paul2k
New Member
Μάρκα: VW
Κινητήρας: 1.4
Έκδοση: TSI
Χρώμα: Mαύρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2006
|
Post by paul2k on Mar 20, 2018 3:02:15 GMT 2
Παίδες επειδή βλέπω ότι δημιουργήθηκε μια μικρή, ας την πω ένταση, θα ηθελα να ξεκαθαρισω ορισμένα πράγματα. Καταρχήν ότι έχω ανεβάσει στο πρώτο μου post είναι εντελώς ερασιτεχνικό, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τέτοια logos-εικόνες, καθώς έγιναν από online προγράμματα τύπου photo editor με δικές μου ας πω "πινελιές", προκειμένου να δώσω ιδέες και όχι να γίνουν αυτοκόλλητα ακριβώς όπως τα εφτιαξα εγω. Άλλωστε ποτέ δεν είχα-ούτε έχω τέτοια πρόθεση. Μου άρεσε πολύ η ιδέα δημιουργίας αυτοκόλλητων και επειδή Βλεπω μία μικρή στασιμότητα είπα να κάνω μία εντελώς ερασιτεχνική προσπάθεια για να σας αφυπνίσω και να σας ιντριγκάρω  . Ελπίζω να μπορείται να τα δείτε... Όπως είχα ήδη αναφέρει, απλά μου άρεσε πολύ η ιδέα και επειδή νόμιζα ότι εμεινε ως ιδέα ασχολήθηκα ελάχιστα για να σας ιντριγκάρω περισσότερο.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Σέβομαι τις προσπάθειες που ήδη έχουν γίνει αλλά δεν συμφωνώ. Εγώ επιμένω για την πυξίδα της dacia. Είναι μακράν πιο ολοκληρωμένη αισθητικά και πιο συμπαγής. Περιγράφει άριστα και λιτά τον "περιπετειώδη" χαρακτήρα του αυτοκινήτου και είναι πλέον σήμα κατατεθέν των Duster. Όλοι οι Dusterάδες την αναγνωρίζουν. Οτιδήποτε άλλο δεν παραπέμπει άμεσα στο Dacia Duster. Τέλος δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε στη συνάντηση, στη οποία πολύ θα ηθελά να μπορούσα να ερθω, ούτε θέλω να σας δημιουργώ προβλήματα (εννοειται οτι υπάρχουν άνθρωποι του forum που έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από ότι εχω εγώ από τον καναπέ μου). Άλλωστε εγώ όπως αναγράφω είμαι κάτοχος ενός Golf TSI, απλά μου άρεσε τόσο πολύ το καινούργιο Duster που κάνω και γω τα όνειρά μου για την απόκτησή του  και μπήκα στην παρέα σας η οποία με κάνει να νιώθω ότι το έχω πάρει ήδη.
Αυτά από εμένα εντελώς φιλικά...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 20, 2018 6:28:37 GMT 2
Η δημοσιευση μου περι απαξιωσης συναντησεων δεν στοχοποιει κανεναν προσωπικα αλλα αναμεσα σε εκατο μελη ιπωσδηποτε θα υπαρχουν ιδεες και γνωμες δαφορετικες οπου ο καθενας μας μπορει να εκφρασει ανετα απο τον καναπε του και για καθε γνωμη και αποψη ενας και μονο αυτος τρεχει να υλοποιησει... Πολυ φοβαμαι οτι στο τελος δεν θα καταληξουμε πουθενα με τελικο αποτελεσμα την απογοητευση ολων Ας ειμαστε ολοι διαλακτικοτεροι με σεβασμο σε οποιον μοχθει για το συγκεκριμενο Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος...αλλα αυτο θα πρεπει να λειξει συντομα και εννοω να υλοποιηθει... Οι αποφασεις που παρθηκαν ηταν κατι δικο μας αποκλειστικα καθως και οτι η εμφανιση του οχηματος ειναι πλεονασμος σε αυτοκολλητο πανω στο οχημα... Οσο για την αποψη του φορντ, ειμαι αντιθετος, το οχημα για μενα ειναι ασπρο(γνωστο βεβαια) αλλα σεβομαι τα μαυρα!...(για να το ελαφρυνω λιγο) Πες μας τι συζητήθηκε - αποφασίστηκε στη συνάντηση για να ξέρουμε και να μην επαναλαμβανόμαστε. μα ήδη το χω αναφέρει 3 φορές και μια ο Οδυσσεας... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ)
|
|
|
Post by alkaios on Mar 20, 2018 9:19:00 GMT 2
Πες μας τι συζητήθηκε - αποφασίστηκε στη συνάντηση για να ξέρουμε και να μην επαναλαμβανόμαστε. μα ήδη το χω αναφέρει 3 φορές και μια ο Οδυσσεας... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ) Η φράση "δικό μας αποκλειστικά" είναι αόριστη. Κάνουμε προτάσεις βελτίωσης και μου φαίνεται ότι ήδη έχει αποφασιστεί το σχέδιο. Μήπως πρέπει να βάλουμε κι ένα χρονικό όριο για να μην συζητάμε αιώνια;π.χ.μεχρι 15/4/2018 να έχουμε καταλήξει. Προσωπικά το ανοιχτόχρωμο σχέδιο μου άρεσε. Αν σε αυτό μπορούν να γίνουν βελτιώσεις ας τις δούμε.
|
|
|
Post by maniac on Mar 20, 2018 10:38:53 GMT 2
Η φράση "δικό μας αποκλειστικά" είναι αόριστη. Κάνουμε προτάσεις βελτίωσης και μου φαίνεται ότι ήδη έχει αποφασιστεί το σχέδιο. Μαλλον ετσι ειναι
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 20, 2018 11:20:48 GMT 2
Μπορειτε να κανετε λιγο υπομονη....οι προτασεις μας θα ανεβουν εντος των ημερων κ θα υπαρχει κ χρονος να δουμε πια ειναι η καλυτερη ως αυτοκολλητο. ΥΠΟΜΟΝΗ...
|
|
|
Post by odyDuster on Mar 20, 2018 12:34:27 GMT 2
Καλημέρα σας, για να συνοψίσουμε και να προχωρήσουμε συντονισμένα (με βάση αυτά που έχουμε πει άλλωστε γιατί αλλιώς δεν θα καταλήξουμε πουθενά) στο τέλος αυτού του μηνύματος θα βρείτε το link για τα υποψήφια λογότυπα-αυτοκόλλητα για το club. Για να μην επαναλαμβανόμαστε, και νομίζω έγινε κατανοητό, δεν έχει νόημα να αντιγράψουμε ένα ομολογουμένως πάρα πολύ ωραίο αυτοκόλλητο (Duster Adventure). Ο καθένας μας προφανώς είναι ελεύθερος να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο ή οποιοδήποτε άλλο και να το βάλει στο αμάξι του. Το ένα αυτοκόλλητο δεν αποκλείει το άλλο. Επανερχόμαστε λοιπόν επί της διαδικασίας επιλογής του δικού μας λογότυπου με τα υποψήφια όπως τα έστειλε ο γραφίστας (την οποία παρακαλούμε να διαβάσετε όλοι με προσοχή). - Υπάρχουν 5 προτάσεις/κατηγορίες που θα τεθούν σε ψηφοφορία. (Α,Β,Γ,Δ,Ε). Μπορείτε να επιλέξετε το πολύ 2.Η ψηφοφορία φαίνεται στο πάνω μέρος αυτού του thread.
- Η κάθε πρόταση περιέχει την έγχρωμη έκδοση (για το logo του site , facebook, κτλ.) και δύο ασπρόμαυρες εκδόσεις αυτοκόλλητων μία για τα ανοιχτόχρωμα και μία για τα σκούρα αμάξια.
- Το λογότυπο θα είναι υψηλής ανάλυσης ώστε μετά να μπορεί να εκτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (ακόμα και αφίσα) και να "κοπεί" σε laser. Για τη διαδικασία αυτή θα μιλήσουμε αναλυτικότερα μετά την επιλογή.
- Στο λογότυπο θα δείτε ότι υπάρχει και ένα URL (www.hellasduster.gr). Τo URL αυτό δεν είναι το τελικό, είναι ενδεικτικό και θα γίνει η κατοχύρωση domain του τελικού URL όταν αποφασιστεί και το τελικό λογότυπο. Μελλοντικά θα δημιουργηθεί και δική μας ιστοσελίδα.
- Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 10 μέρες δηλαδή μέχρι τις 31-03-2018 και καλό είναι να ψηφίσουμε όλοι.
- Μετά από αυτή την ημερομηνία η ψηφοφορία θα κλειδώσει και η πρόταση με τις περισσότερες ψήφους θα επιλεγεί και οι υπόλοιπες θα απορριφθούν.
- Η πρόταση που θα επιλεγεί θα αποτελέσει τη "βάση" για το νέο λογότυπο πάνω στην οποία θα γίνουν και οι απαραίτητες τελικές διορθώσεις λαμβάνοντας υπόψιν και τα σχόλια που τυχόν να υπάρχουν.
- Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας λοιπόν αν έχετε σχόλια για την επιλογή σας ή για αλλαγές (χρώματα, γραμματοσειρά) παρακαλούμε να τα αναφέρετε. Ήδη έχουν αναφερθεί μερικά π.χ. για την γραμματοσειρά ή για την πυξίδα. Επίσης μπορεί να σας αρέσουν στοιχεία από τη μία πρόταση που θα θέλατε να τα βλέπατε στην άλλη πρόταση. Μπορείτε και αυτό να το αναφέρετε.
- Προφανώς οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλης έκτασης και θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν όλα τα σχόλια γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικό γούστο, αλλά θα γίνει προσπάθεια συγκερασμού και σε συνεννόηση με τον γραφίστα.
- Μετά και τα τελικά σχόλια θα εκδοθεί το τελικό λογότυπο και από κει και πέρα θα συντονιστούμε για την εκτύπωση του, κτλ.
Ελπίζουμε να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει μέχρι τώρα στις συζητήσεις μας μακριά από ειρωνείες, αυθαίρετα συμπεράσματα και κατηγορίες.... image.ibb.co/msgZec/hellas_DUSTER_10_2.jpg
|
|
|
Post by alkaios on Mar 20, 2018 13:06:48 GMT 2
Οκ εγώ καλύφθηκα από τον odyDuster. Με πρόλαβες για την ιστοσελίδα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 20, 2018 13:16:38 GMT 2
Οκ εγώ καλύφθηκα από τον odyDuster. Με πρόλαβες για την ιστοσελίδα! επιτέλους...(δικό μας αποκλειστικά: δικός μας σχεδιασμός, πρόταση βελτίωσης με αντίγραφο άτοπη)
|
|
|
Post by alkaios on Mar 20, 2018 13:22:00 GMT 2
Εγώ ψήφισα κιόλας! Α+Γ γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα σχήματα στα βουνά. Το μπλε χρώμα της γραμματοσειράς θα το ήθελα πιό σκούρο μπλε. Αλλά αυτά τα βλέπουμε και μετά. (αν και η ψήφος είναι μυστική εγώ δικαιολογώ τις επιλογές μου).
|
|
|
Post by alkaios on Mar 20, 2018 13:26:58 GMT 2
Έχει ενδιαφέρον που στήνουμε όλο το θέμα από την αρχή! logo, ιστοσελίδα κλπ! Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Προς την αντιπροσωπεία: Φέρτε duster (στο λαό) για στοκ γιατί δεν θα προλαβαίνετε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 20, 2018 13:39:00 GMT 2
Έχει ενδιαφέρον που στήνουμε όλο το θέμα από την αρχή! logo, ιστοσελίδα κλπ! Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Προς την αντιπροσωπεία: Φέρτε duster (στο λαό) για στοκ γιατί δεν θα προλαβαίνετε! αυτοκόλλητο θάχεις πάντως!!! αυτοκίνητο;;;
|
|
|
Post by alkaios on Mar 20, 2018 13:43:03 GMT 2
Θέλω να κυκλοφορίσει λίγο να το δω. Μετά το καλοκαίρι θα κάνω κίνηση!
πάντως το πρώτο after market, μετά την αγορά, θα είναι το αυτοκόλλητο!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 20, 2018 15:54:42 GMT 2
Δεν ξέρω αν η ψηφοφορία είναι μυστική ή όχι.Νομίζω οτι πρέπει να είναι στο χέρι καθενός αν θέλει να πεί τι ψήφισε.Δέν είναι και τίποτα σπουδαίο,άλλωστε.Ψήφισα το σχέδιο 2,γιατί η γραμματοσειρά του URL είναι κάπως ελλειπτική και διαβάζεται μάλλον πιό εύκολα.Τέλος θα προτιμούσα το HELLENIC απο το HELLAS,αλλά αν αυτό δεν γίνει,τουλάχιστον το HELLAS ας μην είναι γραμμένο με αρχαική γραφή.
|
|
nikou85
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1461
Έκδοση: Diesel
Χρώμα: Bez dune
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιουνιο 2018
|
Post by nikou85 on Mar 20, 2018 19:51:33 GMT 2
Εγω ψηφισα το Α, αν και θα ήθελα μια διαφορετικη γραφη απο την αρχαια και επισης το club στοντελος να μπει κατω δεξια οπως στο Δ η' Ε
|
|
|
Post by hlias3 on Mar 20, 2018 20:08:58 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους.
Καταλαβαίνω και σέβομαι τον κόπο που κάνετε για να βγάλετε ένα λογότυπο που να μας αντιπροσωπεύει Το ( μας ) θεωρώ ότι πάει και σε μας που το έχουμε ήδη παραγγείλει.
Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να κανονίσουμε 4 άτομα να πάμε για καφέ με τις υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας. Ε, το να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα λογότυπο .… δεν παίζει. Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι καλώς γίνεται η διαδικασία όπως γίνεται.
Τέρμα το … γλείψιμο και πάμε στο δύσκολο κομμάτι των παρατηρήσεων !
1. Βουνό. Προσωπική άποψη, μου αρέσει το βουνό να είναι φυσικό και όχι σχεδιασμένο με ένα τρίγωνο που είχα στο δημοτικό. Ειδικά το καφέ με το άσπρο χιόνι ( σχέδιο Β ) είναι η πρώτη επιλογή και το Α η δεύτερη. 2. ‘DUSTER’ Προτιμώ το σχέδιο Γ & Ε. Μου αρέσουν καλύτερα αυτές οι δύο γραμματοσειρές. Οι άλλες με χαλάνε βασικά στο D. Θα μου άρεσε και αυτή η γραμματοσειρά που έχει το original Duster. 3. Πυξίδα, βασικά όπως είπε και κάποιος φίλος σε προηγούμενο σχόλιο, μου θυμίζει και εμένα ιστιοφόρο του 18ου αι. Βέβαια με δεύτερη ματιά και κάνοντας αναζήτηση στο ‘google εικόνες’ για πυξίδα, μάλλον δεν είναι άσχημο. Ίσως να θέλει κάποια πινελιά που δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς. 4. HELLAS. Δε μου αρέσει καθόλου η γραμματοσειρά. Θυμίζει Greek Mousaka ! 5. Hellas Duster Club, ψηφίζω το όνομα ! 6. Τέλος για το ‘www.hellasdustr.gr’ προτιμώ το Ε. Τα άλλα είναι λίγο μικρά ενώ το Β έχει μία κούρμπα κάτω και θα μου άρεσε ίσως αν το λογότυπο είχε και μία αντίστοιχη κούρμπα από πάνω για να υπάρχει μία αρμονία.
Εν κατακλείδι καταλήγω στο Ε αλλά με το βουνό του Β. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας με το καλό να έρθει το λογότυπο.
|
|