|
Post by lksduster on Jul 9, 2018 20:50:50 GMT 2
Παιδιά ! Είναι βράδυ, κλειδώνεις το αυτοκίνητο και από το παράθυρο βλέπεις στο κέντρο του Nav την ώρα με άσπρα νούμερα σε μέγεθος γραμματοσειράς 100 !!!!!!! Βέβαια μετά σβήνει γιατί το πρωί όταν πάω να βγάλω το συναγερμό δεν φαίνεται η ώρα. Απλά δεν έχω την υπομονή και το χρόνο να δω πότε σβήνει εντελώς. Εκτός εάν υπάρχει κάποια επιλογή που όταν κλειδωθεί δεν φαίνεται τίποτα στο Nav και απλώς δεν το έχω προσέξει. Στο πωλητή που το είπα πάντως μου επιβεβαίωσε ότι σβήνει μετά από λίγο. Πάντως για να πω την αλήθεια δεν είμαι και σίγουρος ότι όλοι οι πωλητές έχουν το 100% των απαντήσεων για όλες τις ερωτήσεις. Ηλία καλησπέρα. Κανονικά πρέπει να σβήνει αμέσως.Πάτησε το κουμπί οn-off που είναι πάνω αριστερά στην οθόνη με το αμάξι σβηστό και θα δεις ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς κλειδί. Μετά από 20 περίπου λεπτά θα σβήσει.Λογικά αυτό γίνεται και στο δικό σου.Την ώρα λοιπόν που βλέπεις το ρολόι,πάτα το off και λογικά είσαι Οκ.Βάλε μπροστά το αμάξι να ανοίξει το NAV και μετά σβήστο. Λογικά θα κλείσει αμέσως.
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 12, 2018 9:08:45 GMT 2
Χρησιμοποιώντας το GPS στην Κορίνθου-Πατρών αλλά και στην Αντιρρίου-Ιωαννίνων διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν οι νέοι δρόμοι που παραδόθηκαν πριν λίγους μήνες. Σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία για την αναβάθμιση του GPS μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου δωρεάν εντός 90 ημερών. Η αλήθεια είναι ότι είχα διαβάσει στο manual του media-nav τον τρόπο αναβάθμισης. Η πλάκα είναι ότι δυο μέρες μετά μου βγάζει μήνυμα στο media-nav με πληροφορίες για αναβάθμιση !!! Συνεννοημένοι ήταν ;;;
Επειδή μου απάντησαν άμεσα μιας και ο υπεύθυνος έλειπε με άδεια και ο υπάλληλος που μίλησα πήρε κατευθείαν στα κεντρικά και με πήρε αμέσως πίσω δεν ρώτησα αν μπορούν να μου το κάνουν εκεί. Πιστεύω μέχρι το σ/κ να βρω χρόνο και να ασχοληθώ.
|
|
|
Post by fanis on Jul 12, 2018 11:23:49 GMT 2
Σου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση χωρίς να έχεις συνδέσει πάνω usb;
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 12, 2018 17:10:50 GMT 2
Σου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση χωρίς να έχεις συνδέσει πάνω usb; Ναι, έχω βγάλει την ειδοποίηση φωτογραφία στο κινητό. Αν μπορέσω θα τις ανεβάσω το βράδυ.
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 12, 2018 18:52:31 GMT 2
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 12, 2018 20:02:15 GMT 2
Και βίντεο για το πως γίνεται η διαδικασία …
|
|
|
Post by lksduster on Jul 13, 2018 14:16:02 GMT 2
Σήμερα εμφανίστηκε και στο δικό μου η ενημέρωση για την αναβάθμιση του Navi!
|
|
txdkts
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on Jul 15, 2018 12:22:17 GMT 2
Σε εσάς που εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, να σας ενημερώσω ότι η χρονική στιγμή συμπίπτει με τις συνήθης ημερομηνίες που γίνονται released τα updates των χαρτών από το Naviextras. Εγώ έκανα την αναβάθμιση των χαρτών (btw, η τελευταία έκδοση είναι η 2017.Q4) στις 5 Ιουλίου και μετά από λίγες ημέρες μου εμφανίστηκε το μήνυμα αυτό... Προφανώς, είναι προγραμματισμένο να εμφανίζεται περίπου στις περιόδους που συνήθως βγαίνουν νέοι χάρτες. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι αναβάθμιση λαμβάνει και το ίδιο το λογισμικό του Media Nav (από την έκδοση 9.1.1 -> 9.1.3, στη δική μου περίπτωση). Στη πραγματικότητα, πρώτα έλαβε την αναβάθμιση του Media Nav και μετά των χαρτών. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι δύο ενέργειες, θα πρέπει να ξανατοποθετήσετε το usb stick σας στον υπολογιστή σας καθώς, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και ένα bug fix που διορθώνει το πρόβλημα με το time zone (για να μπορεί να ενημερώνεται η ώρα από τους δορυφόρους).
|
|
|
Media-NAV
Jul 21, 2018 9:08:55 GMT 2
via mobile
Post by gouris on Jul 21, 2018 9:08:55 GMT 2
Στις δικινητες εκδόσεις του duster ii υπάρχει το μενού με το κλισιομετρο και το eco στο navi? Επίσης δείχνει την θερμοκρασία στο navi? Στο δικό μου 4χ2 δεν υπάρχουν αυτά αλλά έχω δει διαφορά βίντεο σε κάποια να υπάρχουν και κάποια άλλα οχι
|
|
txdkts
Junior Member

|
Post by txdkts on Jul 21, 2018 11:30:46 GMT 2
Ούτε στο δικό μου εμφανίζονται αυτά. Έχω δει όμως ότι στο Media-Nav υπάρχει ένα κρυφό menu το οποίο, στις παλιότερες εκδόσεις, ενεργοποιούταν πατώντας ένα συνδυασμό των πλήκτρων "+" και "-" και τότε μπορούσες να εμφανίσεις κάποιες λειτουργίες όπως για παράδειγμα, τη θερμοκρασία.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 21, 2018 13:01:31 GMT 2
Γεια πες.... Ούτε στο δικό μου εμφανίζονται αυτά. Έχω δει όμως ότι στο Media-Nav υπάρχει ένα κρυφό menu το οποίο, στις παλιότερες εκδόσεις, ενεργοποιούταν πατώντας ένα συνδυασμό των πλήκτρων "+" και "-" και τότε μπορούσες να εμφανίσεις κάποιες λειτουργίες όπως για παράδειγμα, τη θερμοκρασία.
|
|
|
Post by gouris on Jul 21, 2018 14:27:36 GMT 2
Ούτε στο δικό μου εμφανίζονται αυτά. Έχω δει όμως ότι στο Media-Nav υπάρχει ένα κρυφό menu το οποίο, στις παλιότερες εκδόσεις, ενεργοποιούταν πατώντας ένα συνδυασμό των πλήκτρων "+" και "-" και τότε μπορούσες να εμφανίσεις κάποιες λειτουργίες όπως για παράδειγμα, τη θερμοκρασία. Ενδιαφέρον έχεις περισσότερες πληροφορίες?
|
|
txdkts
Junior Member

|
Post by txdkts on Jul 21, 2018 21:17:20 GMT 2
Στο Internet μπορείτε να βρείτε αρκετά βιντέακια σχετικά με την ενεργοποίηση του μενού, είτε με την χρήση των πλήκτρων αυξομείωσης της φωνής είτε ακολουθώντας μία λίγο διαφορετική διαδικασία. Δύο χαρακτηριστικά βίντεο είναι αυτό:
και αυτό (που φαίνειται και πώς ενεργοποιείται η θερμοκρασία και το ECO):
Σε κάθε περίπτωση όμως, τονίζεται ότι αυτό το μενού μπορεί να εμφανιστεί μόνο σε παλιότερες εκδόσεις λογισμικού του Media-Nav!
|
|
|
Media-NAV
Jul 21, 2018 23:13:28 GMT 2
via mobile
Post by gouris on Jul 21, 2018 23:13:28 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον! Τα στικάκια όμως που χρησιμοποιούν τι περιέχουν?
|
|
txdkts
Junior Member