic" ή έστω "Hellas Duster Club" θα είναι τέλεια! θα ήθελα και μία σύγχρονη γραμματοσειρά, ενδεχομένως ίδια με αυτή του "Duster" αλλά όχι σε bold. Είμαι αντίθετος στη χρήση αρχαιοπρεπών γραμματοσειρών σε όλα ακόμα και στα Αγγλικά. Αυτή η επιλογή από την μία θυμίζει κάτι πολύ τουριστικό με την φτηνιάρικη έννοια και από την άλλη πρέπει κάποτε να απεξαρτηθούμε από την προγονομανία. Την στιγμή μάλιστα που σαν σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι ιδιαίτερο. Βαγγέλη εγώ διαφωνώ να πάμε σε μια αντιγραφή του Duster Adventure edition sticker.Εξαλλου δεν ξέρουμε αν υπάρχουν και πνευματικά δικαιώματα... Το σημαντικοτερο ομως ειναι να έχουμε κάτι δικό μας. Πυξίδα θα υπαρχει.Για τις γραμματοσειρες θα το συζητήσουμε. Στα υποψηφια που θα ανεβάσω και θα ψηφίσουμε (και θα συζητήσουμε πάνω σε αυτα) θα υπάρχει η γραμματοσειρά του Duster οπως είναι το logo του τωρα ή στο Duster II που έχει αλλάξει λίγο. Λίγο υπομονή ακόμα και θα ανέβουν και θα τα δούμε όλοι. Επίσης γενικα διαφωνώ, επειδή αναφέρθηκε και παραπανω, στο να υπάρχει εικόνα του οχήματος γιατί αυτό θα βαρύνει το logo - αυτοκολλητο και επισης ουσιαστικα είναι πλεονασμός αφού πάνω σε όχημα θα είναι κολλημένο....
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 18, 2018 21:44:42 GMT 2
Τώρα που το βλέπω πάλι,έχω τη γνώμη οτι η αρχαιοπρεπής γραμματοσειρά δέν είναι και τόσο αισθητικά ωραία.
|
|
|
Post by dusterman on Mar 18, 2018 22:53:01 GMT 2
Για τα αυτοκόλλητα που προτάθηκαν θα είχα να παρατηρήσω ότι θέλει κάποια προσοχή η πυξίδα. Πρώτον δείχνει λίγο παλιομοδίτικη-συντηρητική. Δεν έχουμε να κάνουμε με ιστιοφόρο του 18ου αιώνα. Δεύτερον δείχνει σαν την ανατολή του άστρου της Βηθλεέμ. Και εν τέλει μάλλον δεν παραπέμπει στο όργανο "πυξίδα" αλλά σε στάμπα με τα σημεία του ορίζοντα που υπάρχει στους χάρτες. Στο "Duster Adventure edition sticker" κατάφεραν ώστε να μοιάζει με πυξίδα και κλισιοσκόπιο μαζί το οποία μάλιστα προσπαθεί να ισορροπήσει. Έχει ένα καντράν και μία σχετική κίνηση. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου βγάζει. Πάντως δε μας βιάζει κανείς. Ας του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται..
edit
Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε και κάτι σε τελείως άλλο μοτίβο. Σαν τις προτάσεις του paul2k
|
|