Post by Nik on Feb 24, 2021 14:58:53 GMT 2

Εμένα όταν σβήσεις την μηχανή και τραβήξεις τον λεβιέ για τα φώτα να κάνεις σινιάλο για 2 δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η λειτουργία follow me home για 30/60/90/120 sec. Τα φώτα μεσαία σκάλα παραμένουν ανοικτά για αυτό το χρόνο και ας κλειδώσεις το αμάξι και φύγεις.
Στο εξωτερικό αυτή είναι η διαδικασία ενεργοποίησης μεταφρασμένη στο Google.
Εμένα πάντως ήταν ενεργό
"
Θέλετε να ενεργοποιήσετε τους προβολείς σας κλείνοντας το Duster 2 και αυτό για 30 δευτερόλεπτα ή 60 ή 90 ή 120 δευτερόλεπτα (είναι το μέγιστο, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε);
Αυτή η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική από την προηγούμενη ανάρτηση.
Επιτρέπει, πάνω από όλα, να ανάβουν οι πλήρεις προβολείς.
Έτσι, έχοντας πολύ φως προγραμματιστεί να κλείσει το Duster 2,
αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, για παράδειγμα, να φωτίσετε την περιοχή όπου βρίσκεστε, να φτάσετε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας ή να φωτίσετε μια περιοχή ο χρόνος για να περάσει ...
Για αυτή τη χρήση DDT4ALL και το κιβώτιο ELM 327.
Ξεκινήστε το DDT4ALL σε συνδεδεμένη λειτουργία.
Ακολουθήστε το μονοπάτι ακόλουθα μενού: XJD - DUSTER II / ΕΜΜ [$ 27] / [ΕΜΜ] EMM2_T4_VS / ExternalLighting_Generic / ExternalLighting_Generic - Ρύθμιση
Εντοπίστε τη γραμμή: Nbx_FOLLOW_ME_HOME_CF
Κάντε κλικ στο κουμπί πρόσωπό του Αϊνστάιν για να καταστεί δυνατή η επικύρωση της αλλαγής (κορυφή αριστερά)
Αλλάξτε την τιμή False σε True στη στήλη WRITE και πατήστε το κουμπί SEND στο κίτρινο τέλος της γραμμής.
Κλείστε τον κινητήρα.
Πραγματοποιήστε μια κλήση φάρου για 2 δευτερόλεπτα τραβώντας το Commodo στα αριστερά του τιμονιού.
Θα πρέπει να εμφανίζεται στο κεντρικό ταμπλό: Παρακολούθηση φωτισμού για 30 δευτερόλεπτα
αν θέλετε 60 δευτερόλεπτα, πρέπει να κάνετε 2 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε '60 φωτισμού) για 90 δευτερόλεπτα 3 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε '90 φωτισμού) και 120 δευτερολέπτων 4 flash δέσμης (εμφανίζεται Ακολουθήστε 120s φωτισμού). Είναι το μέγιστο.
Εάν έχετε κάνει τα πάντα καλά, θα έχετε ενεργοποιήσει αυτό το φωτισμό των προβολέων που μπορεί να είναι πολύ βολικό μερικές φορές. Φωτίζοντας τους προβολείς για 30, 60, 90 ή 120 δευτερόλεπτα κλείνοντας το Duster 2 3075281992
"

Επίσης ενεργοποίησα και το Welcome and Goodbye lights το οποίο είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό κατα τη γνώμη μου:
UPC-EMM> T4 EMM VS v2.3> [UPC-EMM] T4 EMM VS v2.3> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> ExternalLighting_Welcome_Goodbye> in the screen that appears we go to the line Nbx_Welcome_Goodbye_CF and insert the word “true“> click on Send.
Με αυτό μένουν αναμένα τα led φώτα ημέρας και τα πίσω ελαφρυά φώτα (τετράγωνο περίγραμμα), απο τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή και μέχρι λίγο αφότου κλειδώσεις καθώς επίσης και όταν ξεκλειδώνεις.
Μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δημιουργεί έναν ωραίο περιμετρικό φωτισμό τη νύχτα!
Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει και διάφορα άλλα. Μου άρεσε επίσης το 12.Autowindow closing το οποίο όμως χρειάζεται ειδικό εξάρτημα (module) για να δουλέψει.
lisandru.eu/automotive/ddt4all-hacks/super-changes-with-ddt4all-on-your-duster.html