Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 22, 2018 10:31:22 GMT 2
Τόσα χρόνια στα μεγάλα αυτοκίνητα, λόγο offroad, έψαχνα εδώ κ καιρό κάτι που να χωράει την οικογένεια, να πατάει χώμα, έστω κ όχι με τις ικανότητες των αμαξιών που είχα ή ενώ Jimmny και να είναι ΩΣ τα 1600κυβικά.
Τόσα χρόνια δεν υπήρχε κ συντηρώ ακόμα το 2000λιτρο, 15 ετών τουμπανιασμένο μου. Απο φέτος, αρχίσανε στην φαμίλια τα σενάρια πώλησης του παλιού κ αν κ με πίκρα για το θέμα (DACIA) να το πάρουμε κ εμείς... Κ είναι πολύ σοβαρή σκέψη που τη δουλεύουμε απο την αρχή του έτους, με καταληκτική ημερομηνία ως το τέλος του έτους, πριν πληρώσω τα 630, τέλη κυκλοφορίας για άλλη μια φορά. Αν κ το θέμα Jeep Compass έπαιζε σοβαρά, μετά απο πιο ενδελεχή έρευνα, η επιλογές είναι η εξής μια......... Το Duster. Όλα τα άλλα ή δε πατάνε χώμα ούμε με σφαίρες ή εχόυν τρελά προβλήματα κ κόστη συντήρησης...........
|
|
darkster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: γκρί-κομέτ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/09/2017
|
Post by darkster on Aug 22, 2018 15:07:18 GMT 2
Αν κ το θέμα Jeep Compass έπαιζε σοβαρά, μετά απο πιο ενδελεχή έρευνα, η επιλογές είναι η εξής μια......... Το Duster. Όλα τα άλλα ή δε πατάνε χώμα ούμε με σφαίρες ή εχόυν τρελά προβλήματα κ κόστη συντήρησης........... Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ν’ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα μοντέλα που απέρριψες φίλε Val, στην πορεία προς το Duster. Είχα περίπου τα ίδια διλήμματα και ήθελα ένα ευρύχωρο αμάξι που να πατάει καλά στο χώμα. Πέρασα κι εγώ απ την ιδέα του Compass, Vitara, μέχρι και Qashqai σκεφτηκα, που θα το ψήλωνα και καλά
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Aug 22, 2018 20:52:13 GMT 2
Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η εκτός δρόμου κίνηση, μπορεί να βρει και άλλα αντίστοιχα αυτοκίνητα. Για αυτόν που θα αξιοποιησει το duster στο 100% δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την τιμή. Αν στο μέλλον βγάλει η suzuki ένα jimny 4,3 μέτρα με 4 πόρτες στα 20000 τότε ναι θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν πάλι η lada βγάλει ένα νιβα με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα κλέψει πωλήσεις.
|
|
|
Post by hlias3 on Aug 24, 2018 23:07:29 GMT 2
Τυχαίνει να έχω δύο κολλητούς οι οποίοι έχουν, ο ένας το Duster I του 2010 και ο άλλος το Vitara του 2015. Όπως αντιλαμβάνεστε το test drive ήταν πολύ απαιτητικό μιας και έχω κάνει ταξίδια και με τα δύο και τα γνωρίζω πολύ καλά. Από τη στιγμή όμως που βγήκε το Duster II, δεν υπήρχε καν δίλημμα. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 27, 2018 14:13:50 GMT 2
Αν κ το θέμα Jeep Compass έπαιζε σοβαρά, μετά απο πιο ενδελεχή έρευνα, η επιλογές είναι η εξής μια......... Το Duster. Όλα τα άλλα ή δε πατάνε χώμα ούμε με σφαίρες ή εχόυν τρελά προβλήματα κ κόστη συντήρησης........... Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ν’ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα μοντέλα που απέρριψες φίλε Val, στην πορεία προς το Duster. Είχα περίπου τα ίδια διλήμματα και ήθελα ένα ευρύχωρο αμάξι που να πατάει καλά στο χώμα. Πέρασα κι εγώ απ την ιδέα του Compass, Vitara, μέχρι και Qashqai σκεφτηκα, που θα το ψήλωνα και καλά Nα στο πάρω ανάποδα. Τα είδα, τα γνωρίζω, τα οδήγησα ΟΛΑ. Κ αυτά κ άλλα 2 ακόμα, σε παραπάνω κυβικά, που δε χρειάζεται να τα βάλω στη κουβέντα. Το Qashqai είναι στην ουσία το ίδιο αμάξι με το duster, αλλα κ τόσο διαφορετικό. Το Qashqai όσο κ να το ψηλώσεις(αλήθεια, σκέφτηκες το πως  ) , πρέπει κ να το κοντύνεις (κόψεις προφυλακτήρες απο τη ρίζα), πετάξεις τεράστιες ζάντες κ μη σου πω κ να το ελαφρώσεις απο τα άχρηστα ηλεκτρονικά. Πάλι θα έχεις όμως ένα αμάξι χλιδάτο, με πολύ καλύτερο κινητήρα, που όμως θα είναι πάλι πιο χαμηλό απο το Duster, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις εσυ, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά αν θέλεις ράγες οροφής(χρειάζονται) κ όχι το πολύ πιο κοντό κιβώτιο που έχει το Duster.Επίσης για όλα αυτά θα έχεις σκάσει περίπου 8χιλιάρικα ακόμα............. Άντε μετά πάρτο, κόφτο κ σπάστο όπως θα κάνεις στο duster................. Για Βιτάρα θα είμαι σύντομος. ΜΙκρό, ακριβό, χωρίς κοντά πλέον, χωρίς πετρέλαιο επίσης πλέον, ακριβότερο (23 με 24χιλιάρικα) κ που να τους πάρει ο ακατανόμαστος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ.... Θα πας βουνό δηλαδή, χωρίς ρεζέρβα............ Που πρέπει να την αγοράζεις μόνος σου, after market, κ να την βάλεις που    Οροφή ή στο μια σκατουλιά πορτ παγκάζ    Το compass κουρσάρα... Οκ, καλύτερη επιλογή. Κάνει πολλά περισσότερα.Απίστευτα ηλεκτρονικά "μπλοκέ".Δύναμη και ροπές φαντασία. Πολύτέλεια, μπλιμπλίκια, ποδιές κλπ, κλπ, κλπ...... ΑΛΛΑ, πάει 34-36 χιλιάρικα σχεδόν κ με κόστος συντήρησης στο θεό. Κ στη τελική αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων που είδη έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο στα Renegade (ξέρω 2 προβληματικά) κ ιταλικό 1400άρι μοτέρ τουρμπισμένο για 170 άλογα? Θα σπάνε κ αυτά σαν τα TSI της VW?    ? (πίνουν τον κόλο τους πάντως, εγγυημένα) .... Κ δε κρατάω το παλιό μου φαίνεται? Κ ας πληρώνω τον κόλο μου σε τέλη κ στα προβλήματα γηρατειών και κακομεταχείρισης πλέον Θες να πω κ άλλα, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά Θες να πω κ άλλα?
|
|
|
Post by annouvis on Aug 27, 2018 14:31:48 GMT 2
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ν’ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα μοντέλα που απέρριψες φίλε Val, στην πορεία προς το Duster. Είχα περίπου τα ίδια διλήμματα και ήθελα ένα ευρύχωρο αμάξι που να πατάει καλά στο χώμα. Πέρασα κι εγώ απ την ιδέα του Compass, Vitara, μέχρι και Qashqai σκεφτηκα, που θα το ψήλωνα και καλά Nα στο πάρω ανάποδα. Τα είδα, τα γνωρίζω, τα οδήγησα ΟΛΑ. Κ αυτά κ άλλα 2 ακόμα, σε παραπάνω κυβικά, που δε χρειάζεται να τα βάλω στη κουβέντα. Το Qashqai είναι στην ουσία το ίδιο αμάξι με το duster, αλλα κ τόσο διαφορετικό. Το Qashqai όσο κ να το ψηλώσεις(αλήθεια, σκέφτηκες το πως  ) , πρέπει κ να το κοντύνεις (κόψεις προφυλακτήρες απο τη ρίζα), πετάξεις τεράστιες ζάντες κ μη σου πω κ να το ελαφρώσεις απο τα άχρηστα ηλεκτρονικά. Πάλι θα έχεις όμως ένα αμάξι χλιδάτο, με πολύ καλύτερο κινητήρα, που όμως θα είναι πάλι πιο χαμηλό απο το Duster, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις εσυ, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά αν θέλεις ράγες οροφής(χρειάζονται) κ όχι το πολύ πιο κοντό κιβώτιο που έχει το Duster.Επίσης για όλα αυτά θα έχεις σκάσει περίπου 8χιλιάρικα ακόμα............. Άντε μετά πάρτο, κόφτο κ σπάστο όπως θα κάνεις στο duster................. Για Βιτάρα θα είμαι σύντομος. ΜΙκρό, ακριβό, χωρίς κοντά πλέον, χωρίς πετρέλαιο επίσης πλέον, ακριβότερο (23 με 24χιλιάρικα) κ που να τους πάρει ο ακατανόμαστος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ.... Θα πας βουνό δηλαδή, χωρίς ρεζέρβα............ Που πρέπει να την αγοράζεις μόνος σου, after market, κ να την βάλεις που    Οροφή ή στο μια σκατουλιά πορτ παγκάζ    Το compass κουρσάρα... Οκ, καλύτερη επιλογή. Κάνει πολλά περισσότερα.Απίστευτα ηλεκτρονικά "μπλοκέ".Δύναμη και ροπές φαντασία. Πολύτέλεια, μπλιμπλίκια, ποδιές κλπ, κλπ, κλπ...... ΑΛΛΑ, πάει 34-36 χιλιάρικα σχεδόν κ με κόστος συντήρησης στο θεό. Κ στη τελική αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων που είδη έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο στα Renegade (ξέρω 2 προβληματικά) κ ιταλικό 1400άρι μοτέρ τουρμπισμένο για 170 άλογα? Θα σπάνε κ αυτά σαν τα TSI της VW?    ? (πίνουν τον κόλο τους πάντως, εγγυημένα) .... Κ δε κρατάω το παλιό μου φαίνεται? Κ ας πληρώνω τον κόλο μου σε τέλη κ στα προβλήματα γηρατειών και κακομεταχείρισης πλέον Θες να πω κ άλλα, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά Θες να πω κ άλλα? Έχεις δίκιο φίλε μου σε όλα...αλλά λύσε μου μια απορία Στο κασκαι...γιατί έχει καλύτερο κινητήρα..?? Από που προκύπτει αυτό..??
|
|
tsipis
Newbie
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του forum.
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1461
Έκδοση: sportive
Χρώμα: grey comet
Κίνηση: 4x2
|
Post by tsipis on Aug 27, 2018 18:33:37 GMT 2
Κατ'αρχην για να εξηγηθουμε το θηριο δεν το αλλαζω με τιποτα.Το εχω τρεις μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Απο εναν φιλο μου που αγορασε ταυτοχρονα το Skoda karoq και το περπατησαμε παρεα μου αφησε την εντυπωση οτι αποτελει εναν καλο ανταγωνιστη αλλα δεν μπορω να πω οτι υπερεχει αισθητα σε σχεση με τα Duster.Σε ορισμενα σημεια ειναι καλυτερο σε αλλα μειονεκτει με κυριοτερο την τιμη .Παντως ειναι και αυτο ενα πολυ καλο SUV.
|
|
|
Post by annouvis on Aug 27, 2018 18:44:20 GMT 2
Κατ'αρχην για να εξηγηθουμε το θηριο δεν το αλλαζω με τιποτα.Το εχω τρεις μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Απο εναν φιλο μου που αγορασε ταυτοχρονα το Skoda karoq και το περπατησαμε παρεα μου αφησε την εντυπωση οτι αποτελει εναν καλο ανταγωνιστη αλλα δεν μπορω να πω οτι υπερεχει αισθητα σε σχεση με τα Duster.Σε ορισμενα σημεια ειναι καλυτερο σε αλλα μειονεκτει με κυριοτερο την τιμη .Παντως ειναι και αυτο ενα πολυ καλο SUV. Συγγνώμη αδερφέ μου...αλλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Το σκοντα μπορεί να είναι ποιοτικά καλύτερο (ήταν μέσα στις επιλογές μου και το έψαξα πολύ)....αλλά μέχρι εκεί..!! Δεν μπορεί να πάει στο βουνό και γενικά σε δύσκολες διαδρομές...είναι καλό για την άσφαλτο και σε αστικό περιβάλλον. Το DUSTER μπορεί να υστερεί σε ποιότητα, αλλά θα σε πάει ΠΑΝΤΟΥ...!!
|
|
|
Post by fsword on Aug 27, 2018 19:05:58 GMT 2
Καταρχήν θεωρώ ότι ανταγωνιστής του Duster δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αυτοκίνητο που να κάνει για σοβαρό off road με αξιοπρεπείς χώρους σ' αυτά τα λεφτά είναι μόνο το Duster. Το Jimny αυτοκινητάρα μεν εκτός δρόμου (λογικά καλύτερο του Duster) αλλά χωρίς χώρους, άσε που για να κάνεις ταξίδι αναστενάζεις. Το Compass ναι μεν πολύ καλό εκτός δρόμου και με καλούς χώρους αλλά τιμή αλλού. Οπότε... Σχετικά με το Vitara δε θα διαφωνήσω μ' αυτά που λες. Στο θέμα της ρεζέρβας όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι, δεν την έχει standard (φάουλ) αλλά μπορείς να τη βάλεις extra και μπαίνει κάτω απ' το πορτ παγκάζ. Θέλω να πω δε χρειάζεται after market (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι στο facelift που δε γνωρίζω). Επίσης ο όγκος που πιάνει είναι ο ίδιος σχεδόν με το κιτ επισκευής (βασικά το κιτ πιάνει πολύ χώρο) κι έτσι δε μικραίνει το χώρο του πορτ παγκάζ. Το οποίο, σημειωτέον, για το μέγεθος του αυτοκινήτου είναι μια χαρά και έχει πολύ καλή εκμετάλλευση (σχεδόν τετράγωνο οπότε το εκμεταλλεύεσαι 100%). Λεπτομέρειες βέβαια σε σχέση με την ουσία (ούτε κι εγώ το θεωρώ ανταγωνιστή του Duster), απλά το αναφέρω για την ακρίβεια του θέματος.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Aug 27, 2018 20:15:10 GMT 2
Τα προηγούμενα vitara, sportage και εν μέρει το terios ήταν τα τελευταία προσιτά suv όπου αν και του αλωνιου γίνονταν και του σαλονιού αν το απαιτούσε η περίσταση. Τώρα, τελευταίος εκφραστης αυτής της πραγματικά 50-50 κατηγορίας είναι μόνο το duster. Το επόμενο κοστίζει τουλάχιστον 10-15k παραπάνω.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 28, 2018 4:59:14 GMT 2
Ισως "προσθέτει" στην κουβέντα:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 28, 2018 14:00:50 GMT 2
Nα στο πάρω ανάποδα. Τα είδα, τα γνωρίζω, τα οδήγησα ΟΛΑ. Κ αυτά κ άλλα 2 ακόμα, σε παραπάνω κυβικά, που δε χρειάζεται να τα βάλω στη κουβέντα. Το Qashqai είναι στην ουσία το ίδιο αμάξι με το duster, αλλα κ τόσο διαφορετικό. Το Qashqai όσο κ να το ψηλώσεις(αλήθεια, σκέφτηκες το πως  ) , πρέπει κ να το κοντύνεις (κόψεις προφυλακτήρες απο τη ρίζα), πετάξεις τεράστιες ζάντες κ μη σου πω κ να το ελαφρώσεις απο τα άχρηστα ηλεκτρονικά. Πάλι θα έχεις όμως ένα αμάξι χλιδάτο, με πολύ καλύτερο κινητήρα, που όμως θα είναι πάλι πιο χαμηλό απο το Duster, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις εσυ, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά αν θέλεις ράγες οροφής(χρειάζονται) κ όχι το πολύ πιο κοντό κιβώτιο που έχει το Duster.Επίσης για όλα αυτά θα έχεις σκάσει περίπου 8χιλιάρικα ακόμα............. Άντε μετά πάρτο, κόφτο κ σπάστο όπως θα κάνεις στο duster................. Για Βιτάρα θα είμαι σύντομος. ΜΙκρό, ακριβό, χωρίς κοντά πλέον, χωρίς πετρέλαιο επίσης πλέον, ακριβότερο (23 με 24χιλιάρικα) κ που να τους πάρει ο ακατανόμαστος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ.... Θα πας βουνό δηλαδή, χωρίς ρεζέρβα............ Που πρέπει να την αγοράζεις μόνος σου, after market, κ να την βάλεις που    Οροφή ή στο μια σκατουλιά πορτ παγκάζ    Το compass κουρσάρα... Οκ, καλύτερη επιλογή. Κάνει πολλά περισσότερα.Απίστευτα ηλεκτρονικά "μπλοκέ".Δύναμη και ροπές φαντασία. Πολύτέλεια, μπλιμπλίκια, ποδιές κλπ, κλπ, κλπ...... ΑΛΛΑ, πάει 34-36 χιλιάρικα σχεδόν κ με κόστος συντήρησης στο θεό. Κ στη τελική αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων που είδη έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο στα Renegade (ξέρω 2 προβληματικά) κ ιταλικό 1400άρι μοτέρ τουρμπισμένο για 170 άλογα? Θα σπάνε κ αυτά σαν τα TSI της VW?    ? (πίνουν τον κόλο τους πάντως, εγγυημένα) .... Κ δε κρατάω το παλιό μου φαίνεται? Κ ας πληρώνω τον κόλο μου σε τέλη κ στα προβλήματα γηρατειών και κακομεταχείρισης πλέον Θες να πω κ άλλα, με πιο μεγάλους προβόλους, περιττά βάρη, καμία προστασία απο κάτω που θα πρέπει να βάλεις, υπερβολικά μεγάλες ζάντες αν πάρεις μια πιο ακριβή έκδοση, ειδικά Θες να πω κ άλλα? Έχεις δίκιο φίλε μου σε όλα...αλλά λύσε μου μια απορία Στο κασκαι...γιατί έχει καλύτερο κινητήρα..?? Από που προκύπτει αυτό..?? 100 παραπάνω κυβικά(πάντα είναι καλύτερα τα κυβικά, αρκεί να μη τα πληρώνουμε) , με 20 παραπάνω άλογα κ παραπάνω ροπή. Κ αποδεδειγμένα αξιόπιστο κ αυτό...
|
|
|
Post by annouvis on Aug 28, 2018 14:17:39 GMT 2
Έχεις δίκιο φίλε μου σε όλα...αλλά λύσε μου μια απορία Στο κασκαι...γιατί έχει καλύτερο κινητήρα..?? Από που προκύπτει αυτό..?? 100 παραπάνω κυβικά(πάντα είναι καλύτερα τα κυβικά, αρκεί να μη τα πληρώνουμε) , με 20 παραπάνω άλογα κ παραπάνω ροπή. Κ αποδεδειγμένα αξιόπιστο κ αυτό... Ναι εντάξει...μιλάς για τον 1.6 με τα 130 άλογα...σίγουρα καλύτερος και πιο ισχυρός κινητήρας...και μακάρι να τον έβαζαν και στο DUSTER. Πάντα η μαμά εταιρία κράτα για τα μοντέλα της κάτι διαφορετικό, γιατί ειδάλλως θα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ των θυγατρικών της. Πιστεύω όμως ότι μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, θα έχουν τοποθετήσει αυτόν τον κινητήρα και στην dacia. Πάντως στον 1.5 δεν υπάρχει καμμία διαφορά..!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Aug 28, 2018 15:00:05 GMT 2
100 παραπάνω κυβικά(πάντα είναι καλύτερα τα κυβικά, αρκεί να μη τα πληρώνουμε) , με 20 παραπάνω άλογα κ παραπάνω ροπή. Κ αποδεδειγμένα αξιόπιστο κ αυτό... Ναι εντάξει...μιλάς για τον 1.6 με τα 130 άλογα...σίγουρα καλύτερος και πιο ισχυρός κινητήρας...και μακάρι να τον έβαζαν και στο DUSTER. Πάντα η μαμά εταιρία κράτα για τα μοντέλα της κάτι διαφορετικό, γιατί ειδάλλως θα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ των θυγατρικών της. Πιστεύω όμως ότι μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, θα έχουν τοποθετήσει αυτόν τον κινητήρα και στην dacia. Πάντως στον 1.5 δεν υπάρχει καμμία διαφορά..!! Όσο το dusteraki είναι σε εγγύηση θα παραμείνει ξετσιπωτο... Μετά θα φτάσει χαλαρά τα 130+!
|
|
tsipis
Newbie
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του forum.
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1461
Έκδοση: sportive
Χρώμα: grey comet
Κίνηση: 4x2
|
Post by tsipis on Aug 28, 2018 19:21:52 GMT 2
Κατ'αρχην για να εξηγηθουμε το θηριο δεν το αλλαζω με τιποτα.Το εχω τρεις μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Απο εναν φιλο μου που αγορασε ταυτοχρονα το Skoda karoq και το περπατησαμε παρεα μου αφησε την εντυπωση οτι αποτελει εναν καλο ανταγωνιστη αλλα δεν μπορω να πω οτι υπερεχει αισθητα σε σχεση με τα Duster.Σε ορισμενα σημεια ειναι καλυτερο σε αλλα μειονεκτει με κυριοτερο την τιμη .Παντως ειναι και αυτο ενα πολυ καλο SUV. Συγγνώμη αδερφέ μου...αλλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Το σκοντα μπορεί να είναι ποιοτικά καλύτερο (ήταν μέσα στις επιλογές μου και το έψαξα πολύ)....αλλά μέχρι εκεί..!! Δεν μπορεί να πάει στο βουνό και γενικά σε δύσκολες διαδρομές...είναι καλό για την άσφαλτο και σε αστικό περιβάλλον. Το DUSTER μπορεί να υστερεί σε ποιότητα, αλλά θα σε πάει ΠΑΝΤΟΥ...!!
|
|