|
Post by fanis on Jun 19, 2018 21:46:27 GMT 2
Έπρεπε να ανάβουν. Με πολύ μικρή κίνηση του τιμονιού ανάβουν. Επίσης; Για να το παρατηρήσεις πρέπει να είναι σκοτάδι και βλέπεις χαμηλά ένα φως. Σε βιτρίνα το έχω επαληθευσει . Εσύ είχες κάποιον να κοιτάει όταν δοκιμασες Ναι είχα φίλο που κοιτούσε από μπροστά... Ας επιβεβαιώσουν και νέοι κάτοχοι μόλις μπορέσουν.
|
|
panagiotis78
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Euro 6
Έκδοση: sportive
Χρώμα: πορτοκαλi atacama
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 5/2018
|
Post by panagiotis78 on Jun 20, 2018 19:06:37 GMT 2
Το είχα παρατηρήσει από τις πρώτες μέρες εδώ και 3 μηνες Μετά από 10 μέρες εμπειρία με το νέο duster οι εντυπώσεις είναι θετικές. Το αμάξι φαίνεται αρκετά δυνατό στο δρόμο αν και δεν το έχω πολύ πατήσει λόγο στρωσιματος. Η κατανάλωση παίζει γύρω από το 5. Το diesel ακούγεται. Η ηχομόνωση ικανοποιητική μέσα στην καμπίνα. Οι χώροι υπεραρκετοι. Το start/stop λίγο σπαστικό και επίφοβο για το μέλλον της μίζας.(δεν αναφερόταν στα option του αυτοκινήτου, δεν ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει στο νέο μοντέλο) Το cruise control εξυπηρετικό για τις μεγάλες διαδρομές. Επίσης οι προβολείς ομίχλης ανάβουν αντίστοιχα κάθε φορά στην φορά που στρίβει το αμαξι. Κάτι το οποίο δεν το είχα διαβάσει στα option του αυτοκινήτου. Η υποβοήθηση στην ανηφόρα εξυπηρετική. Την 6η ταχύτητα δεν μπορώ να την συνηθεισω ακόμα. Το eco δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το navi συμπαθητικό. Το trip computer συμπαθητικό αν και μια με δύο φορες έχει κολλήσει. Δηλαδή ότι κουμπί και αν πατούσα δεν άλλαζε ή άλλαζε με πάρα πολύ καθυστέρηση. Μόνο όταν σταμάτησε να κινείται το αμάξι άρχισε να ανταποκρίνεται. Αν ξανά γίνει με βλέπω για αντιπροσωπεία. Επίσης το trip computer έχει επιλογή για να δείχνει την θερμοκρασία των νερών.(στην αρχή νόμιζα ότι είχα μόνο λαμπάκι για ένδειξη) Αυτά σε γενικές γραμμές από εμενα που το δείχνει αυτο με την θερμοκρασια των νερων φίλε μου
|
|
|
Post by gouris on Jun 20, 2018 19:19:44 GMT 2
Το είχα παρατηρήσει από τις πρώτες μέρες εδώ και 3 μηνες που το δείχνει αυτο με την θερμοκρασια των νερων φίλε μου Στο trip computer με τα πλήκτρα στο τιμόνι. Δείχνει και μπάρα με την θερμοκρασία νερού, στο μενου λίγο πριν δείξει την ταχύτητα
|
|
|
Post by makis on Jun 20, 2018 23:07:08 GMT 2
Προσπαθώ να βρω από πού χαμηλώνει η φωτεινότητα του ταμπλό.Υπάρχει κάποιο κουμπί να την μειώνει;
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 21, 2018 6:46:08 GMT 2
Προσπαθώ να βρω από πού χαμηλώνει η φωτεινότητα του ταμπλό.Υπάρχει κάποιο κουμπί να την μειώνει; Δεν έχω βρει κάτι ούτε διάβασα κάτι στο manual. Μάλλον δεν έχει , αλλιώς είναι καλά κρυμμένο
|
|
nemesis
Junior Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/05/18
|
Post by nemesis on Jun 21, 2018 17:11:27 GMT 2
Μετά από τσεκάρισμα και στα δυο duster που είναι στην κατοχή μου (sportive & prestige). Σε κανένα από τα δύο ΔΕΝ ανάβουν τα προβολάκια όταν στρίβουμε....
|
|
|
Post by marios on Jun 21, 2018 20:18:00 GMT 2
Μετά από τσεκάρισμα και στα δυο duster που είναι στην κατοχή μου (sportive & prestige). Σε κανένα από τα δύο ΔΕΝ ανάβουν τα προβολάκια όταν στρίβουμε.... Το δοκιμασες με ανοιχτά προβολακια?
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 21, 2018 20:24:27 GMT 2
Μετά από τσεκάρισμα και στα δυο duster που είναι στην κατοχή μου (sportive & prestige). Σε κανένα από τα δύο ΔΕΝ ανάβουν τα προβολάκια όταν στρίβουμε.... Το δοκίμασες με ανοιχτά παράθυρα ;;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 21, 2018 21:04:28 GMT 2
Θα μας τρελανουν ρε οι νεοι!!!😂😂😂
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 21, 2018 21:23:00 GMT 2
Εμένα πάντως στις γκόμενες κορνάρει!!!😂😂😂 Αν εσάς δεν το κάνει, ΜΗΝ πάτε στην αντιπροσωπεία!!!
Όταν επιτέλους κατασταλάξετε το αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ενημερώστε...😊
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 21, 2018 21:27:39 GMT 2
Εμένα πάντως στις γκόμενες κορνάρει!!!😂😂😂 Αν εσάς δεν το κάνει, ΜΗΝ πάτε στην αντιπροσωπεία!!! Όταν επιτέλους κατασταλάξετε το αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ενημερώστε...😊 Αυτό πως το κάνει ρε θηρίο ;;;; Δεν το έχω βρει στο manual
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 21, 2018 21:38:17 GMT 2
Μάλλον δεν το αναφέρει για τους ανταγωνιστές! Τώρα βάση ποιας τεχνολογικής καινοτομίας πραγματοποιείται δεν γνωρίζω κ γω να σου εξηγήσω!!! Πολύ μπροστά και δεν τους φαινόταν!!! Είδες οι Ρουμάνοι?! Με το που κοζάρεις φεύγει το χέρι κατευθείαν, το δεξί και χτυπά στο κέντρο το τιμόνι!!! και τότε άξαφνα κ χωρίς καμία προειδοποίηση, ακαριαία σου λέω κορνάρει!!!
Ρε τους...τί φτιάξανε!!!😁😁😁
|
|
|
Post by gouris on Jun 21, 2018 23:06:47 GMT 2
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω 2 εικονες με το ένα προβολακι κάθε φορά αναμένω αναλογα που είναι το τιμόνι. ![]()  ibb.co/czJZLTibb.co/jGyen8Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τις ανεβασω ελπίζω να φαίνονται. Τα cornering lights υπάρχουν. Δεν ξέρω γιατι τα άλλα δεν έχουν.. εμένα έχει! Μια ερώτηση αντιπροσωπεία θα ήταν χρήσιμη και αν πουν όχι ας δουν τις φωτογραφίες
|
|
|
Post by marios on Jun 30, 2018 20:24:11 GMT 2
|
|
|
Post by gouris on Jun 30, 2018 23:15:03 GMT 2
Επιτέλους και ένα βίντεο να το αποδεικνύει.. γιατί σε λίγο θα πίστευα ότι ήμουν τρελός που έλεγα ότι το δικό μου έχει..
|
|