johnbin
Junior Member

Highland
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 diesel
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Highland grey
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 18-09-19
|
Post by johnbin on Oct 2, 2019 12:12:11 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, οπότε θα πάω και για τα υπόλοιπα παράθυρα
|
|
johnbin
Junior Member

Highland
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 diesel
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Highland grey
Κατοχή από: 18-09-19
|
Post by johnbin on Oct 2, 2019 12:12:54 GMT 2
Εγώ στην αρχή είχα βάλει μόνο στα 2 μπροστινά γιατί νόμιζα οτι τα πίσω είχαν. Το άλλο μου αυτοκίνητο είναι μαύρο και έχει σε όλα εκτός απο το παρμπρίζ και ήταν πιο δροσερό απο το duster. Κανονίζω να βάλω στο παρμπρίζ του duster νομίζοντας οτι εκεί είναι η διαφορά και όταν το πήγα μου είπε οτι τα πίσω είναι απλά βαμμένα. Τώρα έχω σχεδόν διάφανο στο παρμπρίζ (70αρι), το 35αρι στα 2 μπροστινά και 50αρι στα πίσω (για να μήν γίνουν κατράμι) Αυτό έπαθα και εγώ, οπότε πάω και για τα υπόλοιπα
|
|
|
Post by marios on Oct 2, 2019 17:31:40 GMT 2
Στο ΚΤΕΟ περναει;
|
|
|
Post by ktgeo on Oct 2, 2019 18:21:54 GMT 2
Φαντάζομαι γνωρίζεις, απλα ρητορική είναι η ερωτηση. Έχω ακούσει και κτεο που περνάνε τα πάντα και δεν εννοώ τα Fiat  Πισω μπορείς να τα βάψεις τα μπροστινά πρέπει να είναι πολύ μεγάλης διαπερατοτητας για να είναι κάποιος νόμιμος.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 2, 2019 18:54:32 GMT 2
Περναει με τις αναλογες πιστοποιήσειςπου θα δου δωσει ο εγκατάστασης
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Oct 11, 2019 17:43:34 GMT 2
Καλησπέρα. Έκανα εχθές τα δυο μπροστινά παράθυρα φιμε με ζελατίνα της 3M νούμερο 25 τα οποία δεν ενοχλούν το βράδυ στην οδήγηση και ταιριάζουν πολύ με τα πίσω τα οποία είναι απλά σκούρα τζάμια χωρίς προστασία!!! Για όσους διαμένουν δυτική Αττική συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Α....στην Πετρούπολη. Ήταν πολύ προσεκτικός με το dusteraki μου, εξαιρετική δουλειά. Καθότι είμαι ιδιοτροπος με το αμάξι μου😉
|
|
|
Post by dg109 on Oct 13, 2019 0:00:52 GMT 2
Για εμένα το εμπρός τζάμι δεν πρέπει να το κάνουμε ιδιαίτερα σκουρο... δυσκολευει λιγο σε περίεργες συνθήκες .. Φυσικά το ΚΤΕΟ ανάλογα με τις πιστοποιήσεις που δίνει ο μάστορας που τα τοποθετεί ... και τον κωδικό περνάς..... Οσο για μάστορα στα δυτικά προάστια θεωρώ ότι ο Γ.....ο Κ....που είναι στον χώρο της 4κίνησης είναι κορυφη κάνει τέλεια δουλεια, εγγύηση και φυσικά είναι ο ανθρωπος που θα τον δούμε διπλα μας.. είτε στο βουνο είτε στις εκθέσεις.... Μέχρι τώρα σε πάνω από 5 αυτοκίνητα , δεν είχα ποτέ πρόβλημα με φουσκαλίτσες... τοποθετήσεις κλπ
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 13, 2019 11:48:48 GMT 2
Όποιος επιθυμεί να μάθει για μάστορες κτλ. καλυτερα με πμ. Ας αποφευγονται οι κραυγαλεες διαφημισεις. Εκτος αν οι συγκεκριμενοι διατίθενται να προσφερουν εκπτωσεις στα μελη του club. Τοτε μπορουν να αναφερονται τα ονόματα, οι ιστοσελίδες κτλ
|
|
ilias86
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Jan 26, 2020 23:03:50 GMT 2
Γνώμη για φιμε θέλω. Σκέφτομαι μόνο στα πίσω όπως το prestige. Με αφορά η ηλιοπροστασια για τα παιδιά. Δεύτερο ή ομορφιά
|
|
vagzkpop
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: Απρίλιος '18
|
Post by vagzkpop on Jan 28, 2020 16:26:32 GMT 2
Καλησπέρα.Έχω τοποθετήσει μπροστά κ παρμπρίζ διαφανές μεβράνες της lumar κ είμαι ευχαριστημένος.βεβαιως δεν υπάρχει πρόβλημα με το ΚΤΕΟ για το παρμπρίζ.
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jan 31, 2020 18:23:45 GMT 2
Πόσο εμπιστεύεστε τους εγκαταστάτες μεμβρανών ότι τα φιμέ δεν έχουν καμία προστασία; Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το διασταυρώσουμε;
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Jan 31, 2020 23:09:04 GMT 2
Πόσο εμπιστεύεστε τους εγκαταστάτες μεμβρανών ότι τα φιμέ δεν έχουν καμία προστασία; Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το διασταυρώσουμε; Θα πάω την άλλη εβδομάδα. Κατέληξα σε 3Μ. Θα πάω μόνο σε εξουσιοδοτημενο που προτείνει ή επίσημη σελίδα. Ελπίζω να μπουν καλά
|
|
|
Post by dusterpillar on Feb 1, 2020 1:25:07 GMT 2
Γνώμη για φιμε θέλω. Σκέφτομαι μόνο στα πίσω όπως το prestige. Με αφορά η ηλιοπροστασια για τα παιδιά. Δεύτερο ή ομορφιά Να βάλεις και στα μπροστινά παράθυρα. Μην το τσιγκουνευτείς. Λιγοστεύουν την αντηλιά στο αυτοκίνητο, βοηθούν τον κλιματισμό και δε σε καίει ο ήλιος. Εγώ έχω llumar. Πολύ καλές.
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Feb 1, 2020 7:42:17 GMT 2
Γνώμη για φιμε θέλω. Σκέφτομαι μόνο στα πίσω όπως το prestige. Με αφορά η ηλιοπροστασια για τα παιδιά. Δεύτερο ή ομορφιά Να βάλεις και στα μπροστινά παράθυρα. Μην το τσιγκουνευτείς. Λιγοστεύουν την αντηλιά στο αυτοκίνητο, βοηθούν τον κλιματισμό και δε σε καίει ο ήλιος. Εγώ έχω llumar. Πολύ καλές. Θα βάλω τελικά και μπροστά. Εχεις δίκιο
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Feb 1, 2020 10:18:36 GMT 2
Για πείτε τιμές ρε παιδιά, ενδιαφέρομαι κι'εγώ για τα 2 μπροστινά
|
|