Leonidas
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1333 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Atakama
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 15/07/2019
|
Post by Leonidas on Nov 25, 2019 22:13:34 GMT 2
Σιγουρα δεν θα στα φτιαξουν στην αντιπροσωπεια Θα σου που απλα οτι το αυτοκινητο δεν τα υποστηριζει Φυσικα δεν δεχονται τα προγραματα τυπου "DDT4ALL"
|
|
johnbin
Junior Member

Highland
Κινητήρας: 1.5 diesel
Χρώμα: Highland grey
Κατοχή από: 18-09-19
|
Post by johnbin on Nov 26, 2019 13:25:12 GMT 2
Σιγουρα δεν θα στα φτιαξουν στην αντιπροσωπεια Θα σου που απλα οτι το αυτοκινητο δεν τα υποστηριζει Φυσικα δεν δεχονται τα προγραματα τυπου "DDT4ALL" Έτσι και αλλιώς εμένα έχει τον φτωχό καθρέφτη, αλλά ενδιαφέρομαι για τα φώτα ομίχλης και να κλείνουν τα παράθυρα μαζί με το κεντρικό κλείδωμα, σε προηγούμενο αμάξι τα είχα ξεχάσει τα πίσω και μπούκαρε βροχή όλο το βράδυ 😢😢
|
|
|
Post by nickgio84 on Nov 27, 2019 2:09:32 GMT 2
Ποιο DDT4ALL ειναι απολα απο αυτα που εχει στο playstore???
|
|
Leonidas
Junior Member

|
Post by Leonidas on Nov 27, 2019 18:57:24 GMT 2
Ποιο DDT4ALL ειναι απολα απο αυτα που εχει στο playstore??? Κανενα, δεν το εχει
|
|
|
Post by nickgio84 on Nov 27, 2019 20:22:19 GMT 2
Ποιο DDT4ALL ειναι απολα απο αυτα που εχει στο playstore??? Κανενα, δεν το εχει Και τοτε που το βρισκουμε 
|
|
Leonidas
Junior Member

|
Post by Leonidas on Nov 28, 2019 23:12:42 GMT 2
Και τοτε που το βρισκουμε  Μονο για windows ειναι νομιζω. Κανε search και θα στο βγαλει
|
|
|
Post by nickgio84 on Nov 29, 2019 7:03:36 GMT 2
Και τοτε που το βρισκουμε  Μονο για windows ειναι νομιζω. Κανε search και θα στο βγαλει
Δεν το πολυκατεχω γιαυτο ρωτησα!
|
|
|
Post by gouris on Dec 7, 2019 21:19:17 GMT 2
Άλλη μια επιλογή της Dacia που δεν είμαι σίγουρος με αυτα που διαβάζω σε ξένα forum ότι είναι ενεργό. Εμένα όταν σβήσεις την μηχανή και τραβήξεις τον λεβιέ για τα φώτα να κάνεις σινιάλο για 2 δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η λειτουργία follow me home για 30/60/90/120 sec. Τα φώτα μεσαία σκάλα παραμένουν ανοικτά για αυτό το χρόνο και ας κλειδώσεις το αμάξι και φύγεις. Στο εξωτερικό αυτή είναι η διαδικασία ενεργοποίησης μεταφρασμένη στο Google. Εμένα πάντως ήταν ενεργό
" Θέλετε να ενεργοποιήσετε τους προβολείς σας κλείνοντας το Duster 2 και αυτό για 30 δευτερόλεπτα ή 60 ή 90 ή 120 δευτερόλεπτα (είναι το μέγιστο, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε);
Αυτή η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική από την προηγούμενη ανάρτηση.
Επιτρέπει, πάνω από όλα, να ανάβουν οι πλήρεις προβολείς.
Έτσι, έχοντας πολύ φως προγραμματιστεί να κλείσει το Duster 2,
αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, για παράδειγμα, να φωτίσετε την περιοχή όπου βρίσκεστε, να φτάσετε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας ή να φωτίσετε μια περιοχή ο χρόνος για να περάσει ...
Για αυτή τη χρήση DDT4ALL και το κιβώτιο ELM 327. Ξεκινήστε το DDT4ALL σε συνδεδεμένη λειτουργία.
Ακολουθήστε το μονοπάτι ακόλουθα μενού: XJD - DUSTER II / ΕΜΜ [$ 27] / [ΕΜΜ] EMM2_T4_VS / ExternalLighting_Generic / ExternalLighting_Generic - Ρύθμιση
Εντοπίστε τη γραμμή: Nbx_FOLLOW_ME_HOME_CF Κάντε κλικ στο κουμπί πρόσωπό του Αϊνστάιν για να καταστεί δυνατή η επικύρωση της αλλαγής (κορυφή αριστερά) Αλλάξτε την τιμή False σε True στη στήλη WRITE και πατήστε το κουμπί SEND στο κίτρινο τέλος της γραμμής.
Κλείστε τον κινητήρα. Πραγματοποιήστε μια κλήση φάρου για 2 δευτερόλεπτα τραβώντας το Commodo στα αριστερά του τιμονιού. Θα πρέπει να εμφανίζεται στο κεντρικό ταμπλό: Παρακολούθηση φωτισμού για 30 δευτερόλεπτα
αν θέλετε 60 δευτερόλεπτα, πρέπει να κάνετε 2 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε '60 φωτισμού) για 90 δευτερόλεπτα 3 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε '90 φωτισμού) και 120 δευτερολέπτων 4 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε 120s φωτισμού). Είναι το μέγιστο.
Εάν έχετε κάνει τα πάντα καλά, θα έχετε ενεργοποιήσει αυτό το φωτισμό των προβολέων που μπορεί να είναι πολύ βολικό μερικές φορές. Φωτίζοντας τους προβολείς για 30, 60, 90 ή 120 δευτερόλεπτα κλείνοντας το Duster 2 3075281992 "
|
|
vpduster2018
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Mar 21, 2020 21:39:15 GMT 2
Το ενεργοποίησα και εγω αυτο! Επίσης ενεργοποίησα και το Welcome and Goodbye lights το οποίο είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό κατα τη γνώμη μου: UPC-EMM> T4 EMM VS v2.3> [UPC-EMM] T4 EMM VS v2.3> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> in the screen that appears we go to the line Nbx_Welcome_Goodbye_CF and insert the word “true“> click on Send. Με αυτό μένουν αναμένα τα led φώτα ημέρας και τα πίσω ελαφρυά φώτα (τετράγωνο περίγραμμα), απο τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή και μέχρι λίγο αφότου κλειδώσεις καθώς επίσης και όταν ξεκλειδώνεις. Μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δημιουργεί έναν ωραίο περιμετρικό φωτισμό τη νύχτα! Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει και διάφορα άλλα. Μου άρεσε επίσης το 12.Autowindow closing το οποίο όμως χρειάζεται ειδικό εξάρτημα (module) για να δουλέψει. lisandru.eu/automotive/ddt4all-hacks/super-changes-with-ddt4all-on-your-duster.html
|
|
dionisis_bar
New Member
Κινητήρας: 1,5 dci
Έκδοση: Sportive (with pack look)
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: Μάρτιος 2019
|
Post by dionisis_bar on Mar 29, 2020 12:23:37 GMT 2
Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να μην το κάνουν στα δικά σας! Τι διαφορά μπορεί να έχει το δικό μου από τα άλλα? Υπάρχει έστω άλλος ένας που να του δουλεύει? Ή έχω εγώ το προβλήμα? Καλησπέρα !! Ούτε εμένα ανάβουν 😝 Το έχω τσεκάρει με άτομο έξω
|
|
|
Post by gouris on Mar 29, 2020 20:38:52 GMT 2
Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να μην το κάνουν στα δικά σας! Τι διαφορά μπορεί να έχει το δικό μου από τα άλλα? Υπάρχει έστω άλλος ένας που να του δουλεύει? Ή έχω εγώ το προβλήμα? Καλησπέρα !! Ούτε εμένα ανάβουν 😝 Το έχω τσεκάρει με άτομο έξω Ενεργοποίησε τα. Υπάρχουν οδηγίες παραπάνω.
|
|
dionisis_bar
New Member
Κινητήρας: 1,5 dci
Έκδοση: Sportive (with pack look)
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: Μάρτιος 2019
|
Post by dionisis_bar on Mar 30, 2020 7:22:08 GMT 2
Καλησπέρα !! Ούτε εμένα ανάβουν 😝 Το έχω τσεκάρει με άτομο έξω Ενεργοποίησε τα. Υπάρχουν οδηγίες παραπάνω. Ναι ναι τις είδα αλλά το φοβάμαι λίγο να το πειράξω μόνος μου να πω την αλήθεια.. αλλά θα το δω ! Ευχαριστώ πολύ !
|
|
|
Post by fanis on Apr 1, 2020 14:24:59 GMT 2
Το ενεργοποίησα και εγω αυτο! Επίσης ενεργοποίησα και το Welcome and Goodbye lights το οποίο είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό κατα τη γνώμη μου: UPC-EMM> T4 EMM VS v2.3> [UPC-EMM] T4 EMM VS v2.3> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> in the screen that appears we go to the line Nbx_Welcome_Goodbye_CF and insert the word “true“> click on Send. Με αυτό μένουν αναμένα τα led φώτα ημέρας και τα πίσω ελαφρυά φώτα (τετράγωνο περίγραμμα), απο τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή και μέχρι λίγο αφότου κλειδώσεις καθώς επίσης και όταν ξεκλειδώνεις. Μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δημιουργεί έναν ωραίο περιμετρικό φωτισμό τη νύχτα! Το welcome/goodbye lights δεν είναι ενεργοποιημένο σε όλα τα duster 2;
|
|
vpduster2018
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 DCI
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Apr 1, 2020 14:47:56 GMT 2
Το ενεργοποίησα και εγω αυτο! Επίσης ενεργοποίησα και το Welcome and Goodbye lights το οποίο είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό κατα τη γνώμη μου: UPC-EMM> T4 EMM VS v2.3> [UPC-EMM] T4 EMM VS v2.3> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> in the screen that appears we go to the line Nbx_Welcome_Goodbye_CF and insert the word “true“> click on Send. Με αυτό μένουν αναμένα τα led φώτα ημέρας και τα πίσω ελαφρυά φώτα (τετράγωνο περίγραμμα), απο τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή και μέχρι λίγο αφότου κλειδώσεις καθώς επίσης και όταν ξεκλειδώνεις. Μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δημιουργεί έναν ωραίο περιμετρικό φωτισμό τη νύχτα! Το welcome/goodbye lights δεν είναι ενεργοποιημένο σε όλα τα duster 2; Στο δικο μου δεν ηταν!
|
|
george960
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0tce lpg
Χρώμα: Blue navy
|
Post by george960 on Oct 8, 2020 3:31:56 GMT 2
Γεια σας παιδιά μια ερώτηση ποιο διαγνωστικό πρέπει να αγοράσω για να κάνω τα cornering lights και ποιο πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσω αν μπορείτε να με πείτε και επίσης αν ξέρετε πως γίνεται να ανεβαίνουν τα παράθυρα
|
|