|
Post by vagg75 on Dec 15, 2021 14:19:21 GMT 2
Αυτές έχω ναι με αυτοκόλλητα. Θυμήθηκα που μου είπε ο μάστορας ότι στην πενταετία θέλουν αλλαγή. Πίσω Στέλιο έχω τα σκούρα της madico nano ceramic αλλά όχι τα τελείως σκούρα. Το βράδυ βλέπω πολύ καλά πίσω. Εισαι οκ τότε μη σκέφτεσαι τίποτα. Δε νομίζω οτι χρειάζεται κάποια αλλαγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. η πιστοποίηση και η εγγύηση είναι εφ΄όρου ζωής. Εγώ έχω βάλει τις ανοιχτές πίσω γιατί εχω το Prestige που έχει φιμέ κρύσταλλα πίσω και δεν ήθελα να σκουρύνει περισσότερο. μπροστά για ομοιομορφία και σκίαση έβαλα τα μεσαία της madico Nano ceramic (αυτά που έχεις εσύ πίσω) και όλα τα κρύσταλλα έχουν πλέον ίδιο χρώμα. αν δω οτι με ενοχλούν στην οδήγηση ή βρω τα δύσκολα κάποια στιγμή σε ΚΤΕΟ, θα πάω να τις αλλάξω και θα βάλω τις προβλεπόμενες και εμπρός. Στέλιο με το ΚΤΕΟ δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα. Του πατέρα μου που είναι όλο κατράμι μαύρο φιμέ της foliatec, δεν του είπαν ποτέ τίποτα!! Και μιλάμε για μαυρίλα!! Είναι και το αυτοκίνητο μαύρο φαντάσου!! Τα φοράει πάνω από το 2012.
|
|
steliosn
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.0 LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey Comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by steliosn on Dec 15, 2021 14:21:32 GMT 2
Εισαι οκ τότε μη σκέφτεσαι τίποτα. Δε νομίζω οτι χρειάζεται κάποια αλλαγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. η πιστοποίηση και η εγγύηση είναι εφ΄όρου ζωής. Εγώ έχω βάλει τις ανοιχτές πίσω γιατί εχω το Prestige που έχει φιμέ κρύσταλλα πίσω και δεν ήθελα να σκουρύνει περισσότερο. μπροστά για ομοιομορφία και σκίαση έβαλα τα μεσαία της madico Nano ceramic (αυτά που έχεις εσύ πίσω) και όλα τα κρύσταλλα έχουν πλέον ίδιο χρώμα. αν δω οτι με ενοχλούν στην οδήγηση ή βρω τα δύσκολα κάποια στιγμή σε ΚΤΕΟ, θα πάω να τις αλλάξω και θα βάλω τις προβλεπόμενες και εμπρός. Στέλιο με το ΚΤΕΟ δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα. Του πατέρα μου που είναι όλο κατράμι μαύρο φιμέ της foliatech, δεν του είπαν ποτέ τίποτα!! Και μιλάμε για μαυρίλα!! Είναι και το αυτοκίνητο μαύρο φαντάσου!! Τα φοράει πάνω από το 2012. Μία απο τα ίδια και στο άλλο αυτοκίνητο απο το 2005. μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 15, 2021 14:24:11 GMT 2
Στέλιο με το ΚΤΕΟ δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα. Του πατέρα μου που είναι όλο κατράμι μαύρο φιμέ της foliatech, δεν του είπαν ποτέ τίποτα!! Και μιλάμε για μαυρίλα!! Είναι και το αυτοκίνητο μαύρο φαντάσου!! Τα φοράει πάνω από το 2012. Μία απο τα ίδια και στο άλλο αυτοκίνητο απο το 2005. μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Σίγουρα!! περισσότερο νομίζω πως θα συναντήσεις πρόβλημα με την Αστυνομία μάλλον παρά με το ΚΤΕΟ . Βέβαια αναλόγως τι διαταγές έχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Που και πάλι δεν νομίζω να γίνει κάτι εκτός αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο.
|
|
vasilis85
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.5 blue dci diesel
Έκδοση: Prestige Ph.3
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: Νοέμβριος 2021
Όνομα: Βασίλης
|
Post by vasilis85 on Dec 16, 2021 17:44:33 GMT 2
Νομιζω οτι αν εισαι οκ σε ολα τα υπολοιπα δεν θα σταθει η αστυνομια στα φιμε!
|
|
ergostar
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige 4x4
Χρώμα: Χρυσαφί
Κατοχή από: 9/2018
|
Post by ergostar on Dec 24, 2021 9:02:21 GMT 2
Αν πετύχεις αστυνομικό ψείρα μπορεί και να σε γράψει
|
|
Νωντας
New Member
Μάρκα: Duster
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: K9k
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 2022
|
Post by Νωντας on Mar 11, 2023 22:32:57 GMT 2
Για ενημέρωση του forum.τοποθετησα μεμβράνες 3Μ στο dusteraki μου.για μπροστά μου είπαν ότι και την πιο διάφανη μεμβράνη να έβαζα δεν μου περνάει ΚΤΕΟ.εχει αλλάξει η νομοθεσία μου είπαν.Τωρα δεν ξέρω αν ισχύει η όχι αλλά δεν νομίζω να μου είπαν ψέμμα.Λεφτα θέλουν.
|
|
|
Post by vagg75 on Mar 11, 2023 22:45:58 GMT 2
Πότε άλλαξε η νομοθεσία για το εμπρός;όσοι έχουν τι θα γίνει; Θα μας κόψουν στο ΚΤΕΟ για διάφανο παρμπρίζ;
|
|
|
Post by petran2 on Mar 21, 2023 11:13:09 GMT 2
Εχει αλλαξει Βαγγελη απο το 18 και εγω μπροστα που ηθελα διαφανο δεν μου το εβαλαν τελικα γιατι δεν μπορουσαν να μου δωσουν πιστοποιηση για το κτεο.
|
|
|
Post by vagg75 on Mar 21, 2023 11:46:30 GMT 2
Πέτρο πέρασα ΚΤΕΟ κανονικά χωρίς να μου πουν τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο πρωτού τοποθετήσω την μεμβράνη εμπρός και μου είπαν, κανένα απολύτως πρόβλημα με το ΚΤΕΟ.
|
|
Νωντας
New Member
|
Post by Νωντας on Mar 27, 2023 20:29:21 GMT 2
Τελικά με το ΚΤΕΟ δεν βγάζεις άκρη.Θα είναι ανάλογος που θα πέσεις.
|
|
|
Post by vagg75 on Mar 27, 2023 20:47:52 GMT 2
Καλησπέρα Νώντα. Καμία σχέση, ο νόμος λέει πως αν είναι πιστοποιημένο το φιλμ στο παρμπρίζ με χαρτιά και πάνω από το 70% στην διαφάνεια, δεν έχεις κανένα θέμα με τον νόμο και με το ΚΤΕΟ. Για να βάλεις κάτω από το 70% σκούρο φιλμ, πρέπει να έχεις χαρτιά από γιατρό για λόγω υγείας.
|
|
Νωντας
New Member
|
Post by Νωντας on Mar 28, 2023 20:43:38 GMT 2
Ο αδελφός μου έχει ένα opel 2007 μοντέλο και έχει κατραμια 3Μ σε όλα τα παράθυρα και εμπρός 2 στάδιο.το πως βλέπει άλλο θέμα.εγω δεν το μπορώ.αλλα χαρτιά δεν του ζήτησε ποτέ κανένας στο ΚΤΕΟ.Γιαυτο το λέω.Εγώ απ' ότι θυμάμαι με ένα rallye που είχα πάλι τα ίδια.αλλο που το έβγαλα από μόνος μου μπροστά.
|
|